Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Wat betekent het om een weegschaal te zijn?

Wat betekent het om een Weegschaal te zijn? Het kan vaak in één woord worden samengevat: evenwicht. Weegschaalmannen en -vrouwen zijn de heersers van het evenwicht en dragen deze prachtige eigenschap in elk aspect van hun leven uit. Als Weegschaal ben je ook een bastion van vrede, net zoals je een bastion van gelijkheid bent. Samenwerking en diplomatie kenmerken jou, want je bent je terdege bewust van de onenigheid die het vechten voor evenwicht met zich meebrengt. Trouw aan je evenwichtige aard, is wat je hart het meest begeert een partner aan je zijde. Je stelt geen eisen aan perfectie en buigt consequent voorover omwille van de harmonie. Het is voor iedereen die kijkt duidelijk dat u alles zou doen voor ware liefde, behalve tolereren dat u mishandeld wordt. Je voert een stille oorlog tegen onrechtvaardigheid en het is een van de weinige dingen die het vuur uit je normaal zo vredige bestaan kunnen halen. Het is een Weegschaal-ding: Weegschalen houden van goede doelen en vinden het eindeloos inspirerend om individuen van welk type dan ook te zien opkomen voor waar ze echt in geloven. Weegschalen zijn meer dan evenwichtig; ontdek alles wat de gemiddelde Weegschaal zo bijzonder maakt door verder te lezen in onderstaand artikel.

Mythologie en feiten over de lieflijk symmetrische Weegschaal

Als je tussen 23 september en 22 oktober bent geboren, ben je beslist gezegend met het feit dat je een Weegschaal bent. Je schaart je in de rijen van bekende Weegschalen als Eleanor Roosevelt, Hugh Jackman en Bruno Mars. Hoewel de mythologische oorsprong van je sterrenbeeld en sterrenbeeld puur fictie is, geeft het vaak wel het minste inzicht in de eigenschappen van je sterrenbeeld. Zoals de meeste mythologische verhalen die met astrologie te maken hebben, zijn er meerdere associaties en verhalen die zich over verschillende jaren en culturen uitstrekken. De meest populaire mythe blijft dat Weegschaal een voorstelling is van Dike, de dochter van Zeus. Dike was de Ze is de godin van de gerechtigheid en oordeelt over de zielen bij hun dood, waarbij de goeden worden beloond en de slechten rechtvaardig worden gestraft. Haar Romeinse tegenhanger maakte dit nog duidelijker door haar naam Justitia te noemen.

De mythe van Dike is kort en krachtig, bijna identiek aan die van Astraea, waarvan vaak wordt aangenomen dat het dezelfde godin is. Dike regeerde op aarde en bewonderde de bloei van de mensheid tijdens de gouden eeuw toen alles welvarend en goed was. Deze welvaart bracht uiteindelijk hebzucht met zich mee en een eindeloze hoeveelheid immoreel gedrag dat haar walgelijk bleek te zijn. In plaats van te blijven en haar zegeningen aan de mensheid te blijven schenken, vertrok zij om het sterrenbeeld Weegschaal te worden, waarna alle voorspoed verdween en rampspoed de aarde overspoelde. Weegschaal geborenen zijn waarschijnlijk verbonden met de mythes in hun afkeer van slecht gedrag en hebben een constant verlangen naar rechtvaardigheid.

Vraag een online astrologische lezing voor meer informatie.

Weegschaal Eigenschappen en Gedrag

Weegschaal mannen en vrouwen zijn de meesters in mededogen, charme en individualisme. Het kan als een verrassing komen dat een sterrenbeeld dat zo gericht is op harmonieuze samenwerking, van binnen een rebel is. Weegschalen geven de voorkeur aan hen die hun eigen weg gaan en niet blindelings de regels of richtlijnen volgen die hen worden voorgehouden. Natuurlijk wil je nog steeds liever geen confrontatie of verdriet veroorzaken, maar een volger zijn interesseert je gewoon niet. Partnerschap blijft voor u even belangrijk als evenwicht, en u wordt vaak bestempeld als een hopeloze romanticus. U bent een levendige sociale vlinder die nooit genoeg lijkt te krijgen van een menigte of een goed gesprek. Vriendelijkheid en respect vormen de leidraad van al uw daden en de keren dat u anderen hebt toegesproken, zijn vaak op één hand te tellen.

In overeenstemming met het thema evenwicht bent u ook gedwongen de minder dan perfecte aspecten van uw persoonlijkheid. Je strijd om te vergeven en te vergeten is er een die de meeste problemen veroorzaakt, omdat je gemakkelijk wordt meegetrokken in het vasthouden van wrok en passief agressief gedrag. Hoewel je overkomt als iemand die alles al weet, ben je het meest besluiteloze teken van de dierenriem. Je bent wanhopig afhankelijk van je partner of vrienden om beslissingen te nemen, maar uiteindelijk frustreer je hen omdat je geneigd bent om op het laatste moment te veranderen. Het uit de weg gaan van confrontaties, dat de meeste Weegschalen eigen is, is zowel een zegen als een vloek. Het maakt de belangrijke communicatie van problemen zo goed als onmogelijk en kan je relaties laten lijden.

Weegschaal's begeleiding en behoeften

Relaties zijn uiterst belangrijk voor het geluk van een Weegschaal; je moet ervoor zorgen dat je ze in goede vorm houdt. Zoals eerder gezegd, is onbenaderbaar zijn en je niet bewust zijn van de problemen een trefzekere manier om alles in duigen te laten vallen. Er zijn momenten waarop confrontatie en ongemakkelijke momenten nodig zijn om problemen effectief aan te pakken en een compromis te bereiken. Je moet dus proberen om de drang om weg te lopen uit elke situatie te weerstaan, of anders zul je niet weten wat er mis is totdat je beste vriend of partner het opgeeft. Leren vergeven en vergeten is gemakkelijker gezegd dan gedaan, maar het is de moeite waard om het onder de knie te krijgen. Ga er niet van uit dat anderen er alleen maar op uit zijn om jouw spotlight of individualiteit te stelen; het spiegelen van jouw gedrag is vaak gewoon een geval van echte bewondering voor jou. En het allerbelangrijkste: kijk niet neer op mensen die geen rebelse geest hebben - meegaan met de stroom is meestal niet iets om je voor te schamen, tenzij er gevaar dreigt.

Als het gaat om partnerschap, Ram-mannen en -vrouwen brengen je echt in beweging. Ze zijn onafhankelijk, leiders, rebellen zoals jij, en zullen alle beslissingen voor je nemen als je dat toelaat. Je kunt niet anders dan gecharmeerd zijn van de rauwe kracht en passie Ram vrouwen en mannen laten zien in het leven en in de slaapkamer. Het is een heerlijke match als je verlangt naar een dominante aanwezigheid in je leven die al je zwakheden in evenwicht zal brengen. Boogschutter-geborenen zijn een andere uitstekende keuze omdat jullie op alle juiste manieren op elkaar lijken. Als je op zoek bent naar het avontuurlijke leven en een meer high-octane partner, zou je er goed aan doen om naar de boogschutter te kijken. Over het algemeen kunnen Weegschalen het goed vinden met de meeste dierenriembewoners, zolang je bereid bent compromissen te sluiten en je behoeften en verwachtingen kenbaar te maken. Verborgen verwachtingen zullen je relaties alleen maar doen mislukken.

Als Weegschaal zal je optimisme, charmante persoonlijkheid en joviale aard velen vreugde schenken. Vergeet nooit wie en wat u bent, en besef dat u zelfs zonder uw langgezochte soulmate de wereld nog veel te bieden hebt. Ook al ben je geen leider, mensen van allerlei pluimage zullen naar je kijken als rolmodel wanneer je opkomt voor rechtvaardigheid, rebelleert tegen conformiteit, of jezelf onder controle houdt tijdens verhitte ruzies. U bent het toonbeeld van evenwicht en dat uit zich in alles wat u doet.

Dit artikel was bedoeld om gemeenschappelijke kenmerken en overeenkomsten tussen de meeste Weegschalen aan het licht te brengen, maar het is zeker geen harde en snelle regel. Vooral de individualiteit van Weegschalen maakt jullie allemaal uniek en verschillend. Overweeg een psychische lezing door een van onze adviseurs voor begeleiding die exclusief is voor u.