Wilt u met een medium of paragnost praten?

Hoe je droombaan te manifesteren met behulp van de wet van de aantrekkingskracht

Als er iets is waar veel van mijn vrienden gefrustreerd over zijn, dan is het wel hun baan. De meesten van ons hadden niet verwacht dat ze meteen na hun studies een leuke job zouden hebben, maar voor velen is een carrière nog steeds een gebied waar het ons ontbreekt aan duidelijkheid, richting en inspiratie. Klinkt dat bekend?

Mijn vriendinnen en ik hebben een informele vrouwenkring, en tijdens onze laatste bijeenkomst heb ik het over dat gedoe met die baan gehad. Onder mijn vriendinnen ben ik een van de weinigen die werk doet waar ze van houdt - als helderziende - maar de weg hiernaartoe was niet altijd even soepel. Ik wilde het hebben over de Wet van Aantrekking en manieren om manifestatie te gebruiken om een carrière te krijgen waar je van houdt.

Getting Clear: A Visualization

Ik heb een visualisatie meegenomen om mijn vrienden te helpen erachter te komen wat ze echt willen. Duidelijkheid is een groot probleem! Als je niet weet wat je wilt, kun je niets werkelijk verbazingwekkends manifesteren. Waarschijnlijk creëer je alleen maar wat je niet wilt; de Wet van Aantrekking is tenslotte de hele tijd actief, of je er nu bewust gebruik van maakt of niet.

Je kunt deze visualisatie in je eentje doen, zolang je maar in een heldere, meditatieve ruimte bent - wat dat voor jou ook mag betekenen: yoga, bad, of een echte meditatietechniek. Je gaat reizen naar de locatie van je droombaan. Als je niet echt weet waar dat is, vraag dan uw gidsen om je te helpen daar te komen. Als je er klaar voor bent, sluit je je ogen en haal je een paar keer diep adem...

Stel je voor dat je een bruggetje oversteekt. Als u aan de andere kant bent aangekomen, ziet u uzelf even uw ogen sluiten. Wanneer u ze weer opent (in uw visioen), bevindt u zich op de plaats van uw ideale carrière.

Merk op waar je bent. Buiten? Binnen? Wat voor kleren draag je? Wie is er om je heen? Bent u alleen? Bekijk je omgeving en merk op welke gereedschappen er in de buurt zijn. Misschien bevindt u zich in een tuin. Misschien zit je in een strak kantoor met een indrukwekkend arsenaal aan technische hulpmiddelen. Misschien is het een drukke keuken, en word je ondergedompeld in de smaken en geuren van heerlijk eten. Wat je ook ziet, let op de details zonder te oordelen. Merk ook op hoe u zich voelt terwijl u dit werk doet. Neem nog een paar momenten om andere details van je droomwerkomgeving te observeren. Zie jezelf het goed doen, erkend worden, gecompenseerd, voldaan. Ervaar deze gevoelens in je lichaam.

Keer nu zachtjes terug naar de kamer, wetende dat je deze gevoelens en visioenen opnieuw zult zien. Bedank voor je helderheid en open je ogen als je er klaar voor bent.

Ik gaf iedereen de tijd om een beetje te dagboeken. Eén vriendin was gefrustreerd - ze had niets gezien, maar was in slaap gevallen (ik verzekerde haar dat ze het opnieuw kon proberen, en ze kwam later voor een sessie zodat ik haar kon helpen toegang te krijgen tot haar visioen). Daarna hielden we een theepauze en gingen we verder met de volgende oefening.

Schrijven vanuit het Einde

Eén van de vrouwen in de kring is schrijfster, dus vroeg ze of ze dit volgende onderdeel mocht leiden. Het sluit naadloos aan op de visualisatieoefening en brengt een meer praktische benadering.

Als je eenmaal duidelijkheid hebt over de droomsituatie - zelfs als die je verrast of gek of onbereikbaar lijkt - is de volgende stap om jezelf volledig in dat leven te beschrijven en hoe je daar bent gekomen. Ja, je bent dit aan het verzinnen. Je maakt gebruik van je intuïtie en verbeeldingskracht (daarin schuilt de echte kracht van de Wet van Aantrekking) om het verhaal te schrijven van hoe je je droomcarrière hebt gekregen. Omdat je het niet "weet" met je linker hersenhelft (het is nog niet gebeurd), moet je het je voorstellen met je rechter hersenhelft. Laat je onderdompelen in het vertel-aspect van deze oefening. Je hoeft geen goede schrijver te zijn of zelfs maar een creatief persoon; ga gewoon op je instinct af. Hoe ben je bij deze geweldige nieuwe baan gekomen van waar je nu bent? Schrijf het op, zonder jezelf te censureren, achterwaarts vanaf je eindbeeld van succes.

Voor superanalytische mensen kan deze oefening moeilijk zijn. Maar ik verzeker je, het is super krachtig en kan leiding en wijsheid van het universum onthullen die niet door zou komen als je logisch zou nadenken over hoe je van A naar C komt.

Feeling It Into Being

Het huiswerk voor de groep was om een echte kaart te maken van hun geschreven verhaal en creëer een vision board van hun droom. carrière - die beide thuis aan de muur zouden moeten hangen. De routekaart is het eerste ontwerp van de praktische stappen die u moet nemen om uw beste carrière te bereiken.

De volgende stap is het opnieuw bekijken van de gevoelens uit de visualisatie en deze verwerken in onze dagdromen over de droombaan die komen gaat. Een essentieel element van de Wet van Aantrekking is je voor te stellen hoe het zou voelen om de gewenste resultaten te bereiken en dit vervolgens te visualiseren. Dit is als het uitzenden van een sterk signaal naar het universum over wat je wilt.

De combinatie van voelen, zien en concrete stappen zetten is wat er nodig is om de Wet van Aantrekking te gebruiken om je beste levensonderhoud succesvol te manifesteren. Het vergt wel wat werk en moed van jouw kant. Maar als je een visie hebt, op één lijn zit met het gevoel van succes en positief plezier, en het werk aangaat om die visie te verwezenlijken, zal de wet van aantrekking ervoor zorgen dat je droom werkelijkheid wordt.

Voor mij gold dat ik een aantal collega's wilde manifesteren om mee samen te werken voor workshops, dus na de vrouwengroep heb ik mijn eigen werk gedaan met de wet van aantrekking. Tot nu toe heb ik één fantastische vrouw ontmoet om mee samen te werken en heb ik contact opgenomen met een andere mogelijke collega. Andere dames zien ook resultaten. Het kost tijd, maar als je volhoudt, zal je resultaten zien - meestal beter dan je had durven hopen.

Als je hulp nodig hebt bij het vinden van duidelijkheid of het werken met de Wet van Aantrekking om je droomcarrière te bereiken, vraag dan vandaag nog een adviseur van Keen.

Zada is een in Boston gevestigde intuïtieve en spirituele blogger, Yogi, en hond moeder van twee Cocker Spaniels, Demi en Bruce. Ze is gespecialiseerd in Tarot en Reiki, en gebruikt haar intuïtieve gaven om mensen te helpen verlichting te bereiken en hun meest authentieke leven elke dag te leiden door middel van meditatie, visualisatie, en Jivamukti. Haar spirituele dier is een Pegasus genaamd Randy.
Artikel Afbeelding bron: Stocksy gebruiker HEX.