Informatie nodig of uw partner of relatie?

Stop, vallen en rollen!

Stop, laat vallen en rol ... weet je nog dat je als kind deze veiligheidstechniek leerde? De volgende keer dat je een nieuwe relatie probeert op te bouwen en in de verleiding komt om te "stoppen, vallen en rollen" voor de nieuwe man in je leven, denk er dan goed over na of de tijd rijp is om fysiek intiem te worden of niet.

Er is geen magisch aantal afspraakjes, weken of maanden voordat je intimiteit met een nieuwe partner kunt hebben, maar er zijn wel verzachtende factoren. Ten eerste, wat voor soort relatie hoopt u te ontwikkelen? Als je gewoon casual aan het daten bent, geen verlangen hebt naar een serieuze relatie en graag lichamelijk bevredigd wilt worden, dan kun je gerust "Stop, Drop and Roll" voor hem doen.

Hoop je echter dat deze relatie zich zal ontwikkelen tot iets diepers, probeer dan aan de hand van deze sleutelwoorden te bepalen of het het juiste moment is om jezelf toe te staan je lichamelijk en psychologisch met deze man te binden.

  • Stop: Hoe attent is hij? Belt hij wanneer hij zegt dat hij zal bellen? Ziet hij je regelmatig, houdt hij afspraakjes en geeft hij je het gevoel dat hij je wil?
  • Drop: Heeft hij de andere vrouwen met wie hij uitgaat laten vallen, of speelt hij nog steeds op het veld?
  • Roll: Hebben jullie het leuk samen? Rol je van het lachen? Kun je je voorstellen dat je met hem de toekomst in rolt zoals hij nu is, of stel je je voor dat je hem probeert te veranderen naarmate je verder komt?

Het lijkt misschien alsof ik een door je te vragen deze vragen te overwegen voor je in bed duikt. Echter, moraal heeft niets te maken met mijn standpunt. Hoewel je individuele morele waarden je naar het juiste moment zullen leiden, zijn er eigenlijk biologische redenen om seksuele bevrediging met een nieuwe partner uit te stellen.

Het vrouwelijke brein produceert dopamine en oxytocine tijdens seksuele activiteit. Deze twee hormonen zorgen ervoor dat de vrouw zich aan haar partner bindt, omdat de natuur van nature voor de voortplanting van de soort zorgt. We leven dan wel in een nieuw millennium, maar onze hersenen functioneren nog steeds op een prehistorisch niveau als het gaat om het overleven van de soort.

Dus, als je overgaat tot fysieke intimiteit voordat je door het "Stop, Drop en Roll" proces bent gegaan, kan het zijn dat je een fysiologische band krijgt met een man die niet stopt met onoplettend zijn, andere vrouwen niet heeft laten vallen, en die met jou en elke andere vrouw waarmee hij misschien uitgaat, in het hooi wil rollen.

Wilt u dit? Chemische stoffen die in je lichaam vrijkomen waardoor je je aan een man bindt voordat hij er klaar voor is, bereid is en in staat is om zich aan jou te binden? Je zult merken dat zelfs de geur van deze persoon al een chemische reactie op gang kan brengen, waardoor er een fysiologische reactie ontstaat die een band creƫert met iemand die niet geschikt voor je is.

Wanneer is dus het juiste moment om lichamelijk intiem te worden?

  • Wanneer hij stopt en zijn tijd gebruikt om jou te achtervolgen.
  • Wanneer hij andere vrouwen en het achtervolgen van andere vrouwen laat vallen.
  • Wanneer hij exclusief met jou verder gaat.

Stop, Drop and Roll dooft alle brandjes en stelt je in staat het vuur van de ware liefde aan te wakkeren. Bereid jezelf voor op succesvolle relaties: Stop, Drop and Roll!

Gerelateerde artikelen

Andere artikelen van Adviseur "Brigid Bishop"