Wilt u met een medium of paragnost praten?

Cynthia the psychic one: het creëren van krachtige relaties en vertrouwen

Er is een reden waarom we ervoor kiezen om ons met bepaalde personen te verbinden. Denk maar aan de mensen voor wie je actief tijd maakt of waarom je steeds naar dezelfde dokter gaat of naar je favoriete kapper in de salon. In een professionele omgeving weten we dat zij hun uiterste best zullen doen met hun klantenservice en we zijn ervan overtuigd dat we tevreden zullen vertrekken. En onze persoonlijke relaties geven ons voldoening door steun, troost, gelach en andere positieve gevoelens. Maar wat al deze relaties gemeen hebben, is dat we deze mensen zijn gaan vertrouwen en dat we het gewoon fijn vinden om met hen om te gaan.

Cynthia, een adviseur van Keen die werkt onder de naam "The Psychic One", is ervan overtuigd dat de relaties die we opbouwen en onderhouden een belangrijke rol spelen in ons geluk en succes. En net als elke gezonde relatie, moet de band die ontstaat tussen een cliënt en een adviseur worden gecultiveerd om zo goed mogelijk te voldoen aan de behoeften van de cliënt. "We beseffen vaak niet hoezeer een band tweerichtingsverkeer is. Ik voel me verbonden met mijn klanten, net zoals zij zich tot mij aangetrokken voelen. Hoe sterker de band, hoe duidelijker de lezing. De meeste mensen blijven jarenlang dezelfde adviseur bellen als ze iemand hebben gevonden die ze vertrouwen en met wie ze zich op één lijn voelen. Ik heb sommige van mijn cliënten door zeer grote levensgebeurtenissen begeleid, en hoe meer we praten, hoe sterker onze band wordt en hoe meer ik in staat ben om helpen."

Building a Foundation

Cynthia komt uit een familie met een geschiedenis van paranormale gaven, en ze testte haar eigen vaardigheden voor het eerst op de jonge leeftijd van negen jaar. "Ik voelde dat er een aardbeving zou komen en zei tegen mijn moeder dat die 's ochtends zou plaatsvinden. En ja hoor, de volgende dag om 5 uur 's ochtends was er een zware aardbeving. Die ervaring liet me zien hoe sterk mijn verbinding was, niet alleen met andere mensen, maar ook met het milieu en mijn omgeving. De kracht van mijn intuïtie was in het begin overweldigend, maar toen besefte ik hoeveel goeds ik ermee kon doen." Daarna wist Cynthia dat ze een carrière wilde waarin ze haar gaven kon delen en anderen kon helpen.

Als tiener las Cynthia uitgebreid over horoscopen en raakte ze gefascineerd door astrologie. In haar twintiger jaren begon ze met het geven van handlezingen, zowel persoonlijk als in chatrooms. In mei 2000 ontdekte ze Keen en besloot een account aan te maken: "Het was de perfecte manier om mijn roeping na te streven en de kost te verdienen met wat ik graag deed."

Inzicht en energie

Cynthia is helderziend en telepathisch, wat haar het vermogen geeft om dingen aan te voelen die zullen gebeuren. "Ik zie meestal lichtflitsen of beelden en ik kan die informatie samenvoegen tot een boodschap." Een van haar sterke punten is het kijken naar gebeurtenissen die komen gaan en het voorbereiden van mensen, zodat ze kunnen voorkomen dat dingen fout gaan. Ze is ook begaafd in het lezen van de beweegredenen achter iemands manier van denken. "Ik gebruik mijn paranormaal inzicht om me af te stemmen op iemands energie, wat een combinatie is van hun trillingen, emoties en gevoelens die zich manifesteren als een onzichtbare kracht. Hierdoor kan ik de informatie die ik ontvang analyseren en eventuele vragen van de cliënt beantwoorden."

Naast helderziende adviseur en astroloog is Cynthia ook gecertificeerd levenscoach. "Ik heb altijd al interesse gehad in counseling en ik merkte dat veel van mijn klanten advies vroegen over de informatie die ik in readings gaf. Mensen wilden meer inzicht over hoe ze het beste met een situatie om kunnen gaan, dus ik besloot dat het worden van een life coach zou mijn communicatieve vaardigheden te versterken en mij in staat stellen om beter in contact te komen met klanten, aan te scherpen op specifieke kwesties, en de begeleiding te bieden die ze nodig hebben."

Nauwkeurigheid en timing

Cynthia's achtergrond in astrologie helpt haar om haar cliënten te voorzien van de juiste datum en tijd van een aankomende gebeurtenis. "Ik zou zeggen dat mijn specialiteit timing is. Het gebruik van astrologische kaarten stelt me in staat om nauwgezet te zijn met details. Ik weet dat mensen op mijn voorspellingen vertrouwen, en ik wil nooit iemand in de verkeerde richting sturen. Dus heb ik door de jaren heen de planetaire aspecten bestudeerd en mezelf gestimuleerd om mijn vaardigheden te blijven verbeteren, zodat zodat ik zo nauwkeurig mogelijk kan zijn."

Cynthia schrijft horoscopen die ze op haar blog plaatst, maar ze geeft ook individuele astrologielezingen. "Ik heb alleen een naam nodig voor een algemene lezing, maar om iemands astrologische horoscoop te bekijken, heb ik de tijd, datum en plaats van hun geboorte nodig. Met die informatie kan ik veel specifieker worden met data en kan ik zelfs zien wat er over vijf tot tien jaar gaat gebeuren." De grafieken laten Cynthia zien hoe de planeten op een bepaalde tijd staan of zullen staan; als de uitlijningen verschuiven, beïnvloeden ze de manier waarop mensen zich gedragen en hoe een gebeurtenis zal verlopen. Zoals ze uitlegt: "Astrologische lezingen zijn mijn passie geworden omdat er altijd iets nieuws te leren valt en dat houdt me gestimuleerd. De kosmos verandert voortdurend en ik ben gefascineerd door hoe dat ieder van ons individueel beïnvloedt."

Versterken van verbindingen

Als adviseur heeft Cynthia uitgelegd dat ze de kans heeft gekregen om haar vaardigheden verder te ontwikkelen dan ze voor mogelijk had gehouden. "Klanten vragen me af en toe om dingen te onderzoeken die niet mijn specialiteit zijn, maar ik heb me verbaasd over wat ik heb kunnen zien en hoe mijn vaardigheden zijn gegroeid." Cynthia vindt het geweldig dat ze ook de kans krijgt om van haar bellers te leren. "De relatie tussen adviseur en klant is echt een krachtige verbinding. Mensen komen naar me toe voor advies en als ik ze help leer ik ook door hun ervaringen. Elke relatie is uniek en speelt een rol in het versterken van mijn gaven en maakt van mij een sterker individu."

Een band opbouwen met haar klanten en een gevoel van vertrouwen creëren is Cynthia's favoriete onderdeel van het adviseurschap. "Het opbouwen van relaties met anderen is zo lonend en ik neem het heel serieus, omdat ik wil dat mijn klanten weten dat ik er altijd voor ze ben. Elke keer dat ik iemand door een moeilijke dag heen kan helpen of in de juiste richting kan sturen, laat ik weer eens zien hoe krachtig een positieve relatie kan zijn.

Adviseurs op Keen, zoals Cynthia The Psychic One, kunnen psychische lezingen en advies geven om je op een positief levenspad te helpen.