Wilt u met een medium of paragnost praten?

Hoe engelen je kunnen helpen met alledaagse problemen

Eleanor was een oudere cliënte die naar me toe kwam met een verlangen naar genezing. Ze had een vrij sterk religieuze achtergrond, maar voelde zich geleid om met mij te werken op basis van de aanbeveling van een wederzijdse vriend. Toch, ze was bang in het begin en was gewoon niet zeker wat te verwachten. Tijdens haar eerste sessie, werd het duidelijk dat de beste manier om te werken met Eleanor was om een aartsengel te roepen om te helpen met haar emotionele genezing. Door deze methode te kiezen zou ze zich meer op haar gemak voelen en haar onderbewustzijn laten weten dat dit in orde was.

James, daarentegen, had zich niets aangetrokken van welk hemels wezen dan ook. Hij was een gefrustreerde schrijver die wilde begrijpen hoe hij de blokkades en beperkende overtuigingen in zijn carrière kon veranderen. Hij was verrast toen, tijdens onze sessie, de aartsengel Gabriël aan mij verscheen met begeleiding voor zijn werk als schrijver.

Engel en aartsengel zijn vaak aanwezig in mijn werk als helderziende of genezer, ook al noem ik mezelf geen Engelenbeoefenaar. Deze directe wezens zijn in staat om iedereen bij te staan, ongeacht religieuze overtuiging. En terwijl veel mensen geloven dat engelen alleen beschikbaar zijn op momenten van crisis en leven of dood situaties, is dit niet waar! Deze pure, krachtige wezens zijn beschikbaar om met ons samen te werken Ook op de kleine uitdagingen van het leven en zijn toegewijd om ieder van ons te helpen toegang te krijgen tot onze goddelijke natuur.

Aartsengel Michaël aanroepen

Michaël is misschien wel de meest "bekende" van de aartsengelen omdat hij veel gebieden van het leven dient en velen hem om dagelijkse bescherming en begeleiding vragen. Volgens engelexperts is het Michaëls taak om spirituele bescherming en begeleiding te bieden.

Eleanor had een aantal vrij diepe emotionele wonden die het gevolg waren van de dood van haar moeder op jonge leeftijd. Ze had erover gebeden en conventionele therapie geprobeerd, maar de volgende stap was om haar moeder uit haar energieveld te bevrijden. Ik legde uit dat dit noch voor haar noch voor haar moeder pijnlijk zou zijn, en in feite voor beiden bevrijding zou creëren. Haar moeder was een aardgebonden geest geweest die aan Eleanor verbonden was sinds haar dood toen Eleanor zeven jaar was (ze was nu 59). Eleanor wilde zich terecht alleen voelen in haar eigen energielichaam, maar voelde zich ook schuldig en bang.

Toen we met de sessie begonnen, riep ik aartsengel Michaël op om te helpen met alle niveaus van de bevrijding en om Eleanors moeder naar het licht te begeleiden. Tot haar verrassing kon Eleanor de aanwezigheid van dit goddelijke wezen voelen en hem zelfs zien in haar geestesoog. Ze was verheugd over de aanwezigheid van de engel en was in staat om de genezing energetisch te "volgen" terwijl haar moeder werd vrijgelaten. Samen creëerden we een dagelijks gebed tot de aartsengel Michaël om het genezingsproces voort te zetten.

Engel en "ongelovigen"

De situatie van James was typerend voor de manier waarop engelen vaak verschijnen tijdens mijn readings: Gabriel verscheen zonder dat ik hem had opgeroepen, maar hij had een boodschap voor James, en ik was blij dat ik die kon overbrengen.

De engel wilde James laten weten dat hij vergeven was voor een bepaalde situatie die zich tijdens zijn tienerjaren had voorgedaan. James brak in tranen uit toen hij dit hoorde; hij had deze ervaring niet bewust in verband gebracht met zijn writer's block, maar toen het idee eenmaal werd geopperd, legde hij snel het verband. Gabriel moedigde James aan om zijn schuldgevoel los te laten en zich af te vragen of hij wel echt werkte aan de schrijfonderwerpen die het belangrijkst voor hem waren.

James verliet de sessie een beetje verbijsterd, maar een week of wat later mailde hij me om te vertellen dat hij verbaasd was over de verschijning van een wezen waar hij niet eens in geloofde. Hij had gewerkt aan zijn eigen zelfvergeving en besefte dat hij in een heel ander genre wilde gaan schrijven dan waar hij al jaren mee worstelde.

Engel en jij

Er bestaat een indrukwekkende hiërarchie van engelen, en hoewel ik werk met de aartsengelen en beschermengelen van mijn cliënten wanneer zij verschijnen, pretendeer ik niet een expert te zijn op dit gebied. Maar wat het belangrijkste is om te onthouden, is dat er zoveel hemelse wezens zijn die mensen willen helpen. Of je nu in hen gelooft of niet, ze zijn beschikbaar voor jou! Ik nodig al mijn cliënten uit om de engelenrijken te verkennen en te zien of het met hen resoneert als een manier om begeleiding te ontvangen. Wie je ook bent en wat je problemen ook zijn, het engelenrijk staat voor je open.

Wil je graag met engelen werken? Begeleiding van deze goddelijke wezens horen? Een adviseur op Keen kan helpen. Bel vandaag nog en begin met het ervaren van de liefdevolle steun van de engelen!