Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Weegschaal man weegschaal vrouw verenigbaarheid

Een koppel tussen tweeling vredestichters van de dierenriem klinkt hemels, maar is het voor iedereen die erbij betrokken is wel leuk en aardig? Weegschaal staat bekend als een teken dat gedijt op partnerschap en evenwicht, dus het lijkt erop dat een band met een andere Weegschaal de beste manier is om dit te bereiken. Het goede nieuws is dat deze optimistische kijk op de zaken juist is; Weegschaalmannen en -vrouwen die een relatie met elkaar aangaan hebben een extreem hoge kans op succes en tevredenheid. Er zijn wel duidelijke uitdagingen die aangepakt zullen moeten worden, namelijk op het gebied van emotionele expressie en besluitvaardigheid. Dit zijn zwakke punten van Weegschaal en het hebben van een partner die deze deelt kan resulteren in gebrek aan groei en verandering. Dat is het gevaar van tweeling-teken relaties; ze kunnen zo comfortabel worden in onwetendheid dat wanneer problemen eindelijk worden erkend ze te groot kunnen zijn om aan te kunnen. Weegschaal mannen en vrouwen die liefde zoeken in de armen van een andere Weegschaal moeten hun verwachtingen temperen, omdat hetzelfde sterrenbeeld niet gelijk staat aan hetzelfde voelen over alle dingen. Onthoud dat je partner of metgezel een uniek persoon is, ondanks alle eigenschappen die jullie delen, en je kans op het vinden van een compatibele relatie wordt aanzienlijk groter. Lees verder om te ontdekken wat je kunt verwachten als je het leven aanpakt met de ultieme metgezel aan je zijde.

Basiscompatibiliteit

Weegschaal-mannen en -vrouwen hechten het meeste belang aan twee dingen: partnerschap en evenwicht in elk aspect van hun leven. Ze zijn een van de weinige partnerzoekende dierenriemtekens die het leven als incompleet en kunnen vaak niet gelukkig zijn zonder een zielsverwant aan hun zijde. Hoewel dit misschien romantisch lijkt, leidt wanhoop er vaak toe dat partnerzoekers ongezonde situaties tolereren in de overtuiging dat iemand beter is dan niemand. Gelukkig zijn wreedheid en kwaadaardigheid tussen Weegschalen bijna ongehoord, omdat ze in de meeste gevallen heel zachtaardig en liefdevol zijn. Weegschalen geloven ook in rechtvaardigheid en eerlijkheid en staan bekend als het meest coöperatieve teken in de dierenriem. Twee Weegschalen die samenleven zullen geen moeite hebben om verantwoordelijkheden en middelen gelijk te verdelen.

Weliswaar zijn er weinig problemen tussen twee Weegschalen, maar het zou verkeerd zijn om te doen alsof alles altijd gladjes zal verlopen. Zo kan evenwicht voor de ene partner een nogal algemene omschrijving zijn, terwijl de andere het tot in het kleinste detail specifiek bekijkt. Alles kan goed lijken te gaan wanneer jullie geesten en levens twee gelijken lijken te zijn, maar pas op voor het moment dat dat niet zo is. Het hebben van verschillende vriendenkringen, carrières die sterk verschillen in tijdsbeslag, en meer tijd doorbrengen met andere mensen dan je partner kunnen ongelukkigheid laten broeien. Omdat Weegschalen confrontaties koste wat kost vermijden, moet je niet verbaasd zijn als de eerste keer dat je van een zorg hoort, je partner op een breekpunt zit. Weegschalen zijn ook berucht om hun wrok, en in het ergste geval kan dat uitmonden in passief-agressief gedrag waar niemand bij gebaat is. Om op hun best te zijn, zal het uiten van grieven een routineonderdeel van de communicatie moeten worden, waarbij de problemen die ermee gepaard gaan vermeden worden. met ontkenning en vermijding.

Geef een persoonlijke astrologische lezing van een begenadigd Keen adviseur om meer te weten te komen.

Liefde en relaties

Weegschaal vrouwen en mannen zijn echte sociale vlinders, altijd blij om omringd te zijn door mensen van allerlei pluimage. Ze dragen een natuurlijke charme met zich mee, waar ze ook gaan, en hebben nooit gebrek aan gezelschap of zelfs nieuwsgierige vrijers. Sociaal gezien weigeren zij onnodige verwachtingen aan vrienden op te leggen om zoals zij te zijn, vooral op het gebied van moraal. Hoewel ze gewoonlijk coöperatief zijn, hebben Weegschalen een rebelse kant die zich uit in het bewandelen van hun eigen pad zonder op iemands tenen te trappen. Ze houden van de aantrekkingskracht van het uniek zijn en zich niet te conformeren aan alle anderen, en daarin schuilt een potentieel probleem in een dubbele Weegschaal relatie. Als je een partner hebt die zich aan al je bewegingen spiegelt, kun je gefrustreerd raken over je onvermogen om op te vallen. Vooral voor vrouwelijke Weegschalen kan het een deprimerende ervaring zijn als iemand jouw tijd om te schitteren of aandacht te krijgen "steelt" door jouw idee als zijn eigen idee op te eisen.

Intieme relaties tussen Weegschalen zijn uitzonderlijk lief. Het mag geen verrassing zijn dat Weegschalen erg romantische individuen zijn, en deze gelukzaligheid groeit alleen maar met een partner die hun romantische gebaren beantwoordt door hen in het zelfde te douchen. Weegschaal mannen en vrouwen hebben over het algemeen geen interesse in futloze relaties, en zullen graag afzien van hook-ups in het voordeel van het wachten op hun ene ware liefde. Het slechte nieuws is dat het gemakkelijk is voor een Weegschaal om hals over kop voor iemand te vallen, zelfs als ze persoonlijk niet bij elkaar passen, vooral als de behoefte groeit. Het goede nieuws is dat dit zelden een probleem is tussen twee Weegschalen, en hun natuurlijke diplomatieke vaardigheden bieden enige hoop op het uitpraten van hun verschillen. Weegschaal mannen en Weegschaal vrouwen kunnen aanhankelijk zijn, en dit kan en zal problemen veroorzaken als beide partners niet hetzelfde niveau van verlangen hebben om bij elkaar te zijn. Om de behoefte aan ruimte te respecteren, moeten ze worden gecommuniceerd, wat betekent dat het verlangen om confrontaties te vermijden moet worden overwonnen. Over het geheel genomen is de relatie mooi en veelbelovend, maar het is de communicatie of het gebrek daaraan die haar zal maken of breken.

Samenwerken

Het spreekt voor zich dat Weegschalen samen uitblinken op de werkvloer. Ze worden vaak bevoordeeld door hun collega's en zijn eerlijke en begripvolle bazen. Een interactie tussen twee Weegschalen zal bijna nooit een probleem opleveren; ze zullen vaak goed op elkaar ingespeeld zijn en taken met gemak samen uitvoeren. Leiderschap kan moeilijk zijn door de innerlijke angst om beslissingen te nemen, maar als puntje bij paaltje komt zijn Weegschalen verbazingwekkend effectief als ze de leiding hebben. Anders dan in relaties heeft een Weegschaal er geen moeite mee om onrechtvaardigheid aan de kaak te stellen als hij of zij dat ziet. Hoewel ze dus geneigd zijn om geen drama te veroorzaken, zijn ze niet vies van een beetje doelgericht activisme.

Als Weegschaal-mannen en -vrouwen samenkomen, kan het voelen als de mooiste relatie die er bestaat. Zowel de gedeelde waardering voor romantiek als het gespiegelde plezier om bijna altijd samen te zijn, maken het moeilijk om te zien waar deze droom tot een abrupt einde kan komen. In alle eerlijkheid, de voordelen van een gespiegelde match tussen Weegschalen wegen ver op tegen de mogelijke nadelen. Communicatie zal steevast de beslissende factor zijn tussen nog lang en gelukkig en een korte rit naar liefdesverdriet. Voor de Weegschalen onder ons: laat je kansen met een andere Weegschaal niet lopen, want het is heel goed mogelijk dat jullie voor elkaar bestemd zijn.

Neem contact op met een liefdes- en relatiepsychiater voor meer informatie over de compatibiliteit tussen Weegschaalmannen en Weegschalen vrouwen.