Informatie nodig of uw partner of relatie?

Is het tijd om je zomerliefde vaarwel te kussen?

De passies van de zomer branden heet als alles om je heen samenspant tot aan de natuurlijke reactie van je lichaam op UV-stralen en de oefening-geïnduceerde endorfines die het seizoen opwekt. Maar hoe warm de dagen ook mogen blijven als de herfst nadert, wanneer het eerste vleugje herfst aanbreekt en een frisse verlichting van de hitte brengt, hebben veel zomerse liefdesrelaties de neiging om ook af te koelen. Of het nu gaat om terug naar het werk of terug naar school aan het eind van de zomervakantie, wanneer de realiteit zijn intrede doet, zijn de charmes van die partner die aan het begin van de zomer zo'n aantrekkelijke partner voor het warme weer leek, soms vervaagd in de felle zon.

Natuurlijk hebben sommige zomerliefdes de potentie om uit te groeien tot iets diepers en langdurigers, en zelfs die stellen die vanaf het begin duidelijk hebben gemaakt dat er "geen verplichtingen" aan verbonden zouden zijn, raken meer verstrikt in het web van Cupido dan ze ooit van plan waren. De truc is om te weten of uw voor-weer-ontmoeting al dan niet een "zomerflirt" is, of dat het echt iets kan zijn. Hier is een Check de realiteit aan het einde van de zomer om te zien of het tijd is om je minnares vaarwel te zeggen, of dat er een kans is om jullie relatie naar een dieper niveau te tillen.

Controleer je vervaldatum

Aan het begin van een zomerse romance maken beide partijen vaak duidelijk wat hun bedoelingen en verwachtingen zijn. Als de romance is begonnen met een afgesproken einde in het achterhoofd, is het misschien geen probleem om uit elkaar te gaan, maar als er diepere emoties zijn losgebarsten, kan de romance misschien een extra innings krijgen.

Tekenen dat je verder moet gaan

Als jij en je zomerliefde over de toekomst praten, is er misschien wel een toekomst voor jullie. Als jullie nog steeds plannen maken voor evenementen en avonturen in de toekomst, is de kans groot dat jullie voorbestemd zijn om bij elkaar te blijven.

Tekenen dat je afscheid moet nemen

Als jullie gesprekken alleen maar gaan over dingen die jullie al hebben meegemaakt, heeft jullie relatie waarschijnlijk de fase van "dat heb je al meegemaakt" bereikt, wat betekent dat het einde nabij is. En als een van jullie alleen maar denkt aan de dingen die je gaat doen als je weer terug bent in je "echte leven" en de ander er niet bij betrokken is, is het tijd om afscheid te nemen.

Check the Balance

Je bent de hele zomer lekker op dreef geweest en Maar wat gebeurt er als uw partner zich meer aan u is gaan hechten dan oorspronkelijk was voorgesteld? Of andersom, wat zijn uw opties als u zich realiseert dat u eigenlijk meer wilt dan een korte affaire wanneer het seizoen ten einde loopt?

Tekenen dat u verder moet gaan

Als in de loop van de tijd dat u elkaar hebt leren kennen en tijd met elkaar hebt doorgebracht, de gevoelens die tussen u beiden zijn gegroeid wederzijds zijn, heeft uw liefdesrelatie een goede kans om het warme weer te overleven. Een relatie waarin beide partijen evenveel macht hebben en de verlangens in balans zijn, is de beste basis voor een langdurige relatie.

Tekenen dat je afscheid moet nemen

Aan de andere kant, als de ene partner de relatie heel graag wil voortzetten, terwijl de andere alleen maar watertrappelt tot de volgende nieuwe liefde zich aandient, of eigenlijk al klaar is om het voor gezien te houden, moet je onder ogen zien dat je flirt op zijn einde is gelopen. Het is nooit verstandig om te proberen een relatie in stand te houden waarin één partner alle kaarten in handen heeft, en het heeft geen zin om je liefde weg te gooien aan iemand die je emotionele investering niet teruggeeft. Neem afscheid van uw verlies.

Kijk naar uw interesselevel

Wanneer een zomer Als de liefde nieuw is, vinden we het object van onze affectie vaak onweerstaanbaar. Maar al te vaak verandert de roze bril waardoor we liefde op het eerste gezicht bekijken, vooral als het gaat om zomerse avontuurtjes, van kleur naarmate de maanden verstrijken, en wat dan aan het licht komt, zal waarschijnlijk de doorslag geven bij het maken of breken van je zomerse relatie.

Tekenen dat je verder moet gaan

Hoewel je uren en uren met je zomerliefde hebt doorgebracht, blijft de gedachte om meer tijd met elkaar door te brengen je vervullen met vreugde en verwachting. Jullie hebben elkaar veel te vertellen, maar zelfs de stilte tussen jullie voelt prettig. De aantrekkingskracht die u voelde toen u elkaar voor het eerst ontmoette, is uitgegroeid tot echte passie, en als er iets is, wordt de persoon met de dag mooier voor u.

Tekenen dat u afscheid moet nemen

Aan de andere kant, als vertrouwdheid heeft geleid tot minachting in een relatie, is de zomerse flirt voorbij. Als je partner je verveelt, je irriteert of als zijn minder aangename eigenschappen nu zwaarder wegen dan de aantrekkelijke die jullie bij elkaar brachten, is het duidelijk tijd om afscheid te nemen.

Voor degenen die het geluk hebben een zomerliefde te hebben die aan het einde van het seizoen nog steeds in volle gang is, blijf genieten van je reis samen. Voor degenen voor wie de romance echter moet eindigen, onthoud: het is altijd het beste om je aanstaande ex-zomerliefde zo netjes mogelijk te laten inslapen. Wreedheid en een goed karma gaan tenslotte niet goed samen, en je wilt karma aan je zijde hebben als je terugkeert naar de "echte wereld" en nadenkt over je volgende romantische avontuur.

Ben je er nog niet uit of je warm-weerrelatie het einde van de zomer zal halen? Laat een liefdesadviseur van KEEN je helpen een nauwkeurigere voorspelling te doen.