Informatie nodig of uw partner of relatie?

Wat is een liefdesspreuk, en hoe werken ze?

Cynthia kwam naar me toe om te vragen hoe ze liefde in haar leven kon brengen. We hadden een vrij onthullend gesprek, waarin ze toegaf dat ze een collega had betoverd op wie ze verliefd was, maar die getrouwd was. Hij had met haar geflirt en haar aangemoedigd, maar leek niet van plan zijn vrouw te verlaten.

"Ik schaam me er nu voor," zei ze. "Ik wou dat ik het terug kon nemen. Ik heb geen afspraakje meer gehad sinds ik dat deed, en dat was meer dan drie jaar geleden! En hij en ik waren op zijn minst goede vrienden, maar sinds ik de spreuk heb gedaan, is het net alsof hij de hele tijd zo gefrustreerd over me is, en nu kunnen we nauwelijks nog met elkaar samenwerken."

Dit is een klassieke situatie. Cynthia heeft in een boek een recept voor een liefdesspreuk gevonden. Ze stelde het ritueel zorgvuldig op en visualiseerde haar collega. Helaas, toen ze aan hem dacht, voelde ze ook krachtig de frustratie van de onbeantwoorde liefde. Dus deze energie werd deel van de energetische verklaring van de spreuk, en omdat ze haar energie aan de zijne verbond, heeft ze nu moeite om een ander aan te trekken. Wat hem betreft, toen ik de overeenkomst bekeek, was het duidelijk dat hij ervan genoot dat een mooie jongedame verliefd op hem was en dat hij de aandacht wel zag zitten. Op dat niveau accepteerde hij de energie - hoewel onbewust - van de betovering door haar aandacht aan te moedigen. Je ziet hoe deze betovering afketste! Ik heb meer dan één klant gehad die spijtig toegaf aan dit soort situaties voor mij, en ik moet bekennen dat er een tijd was toen ik jong was en enkele Wiccan-tradities beoefende, en ik het hoofdstuk Liefdesspreuk van mijn spreukenboek overwoog. Spreuken zijn zeer krachtige bezweringen en hebben karmische gevolgen. Vandaag de dag zou ik nooit een spreuk uitspreken, althans niet over iemand, en ik raad jullie aan hetzelfde te doen.

Wat is een spreuk?

Vaak wordt een spreuk afgebeeld als een spreuk die wordt uitgesproken door een lelijke heks of een duivelse, rondborstige, in het zwart gehulde dame, meestal met een toverstok, een kristallen bol of een sierlijk oud manuscript in haar nabijheid. Spreuken zijn de herkomst van heksen, zowel in de literatuur als in de geschiedenis, en hebben meestal betrekking op een andere persoon op wie de spreuk wordt uitgesproken. Liefdesspreuken zijn natuurlijk het populairst. In werkelijkheid kan iedereen een spreuk uitspreken zonder een heks te zijn, en veel heksen gebruiken helemaal geen spreuken.

Een spreuk is gewoon een intentie die sterker wordt gemaakt door rituelen en geloof. Als je een spreukenboek hebt - oud of modern - heb je voor de spreuken meestal voorwerpen uit de natuur nodig, verschillende stenen of planten misschien, en een geschreven onderdeel waarin de werking van de spreuk wordt beschreven. Spreuken zijn het krachtigst als ze worden uitgevoerd tijdens bepaalde maanfasen of op specifieke feestdagen zoals Zonnewendes of Equinoxen. Elke New Age boekhandel of website heeft spreukenboeken waarin je een voorbeeld kunt zien van hoe je een spreuk maakt en uitspreekt.

De karmische implicatie van een spreuk is Als je probeert in te grijpen in de vrije wil van een ander door ze verliefd op je te laten worden, en ze accepteren op een bepaald niveau de spreuk (hetzij door angst of daadwerkelijke naleving), dan heb je nu een negatieve binding met die ziel, leven na leven, en dat zal een impact hebben op jullie beiden op manieren die je niet eens kunt weten.

Werken liefdesspreuken?

Ja en nee. Een betovering die je over een ander uitspreekt, vereist dat die ander zich erin kan vinden en leidt tot langdurige complicaties en negatieve resultaten die je niet kunt voorzien. Een spreuk die je voor jezelf uit liefde uitspreekt, is veel krachtiger.

Ik vertelde Cynthia dat zij de macht had om de oorspronkelijke spreuk terug te nemen. We creëerden samen een ritueel waarin ze dit kon doen en zichzelf kon bevrijden van deze man. Daarna raadde ik haar een kristal healing aan, om liefde aan te trekken, en we maakten een spreuk voor haar om op haar verjaardag te doen om meer liefde in haar leven te brengen. Ze was zo opgelucht, en nadat ze had gezien hoe krachtig spreuken konden zijn, was ze ervan overtuigd dat deze nieuwe versies zouden werken.

Ik ben blij te kunnen melden dat Cynthia binnen slechts drie weken na haar rituelen met twee mannen uitging, en dat ze haar vriendschap met de collega "op wonderbaarlijke wijze" had opgelapt. Ze flirtte niet meer met hem, en hij was vriendelijk zonder ongepast te zijn. Dit was de snelste ommekeer die ik ooit had gezien en ik feliciteerde haar met de kracht van haar overtuiging en intentie.

Liefdespreuken kunnen, net als alle andere intenties, voor je werken als je ze voor jezelf creëert en ze nooit "op" iemand uitspreekt. Ritueel helpt de kracht in te bouwen. Een helderziende kan je helpen rituelen voor jezelf te creëren of ongepaste magie die je hebt gefabriceerd ongedaan te maken.

Ben je klaar om de kracht van spreuken in te zetten? Schakel de hulp in van een adviseur op Keen om je te helpen een ethische, effectieve spreuk te creëren voor het oproepen van liefde, overvloed of geluk.