Wilt u met een medium of paragnost praten?

Paard droom betekenissen en interpretaties

Paarden zijn aantoonbaar een van de meest adembenemend mooie wezens op aarde. Ook dromen over paarden is meestal ontzagwekkend en, gelukkig, vooral aan de positieve kant, in tegenstelling tot dromen over slangen. Dus dan, wat is de werkelijke paard droom betekenis? Als een krachtig dier in staat om verrassende zachtheid, zijn er verschillende redenen dat deze geliefde paard kan hebben draafde in je dromen. Is het gewoon je gedachten die je liefde voor paarden weerspiegelen, of is het iets meer?

Paarden staan voor intensiteit, gedrevenheid en het verlangen naar persoonlijke vrijheid. Deze dromen kunnen wijzen op een onderliggende motivatie die u heeft en die u naar succes zal drijven. Een wit paard in een droom is meestal een goed voorteken dat vrede, zuiverheid en geluk symboliseert, terwijl een zwart paard in een droom iets negatiefs betekent dat u in een positief kunt veranderen. Volgens Freud zou een bruin paard in een droom (als het een hengst is) in verband kunnen worden gebracht met je seksuele verlangens.

Maar kleur is slechts een van de vele variabelen. Bij dromen over paarden kan de betekenis sterk afhangen van de omstandigheden van het nachtelijke visioen en wat er op dit moment in je leven gebeurt. Ga met ons mee als we dieper ingaan op de veelvoorkomende interpretaties van dromen waarin paarden de hoofdrol spelen.

Dromen over Paarden Interpretatie en Betekenis

Wild en Vrij: Geluk en Onafhankelijkheid

Droomt u over een wild paard dat galoppeert door een en de tijd van zijn leven te hebben? Misschien droomde je dat je op volle snelheid op een paard reed, je ogen sloot, en gewoon genoot van de fantastische ervaring. Dit soort dromen is meestal een teken van je geluk met hoe je leven verloopt - een gevoel van vrijheid en vreugde dat je niet kunt beheersen. Het wilde paard is vrij van alle stress en rent puur om zijn benen te strekken.

Een droom over een wild paard is bijna altijd positief en vertegenwoordigt een punt in de tijd waarop je oprecht kunt zeggen dat je je beste leven leeft. Dit is het moment om van alles te genieten, want zulke natuurlijke hoogtepunten verfrissen de ziel, maar duren meestal niet erg lang. Voor degenen van wie de emoties niet overeenkomen met de droom, kijk nog eens naar de beelden die je zag tijdens het dromen, en misschien is er iets dat je gemist hebt. Een wild paard met angst in de ogen terwijl het wordt opgejaagd of gedwongen om te rennen voor de sport kan zich hebben vergist, wat een heel andere betekenis kan hebben.

Rauwe en majestueuze kracht: kracht en begeerte

De steigerende, krachtige hengst die aan het sparren is met een rivaliserend mannetje of gewoon zijn superieure figuur laat zien, is een andere droom die vaak voorkomt. Het tonen van kracht komt vaak voor, ook al is het indirect door het simpele buigen van de spieren terwijl de hengst beweegt. Elk deel van deze droom schreeuwt macht uit, maar de onderliggende betekenissen kunnen nog diepgaander zijn. Voor vrouwen kan dit wijzen op de aantrekkingskracht van de man die je begeert, zo moeilijk om je ogen van weg te trekken als een mooie hengst is. Voor jou is hij onverslaanbaar, en niemand en niets kan hem evenaren.

Voor mannen kunnen deze dromen uw topprestaties aangeven en vrouwen aanspreken. Al honderden jaren - en zelfs nu nog - wordt de hengst geprezen als een teken van mannelijkheid, seksualiteit en rauwe kracht. Als je seksuele verlangens en passie de laatste tijd op een hoger niveau liggen, kan het zijn dat je dromen meer aandacht vestigen op je verlangens in de hoop op bevrediging.

Vchten of vluchten: Angst en bezorgdheid

Soms zijn dromen over paarden niet allemaal rozengeur en maneschijn. Angst en bezorgdheid kunnen blijken uit het gedrag van de paarden in uw dromen. Paarden zijn prooidieren die, als het even kan, duidelijk eerst vluchten en vechten als ze in het nauw gedreven of ernstig bedreigd worden. Het beeld van een angstig paard in je dromen kan een teken zijn dat je het rustiger aan moet doen met welk doel je ook nastreeft.

Bangere paarden kun je niet opjagen. Ze hebben een kalme maar gestage aanpak nodig om te voorkomen dat het vluchtinstinct om hun leven te redden alle andere zintuigen gaat overheersen. Je traint en wint het vertrouwen van een paard niet na één lange dag; het duurt meerdere dagen met korte sessies. Het kan zijn dat je jezelf verwijt dat je het niet zo goed doet als je gehoopt had of dat je vooruitgang trager gaat. Het is tijd om een stapje terug te doen en te ontspannen, dankbaar te zijn voor alles wat je bereikt hebt, en niet te hard van stapel te lopen.

Het temmen van een paard: teken van toekomstige vooruitgang

Als je droom het temmen van een voorheen ongetemd paard inhoudt, is dit een uitstekend teken voor je toekomstige vooruitgang. Het temmen van een paard tot het punt dat u het kunt leiden en berijden kan gemakkelijk worden vertaald naar het aanpakken van uw problemen en er als winnaar uitkomen. Het is een teken dat als je vooruit blijft streven, je controle zult krijgen over je problemen en zult voorkomen dat ze je verslaan. Voordat u juicht over het komende gemak, bedenk dan dat deze overwinning u niet in de schoot wordt geworpen, en dat u er hard voor zult moeten werken.

Er zullen moeilijke momenten zijn, zoals een groen paard dat uit het zadel probeert te springen, of zelfs u tijdens de eerste rit. Het belangrijkste is dat u de moed niet verliest. Wat je doel ook is, blijf eraan werken en het zal uiteindelijk de moeite waard blijken te zijn. Dit is meer dan wat ook een les in doorzettingsvermogen. Het betekent niet opgeven, ook al ga je op een gegeven moment twee stappen terug. Word meester over je worstelingen in plaats van je erdoor te laten meeslepen tot het punt van uitputting.

Een agressief dier: Onrust in relaties

Als je droom gaat over een paard dat je agressief aanvalt, bijt of schopt, dan kan dat verwijzen naar onrust in jezelf of zelfs in een geliefde. Paarden zijn van nature geen agressieve wezens. Hoewel ze kunnen vechten voor fokrechten of in waargenomen angst voor hun leven, ze niet proberen om mensen te kwetsen voor de hel van het. Er is altijd een onderliggende reden voor de agressieve acties van een paard. Voor jezelf kan dit betekenen dat je je afreageert op familie en vrienden die het echt niet verdienen.

Misschien is je frustratie over het werk of andere mensen overgekookt, en helaas laat je die los op degenen van wie je houdt. Een droom met een agressief paard is een direct teken om aan je problemen te werken voordat je iets doet wat je spijt. De eigenaars geven een problematisch paard dat eindigt met iemand dodelijk te schoppen niet vaak nog een kans. Wees niet de persoon die de liefde, het vertrouwen en het respect verliest van degenen om wie je geeft door zinloos uit te halen. Als het iemand betreft die je kent, wees dan geduldig en steun hem, maar maak hem er wel op attent dat dit gedrag onaanvaardbaar is.

Dromen over paarden zijn wonderen om te zien en zijn voor de meeste mensen een welkome nachtelijke ervaring. De betekenis van zulke dromen kan net zo variëren als de kleuren van onze wereld. Hoe je je voelt in de droom is net zo belangrijk als wat er in de droom gebeurt. In sommige gevallen zijn je gevoelens de beste indicator van de uiteindelijke betekenis van de droom in kwestie.

Lees meer over het ontcijferen van dromen en droomlezers

Of u nu droomt over paarden, spinnen, , ofvliegt rond, kunnen de gebruikelijke droominterpretaties uw dromen niet adequaat behandelen. Met dat in gedachten, de beste manier om zin te maken van je dromen is door het bereiken van een droom interpretatie paranormaal begaafde om de antwoorden die je nodig hebt te krijgen. Het is vaak moeilijk om de beelden en berichten in onze dromen zelf te decoderen. Een objectieve geest is nuttig, en een psychische kan contact opnemen met uw gids team of werken met engelen of andere gidsen om u te helpen zien de betekenis in uw nacht visioenen. Voor sommige mensen zijn dromen een van de belangrijkste manieren waarop hun onder- en bovenbewustzijn geesten met hen communiceren. Een helderziende kan u helpen bij het optimaal benutten van deze waardevolle bron. Maar voordat je gaat chatten met een spiritueel adviseur, moet je jezelf eerst informeren over wat je kunt verwachten van een droominterpretatie lezen.