Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Weegschaal man stier vrouw verenigbaarheid

Als het op romantiek aankomt, zijn Weegschaal en Stier verwante geesten. Ze worden beiden geregeerd door Venus, de godin van de liefde, en hun gedeelde waarden zullen hen in dezelfde richting sturen. Trouw aan hun romantische aard, zullen ze niet vergeten om de kleine dingen te vieren, zelfs als ze al een lange tijd samen zijn.

Hoewel er geen twijfel bestaat over de vriendelijkheid en tederheid die uit een relatie tussen een Stier-vrouw en een Weegschaal-man zal voortkomen, moet je je afvragen of ze het in zich hebben om door de moeilijke tijden heen te komen. Als je Venus uit de vergelijking haalt, functioneren Weegschaal-mannen en Stier-vrouwen op heel verschillende manieren. En, in dit geval, is liefde genoeg om alles te overwinnen?

Kennismaken met de Weegschaal-man

In de eerste plaats streeft een Weegschaal-man naar eerlijkheid en evenwicht. Hij zal er altijd naar streven om beide kanten van het verhaal te zien. Dit maakt van de Weegschaal een uitstekende luisteraar, en hij zal belangrijke beslissingen in het leven nooit licht opvatten. Mensen komen graag naar hem toe voor advies.

Het streven naar evenwicht betekent ook dat Weegschaal conflicten zo veel mogelijk uit de weg gaat. Hij geeft de voorkeur aan samenwerking en zal doen wat nodig is om een middenweg te vinden. Op het eerste gezicht is dat een goede zaak. Maar wat gebeurt er als Weegschaal liegt om de vrede te bewaren? Hij staat er om bekend dat hij wandaden rechtvaardigt met goede bedoelingen.

Een Weegschaal-man is ook een zeer zorgvuldige planner, maar moet zich wel aan zijn beslissingen houden. Hij gaat vaak heen en weer om er zeker van te zijn dat hij de perfecte keuze maakt. Maar bestaat er wel zoiets absoluuts? Bestaat zijn definitie van perfect? Het is bekend dat te logisch denken zijn spontaniteit om zeep helpt.

Hoe is een Stier-vrouw?

Stier-vrouwen zijn net zo op zoek naar sereniteit als Weegschaal-vrouwen. mannen doen. In die zin passen ze goed bij elkaar en hij voelt zich aangetrokken tot haar kalme en vriendelijke houding. De stier is over het algemeen rustig en er is heel wat voor nodig om haar kalmte te verliezen.

Ironiek genoeg is er niets dat een Stier-vrouw meer irriteert dan besluiteloosheid. Ze gelooft dat kracht wordt gevonden door karakter en ze neemt geen genoegen met het vinden en behouden van een relatie. Ze weet dat ze beter verdient dan iemand die moeite heeft om een beslissing te nemen.

Ja, ze overweegt elke situatie voordat ze erin springt. Maar als de beslissing eenmaal genomen is, zal een Stier-vrouw zich er zoveel mogelijk aan houden. Dit geldt ook voor haar relaties, en je kunt trouw verwachten en een constante vastberadenheid om dingen te laten werken.

Vraag een persoonlijke astrologische lezing voor meer inzichten.

Verliefd tegen alle verwachtingen in?

Voor het grootste deel heeft een Weegschaal man en Stier vrouw koppel wat nodig is om het op de lange termijn te redden - en hun relatie wordt zelfs nog beter als er intimiteit bij komt kijken. Verwacht intense passie en romantiek. Er zullen strelingen en sensuele langzame opbouwingen zijn. Ze zullen hun onsterfelijke genegenheid uiten tussen de lakens. Ze zullen genieten van uitgestrooide rozenblaadjes en oliƫn en kaarsen. Muziek zal hypnotiseren. Met Venus als hun heerser zal het vrijen altijd van hemelse proporties zijn.

De zoektocht naar de perfecte relatie - en om die te behouden - kan ertoe leiden dat Weegschaal-mannen oneerlijke compromissen accepteren. Ja, de vrede bewaren zaken, maar dit kan op de lange duur niet goed zijn voor Weegschaal, vooral als hij diep van binnen weet dat de weegschaal niet gelijk is. Als er een gebrek aan rechtvaardigheid is, zal dat een echt probleem worden, ook al uit hij dat in het begin niet.

En dat humeur van de Stier? Die komt zelden naar buiten, gezien haar geduld en vastberadenheid om een gelijkmatige kiel te houden. Maar dat moet een Weegschaal niet als vanzelfsprekend beschouwen, want ze kan als een razende stier aanvallen als ze wordt geprovoceerd. En als ze dat doet, moet ze wel twee keer nadenken over haar uitbarstingen.

Als dit gebeurt, zal een Stier-vrouw vertrouwen op haar stille kracht om verder te gaan. Ondanks alle romantiek die een Weegschaal-man kan bieden, zal ze een sterke en stabiele partner willen die alle aspecten van haar persoonlijkheid aankan. Voor Weegschaal en Stier is het echt geen probleem om liefde in elkaar te vinden. Dit komt gemakkelijk, en zij zullen dit vanaf het allereerste begin inzien. De echte vraag? Zal liefde alleen genoeg zijn om alle kansen te verslaan?

Gesprek met een paranormaal liefdes- en relatieconsulent op Keen voor meer duidelijkheid over de compatibiliteit tussen Stier-vrouw en Weegschaal-man. Ze staan 24/7 klaar met eerlijke begeleiding voor elk aspect van je relatie.