Wilt u met een medium of paragnost praten?

Helderziende michelle: mensen helpen door gedeelde connecties

Als een tweede generatie helderziend medium, groeide Michelle, bij Keen bekend als "Helderziend Medium Michelle", op in een familie die het verkennen van de geest aanmoedigde. "Mijn moeder was een genezeres en gaf helderziende lezingen, maar ze had ook een graad in de psychologie en werkte in de hulpverlening," zegt Michelle. "Dus van jongs af aan werden mijn tweelingzus en ik aangemoedigd om ons innerlijke zelf te verkennen en ermee in contact te komen. Dagelijkse meditatie werd belangrijk gevonden en afstemmen op een hoger gevoel van spiritualiteit voelde veilig." Nadat ze op negenjarige leeftijd haar eerste paranormale lezing had gekregen, ontwikkelde Michelle een vraatzuchtige honger naar het metafysische. "Ik was ontroerd door hoe accuraat de reading was en wilde meer weten."

Michelle gelooft dat het feit dat ze een tweelingzus is haar heeft geholpen haar paranormale vaardigheden aan te scherpen. "Mijn zus en ik hebben altijd een onuitgesproken taal tussen ons gehad. Die band heeft me zeker geholpen om mijn gaven te ontwikkelen." Na de middelbare school gingen ze allebei in het leger en maakten een tour van vier jaar vol. Eenmaal terug in de Verenigde Staten, ging Michelle voor een carrière als reclasseringsambtenaar bij de politie. "Dat was een combinatie van het werk van mijn vader in de rechtshandhaving en het werk van mijn moeder in de hulpverlening. Toen Michelle aan het trainen was voor een triatlon, besloot ze het roer om te gooien en professioneel wielrenner te worden. Ze trok zich terug uit de rechtshandhaving en begon aan wielrennen op profniveau, terwijl ze tegelijkertijd een masterdiploma in onderwijs haalde. "Al die tijd was ik nog steeds erg geïnteresseerd in het metafysische en las ik boeken over paranormale gaven. Ik wist dat ik een verhoogde intuïtie had omdat mensen zich altijd tot mij aangetrokken voelden voor begeleiding. Ik wist vaak dingen zonder te weten hoe of waarom ik ze wist, en die blikken in mijn talenten brachten me er uiteindelijk toe om een formele opleiding te volgen."

Michelle ging naar een school die was gemodelleerd naar het Berkeley Psychic Institute, waar ze spirituele ontwikkeling bestudeerde, channeling, en leerde aura's te lezen. "Toen ik in dat programma zat, begonnen mijn gaven snel door te dringen en aan te scherpen. Ik begon te begrijpen dat de dingen die ik mijn hele leven al zag, paranormale beelden of boodschappen waren, maar ik had nooit de tijd genomen om enige betekenis te geven aan wat ik voelde. Het was pas toen ik me erop begon te concentreren dat het duidelijk werd. In het begin begreep ik niet altijd precies wat er gebeurde, maar ik wist dat het iets moois was." Tijdens een van haar readings zag Michelle een geest en geïnspireerd door de ontmoeting schreef ze zich in voor een drie maanden durend intensief programma dat zich richtte op mediumwerk. Daarna voltooide ze een uitdagende remote viewing training bij Dr. Paul. H. Smith (majoor, US Army, ret.), een voormalig lid van wat uiteindelijk bekend werd als de Star Gate militaire remote viewing-programma. Van daaruit startte ze haar eigen bedrijf en begon ze professioneel lezingen te geven. Sindsdien is ze ingehuurd om remote viewings te doen voor verschillende vermiste personen zaken evenals enkele grote high-profile zaken, waaronder een zoektocht naar het neergestorte vliegtuig van Amelia Earhart. "Ik geniet van de humanitaire aard van het werk. Ik vind het fijn om te weten dat ik iets doe waarmee ik anderen kan helpen."

Een kanaal om haar gaven te delen

Vijf jaar geleden kwam Michelle bij Keen terecht toen ze op zoek was naar uitbreiding van haar netwerk en ze was enthousiast over de mogelijkheid om meer mensen te bereiken en met klanten van over de hele wereld te praten. "Het is echt verbazingwekkend hoe gelijk we allemaal zijn. Wat ik heb geleerd van het contact met zoveel unieke individuen is dat, ongeacht waar we wonen of van welke cultuur we deel uitmaken, we allemaal proberen om onszelf te ontwikkelen en relaties met anderen aan te gaan. We willen ons allemaal geliefd voelen, en we zijn allemaal op zoek naar betekenis in ons leven. Het is prachtig om dat te zien en te begrijpen, en ik voel me zo vereerd om mensen te helpen hun ware potentieel te bereiken."

Michelle is helderziend, helderhorend en helderwetend, wat betekent dat ze tijdens een reading meestal informatie krijgt door te zien, te horen en te voelen. "Als ik een reading doe, heb ik alleen een voornaam nodig. Zodra ik hun stem hoor, komen de beelden, geluiden en gevoelens snel naar me toe. Ik geef zoveel mogelijk informatie zo duidelijk en accuraat als ik kan, en zo snel als ik kan. Ik hou er niet van om tijd te verspillen. Meestal heb ik de vragen waarmee mijn cliënten naar de reading komen al beantwoord voordat ze die stellen." Michelle gelooft dat we allemaal paranormale gaven bezitten, maar dat de gaven van sommige mensen van nature sterker zijn terwijl anderen ervoor kiezen om te oefenen en hun vaardigheden aan te scherpen. "We zijn allemaal geboren met intuïtie en we hebben allemaal de antwoorden die we zoeken in ons, maar sommigen van ons hebben hulp nodig om die intuïtie naar voren te halen en die instincten te erkennen - dat is mijn werk."

Samen op zoek naar de waarheid

Michelle gelooft dat haar werk een gezamenlijke inspanning is. "Het proces om iemand naar de volgende stap op zijn pad te brengen is een combinatie van mij, de cliënt, het universum en de geesten die allemaal een verbinding delen en energie uitwisselen. Het is echt een eer om in een sessie te zitten met een cliënt en hen bij te staan. Het raakt me diep als een cliënt me vertelt dat ik hem geholpen heb - dat is waarom ik dit doe." Michelle vindt het enorm bevredigend om naast haar cliënten te staan op hun individuele reis en hen te begeleiden op weg naar begrip. "Er zijn geen woorden voor hoe geweldig het voelt om het leven van mensen te zien veranderen omdat ze in staat zijn gesteld om hun omstandigheden onder controle te krijgen. Ik ben maar een voertuig, maar als mijn woorden iemand inspireren om een grote, positieve en een leven na te streven dat hun ziel eer aandoet - dan ben ik het meest dankbaar voor mijn gaven."

Michelle beschouwt haar leven als heel normaal en hoopt mensen te laten zien dat we allemaal op de een of andere manier paranormale gaven bezitten. "We hebben allemaal aangeboren instincten - dat is natuurlijk. Dat is onze intuïtie. Sommigen van ons kiezen ervoor om de deur ervoor open te zetten en onze vaardigheden meer te gebruiken dan anderen. Maar, iedereen kan het leren, het vergt alleen oefening en de motivatie om vol te houden." Michelle heeft altijd anderen willen helpen om het leven ten volle te leven en het aanscherpen van haar vaardigheden heeft haar in staat gesteld om precies dat te doen. "Het is belangrijk voor mij dat mijn werk in de waarheid geworteld blijft, zodat mijn gaven alleen worden gebruikt om een positieve invloed te hebben op de mensen met wie ik in contact kom en om een universeel begrip tussen alle mensen te inspireren."

Psychic Medium Michelle heeft deelgenomen aan publicaties, podcasts en radio-interviews waarin ze over haar paranormale gaven sprak. Ze maakt deel uit van een uitgebreid netwerk van adviseurs op Keen die u kunnen helpen bij het beantwoorden van al uw vragen over liefde of leven.