Informatie nodig of uw partner of relatie?

5 redenen waarom mannen uitgaan met de verkeerde vrouwen - en wat ze kunnen doen om het om te draaien

Je ziet het keer op keer. Net zo vaak als je een wonderlijke vrouw ziet die met een engerd uitgaat, is er een geweldige vent- aantrekkelijk, verantwoordelijk, respectabel, werkend, hoffelijk, en een groot aantal andere geweldige eigenschappen-haaked met een vrouw die hem slecht behandelt. Ze loopt over hem heen. Kleineert hem in het openbaar. Neemt, neemt, neemt, en geeft nooit echt. Als het een vriend of familielid overkomt, loop je liever het risico dat je relatie met je beste vriend of grote broer stukloopt, dan dat je probeert hem ervan te weerhouden de romance voort te zetten in de hoop dat het vanzelf overgaat.

Maar wat als jij degene bent met wie al een hele rij Ms. Wrongs is uitgegaan? Je denkt dat ze perfect is als je haar ontmoet, maar na een tijdje komt haar ware persoonlijkheid bovendrijven en moet je jezelf uit de zoveelste emotionele verwikkeling zien te redden. Als je romantische radar ernstig op de fritz is, zijn er verschillende redenen die de schuld kunnen zijn. Als je liefdesleven je geen geluk brengt, draagt een van de volgende factoren misschien bij aan je slechte besluitvorming als het gaat om het kiezen van de juiste partner.

Verbintenisfobie

Sommige mannen gaan onbewust op zoek naar ongeschikte partners omdat dat ze een uitweg biedt. Hoe graag ze ook zeggen dat ze op zoek zijn naar liefde en romantiek op de lange termijn, in werkelijkheid zijn ze doodsbang om zich te binden. Waarom? Het komt vaak neer op angst voor verveling, of het gevoel dat ze iets missen

Wat u kunt doen om te veranderen

Als u een relatie ziet als iets statisch dat, eenmaal bereikt, niet meer zal veranderen, dan maakt u zichzelf tot mislukking. Gezonde relaties groeien en evolueren en moeten, net als een haai, voortdurend in beweging blijven om vitaal en levend te blijven.

Dat gezegd hebbende, zal zelfs de beste relatie niet altijd perfect zijn. Zul je je af en toe vervelen? Ja. En zij zal zich ook bij jou gaan vervelen. Maar in plaats van je te laten meeslepen door de romantiek, kun je leren om de tekenen van verveling te herkennen en van richting te veranderen. Het hoeft niet iets geks te zijn. Zelfs een subtiele verandering kan je weer op de juiste koers brengen.

En over "iets missen?" Als u uitgaat met vrouwen die intellectueel, lichamelijk, emotioneel en spiritueel goed bij elkaar passen, wat mist u dan nog?

Beauty as the Beast

Is de media de schuld van uw slechte romantische keuzes? Gedeeltelijk. Reclame, internet en de cultus van beroemdheden hebben een vrouwelijk ideaal gecreëerd dat even aantrekkelijk als bijna onbereikbaar is. Steeds vaker worden bloedmooie vrouwen met een giftige persoonlijkheid gezien als de "it girls" van hun generatie. Fysieke gebreken worden weggevaagd, terwijl emotionele tekortkomingen worden verheerlijkt.

Wat je kunt doen om te veranderen

Hoewel er geen snelle oplossing is voor dit probleem, bestaat er wel zoiets als te veel media. Zet je apparaten uit en kom weer in contact met je morele kompas. Denk na over hoe je echt behandeld wilt worden, als een levende, ademende, voelende, denkende mens. Het is prima om de held te zijn in je eigen verhaal, maar de meest authentieke en bevredigende levens worden geleefd als non-fictie. Ontmoet vrouwen in de echte wereld. Ga een persoonlijk gesprek aan. Misschien leer je wel dat een echt mooie vrouw veel meer voldoening geeft dan al die hype die je tot nu toe hebt geslikt.

Je wilt wat je niet kunt krijgen

Hoewel de sensatie van de jacht al dan niet deel uitmaakt van ons DNA, houden mannen historisch gezien van een uitdaging. Als gevolg hiervan kunnen vrouwen die weigeren om emotioneel te investeren of die fysieke of emotionele affectie achterhouden als middel om hun minnaars te manipuleren zodat ze doen wat zij willen, een obsessie worden. Net als een gokverslaafde die aan de verliezende hand is, gaan mannen vaak nog lang met zulke vrouwen uit als er geen hoop meer is op een break-even, laat staan een winst.

Wat u kunt doen om te veranderen

Het eerste wat u kunt doen, is accepteren dat vrouwen geen trofeeën zijn, maar mensen, en niet alle mensen zijn even aardig. Hoe mooi of getalenteerd een vrouw ook is, dat is geen excuus om je door haar als vuil onder de voeten te laten behandelen. De volgende keer dat je merkt dat je valt voor iemand die je gevoelens niet beantwoordt, neem dan een stap terug en kijk naar wat je denkt dat het is dat haar zo perfect maakt. Is ze echt zo perfect?

Ontdek nu de manieren waarop ze niet aan je behoeften voldoet - of erger nog, je respectloos behandelt. Is er een stemmetje in je hoofd dat excuses verzint voor haar slechte gedrag? Dat is een duidelijk teken dat zij niet de ware is. Zet het volume van je gezonde verstand harder om dat misplaatste stemmetje te overstemmen, en ga verder

Mama Niet Zo Lief

Het is vrij normaal dat mensen die opgroeien in een disfunctioneel gezin onbewust de ongezonde relaties van hun ouderlijke rolmodellen nabootsen in een poging om de psychologische wonden, nalatigheid of mishandeling te helen die ze als kind hebben opgelopen. In de beste van alle mogelijke werelden zou elk kind de liefde en zorg krijgen die het nodig heeft en verdient, maar dat is gewoon niet het geval. Mannen die zijn opgegroeid met afstandelijke, wrede of zelfs gewelddadige moeders blijven vaak op zoek naar liefde van ongeschikte of emotioneel onbeschikbare vrouwen om een gat in hun hart te vullen dat daar is achtergelaten door een liefdeloze moeder.

Wat je kunt doen om te veranderen

Mensen hebben de neiging om hun ouders te verafgoden. Het moeilijkste wat velen van ons dan ook moeten doen, is accepteren dat onze ouders ook maar mensen zijn, en dat alle mensen hun beperkingen hebben. Wat voor velen ook moeilijk te begrijpen is, is dat je als kind geen controle had over de relatie van je ouders, noch met elkaar, noch met jou.

De eerste stap om verder te komen is toegeven dat je moeder misschien niet in staat was om je met genegenheid te overladen, maar dat je het wel verdient om geliefd te zijn. Om tot die conclusie te komen is misschien hulp nodig. Je hoeft je er niet voor te schamen om goede begeleiding te zoeken, zodat je in de toekomst gezondere liefdeskeuzes kunt maken.

Seksuele dubbele standaard

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, zijn vrouwen niet altijd op zoek naar de ware. Soms willen ze zelfs niet verder gaan dan "Mr. Right Now". Historisch gezien waren het meestal vrouwen die geloofden dat slapen met een man zou leiden tot een vaste relatie en werd geassocieerd met liefde - en het waren de vrouwen die teleurgesteld waren en liefdesverdriet hadden. Tegenwoordig draaien de rollen om: vrouwen zijn misschien ook niet op zoek naar een relatie en kunnen net zo geïnteresseerd zijn in de bevrediging en het plezier van een snelle fysieke ontmoeting als een man.

Wat je kunt doen om te veranderen

Vrouwen kunnen en willen genieten van seks zonder verbintenis. Als je je signalen blijft verwarren en liefde en lust met elkaar verwart, moet je misschien je romantische radar bijwerken en ook meisjes opnemen die "gewoon plezier willen maken". Hoe? Door te leren om aandacht te besteden aan wat ze je eigenlijk vertellen, in plaats van wat je wilt horen. Net zoals "nee" echt "nee" betekent, is de kans groot dat een vrouw de waarheid spreekt als ze zegt: "Ik ben niet geïnteresseerd in een relatie, maar ik wil wel graag iets met je beginnen".

Wat de reden ook is waarom je in een scheve relatie terecht bent gekomen, er is geen reden om er in te blijven. Neem je nieuwe inzicht en ga verder, wetende dat met de juiste intentie en perspectief, Ms. Right haar weg zal vinden naar je leven.

Als een reeks mislukte romances je heeft doen denken dat je nooit een vrouw zult vinden om van te houden, kan een helpen om het patroon te veranderen en een gelukkiger uitkomst te vinden voor je hart.