Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Waterman man schorpioen vrouw verenigbaarheid

Waterman-mannen en Schorpioen-vrouwen staan beiden bekend om hun ontembare aard, maar maakt dit hen ook tot een geweldig paar? Neem moed uit het feit dat dit paar, hoewel zeker moeilijk, niet helemaal gedoemd is vanaf het begin. Het is mogelijk voor een Waterman man en een Schorpioen vrouw om de gelukzalige soulmate balans te hebben waar iedereen over droomt, maar voorzichtigheid is geboden. De belangrijkste strijd om compatibiliteit is dat de behoeften van Watermannen en Schorpioenvrouwen de neiging hebben te botsen op de gebieden waar zij de meeste waarde aan hechten. Bijvoorbeeld, de waterdrager heeft een hekel aan beperkingen en verlangt ernaar om zo vrij als een rivier te stromen naar alles en iedereen die hem interesseert. Aan de andere kant zijn Schorpioenvrouwen vaak bezitterig en veeleisend en kunnen onredelijk achterdochtig worden wanneer haar Waterman-minnaar vrienden maakt. Conflicten van deze aard komen steeds vaker voor, omdat deze karaktertrekken vaak inherent zijn aan de persoonlijkheid van degenen die deze sterrentekens dragen. Toch, als je in een Waterman en Schorpioen relatie zit, hoef je het kind niet met het badwater weg te gooien. Kennis van jullie verschillen in combinatie met effectieve communicatie kan er voor zorgen dat alles soepel blijft verlopen.

Geef een persoonlijke astrologische lezing bij Keen voor meer informatie!

Basis compatibiliteit

Eén van de grootste obstakels voor succes in deze relatie is dat Watermannen niet echt het emotionele type zijn. In tegenstelling tot de holbewonerachtige beelden die je bij het lezen van deze zin oproept, zijn Watermannen in feite charmante intellectuelen. Ze zijn de humanitariërs van de dierenriem, willen zoveel mogelijk mensen helpen maar missen het rauwe emotie die men gewoonlijk aantreft bij hen die deze eigenschap delen. Schorpioenvrouwen zijn het tegenovergestelde, emotioneel gedreven en gepassioneerde mensen die meer fysiek zijn, in tegenstelling tot mentaal. Bovendien moeten Schorpioenen leiden en zij zullen die positie innemen en zich er met al hun kracht aan vastklampen. De waterdragers zijn leiders noch volgers en geven er de voorkeur aan hun eigen levenspad te creëren en hun individualisme tentoon te spreiden.

Behalve de negatieven zijn beide tekens vindingrijk en goed in het oplossen van problemen, hoewel de Waterman in dat laatste uitblinkt. Ondanks de voorliefde van de Schorpioen voor lichamelijkheid, houden ze van intellectuelen en hebben ze die nodig in hun leven, dus vullen Waterman-mannen het gat gemakkelijk op. Schorpioen vrouwen en Waterman mannen hunkeren naar opwinding en hebben moeite om zich bevredigd te voelen in een levensstijl die te routineus wordt. Dit stelt hen in staat om een aantal goede hobby's en geweldige gesprekken te delen. De weerstand van de Waterman tegen emotionele investeringen is zowel een zegen als een vloek met betrekking tot Schorpioen-vrouwen. Hoewel de ware liefde enige tijd kan duren, is hij eerlijk en als hij zich eenmaal volledig aan haar toewijdt, kan ze verwachten dat het zo waarachtig en langdurig zal zijn als haar hart verlangt.

Liefde en relaties

De dapperheid en loyaliteit van de Schorpioen maken het vrij gemakkelijk om indruk te maken op veel vrienden, dus het is niet ongebruikelijk dat Schorpioenen behoorlijk populair zijn. De schorpioen blijft echter op haar hoede en het duurt heel lang voordat ze zich echt veilig genoeg voelt om vrienden en potentiële partners te vertrouwen. Watermannen zijn vergelijkbaar in het aspect dat zij veel mensen kennen en een overvloed aan vrienden lijken te hebben, maar toch bereiken weinigen ooit hun innerlijke vertrouwenskring. Twee op hun hoede zijnde persoonlijkheden, waarbij de Waterman de meer onstabiele is van de kan een toegewijde relatie echt onbereikbaar laten voelen. De waterdrager staat erom bekend dat hij nogal schilferig is en snel zijn liefde terugtrekt wanneer hij zich verveelt, en Schorpioenvrouwen zijn niet vergevingsgezind wanneer hun vertrouwen met voeten wordt getreden. Nogmaals, het zijn deze kernconflicten die het meeste verdriet veroorzaken bij pogingen om een gelukkige, gezonde relatie te smeden.

Als Watermannen niet geïnteresseerd zijn in zowel leiden als volgen, kunnen Schorpioenvrouwen zich minder richten op gelijk hebben en assertief zijn, maar meer op gewoon gelukkig zijn. Jaloezie is een groot probleem in elke relatie met een Schorpioen en als dit de vrijheden van haar partner beïnvloedt, zal het snel bergafwaarts gaan. Ook al bieden Watermannen zichzelf "as-is" aan en komen ze over als compromisloos, eerlijke communicatie kan zijn vermeende koude hart verzachten. Vergis je niet, er moeten passende grenzen worden gesteld om dingen te laten werken en als hij niet bereid is, kan de relatie voor beide partijen de tijd niet waard zijn. Loyaliteit en passie kenmerken de Schorpioen, terwijl gelijkheid en onafhankelijkheid de Waterman kenmerken, maar beide partijen zouden er baat bij kunnen hebben om de waarden van de andere partij over te nemen.

Het goede nieuws is dat beide tekens eerlijkheid hoog in het vaandel hebben staan en het onwaarschijnlijk is dat ze elkaar zullen misleiden, zelfs als de waarheid pijn doet. Seksueel zijn ze gematigd compatibel en ze hebben zelden problemen op dat gebied. De niet aflatende passie en seksdrift van een Schorpioenvrouw fungeert als een bescherming tegen een van de vele manieren waarop Watermanmannen zich kunnen gaan vervelen. Hij heeft een hekel aan elke vorm van terughoudendheid en om de schorpioen op haar wildst te zien in intieme situaties is diep opwindend. Als een van de meest seksuele tekens van de dierenriem, weten Schorpioenen wat ze willen en nemen het. Om een problematische relatie te voorkomen, moeten Schorpioen-vrouwen hun verstikkende bezitterigheid temperen, en moeten Waterman-mannen zich realiseren dat een verbintenis niet gelijk staat aan het weggeven van hun vrijheid.

Samenwerken

Als geboren leiders blinken Schorpioen-vrouwen uit in management- of toezichthoudende functies. Ze zijn intelligent, uiterst vindingrijk en kunnen snel problemen oplossen die anderen zouden vertragen. Als ze niet in een leidinggevende rol zitten, kunnen ze het moeilijk krijgen omdat ze door hun koppigheid de dingen op hun manier willen doen of helemaal niet. De daaruit voortvloeiende kritiek en straffen zijn behoorlijk hard voor de emotionele Schorpioen. Watermannen werken het best alleen, want hun behoefte aan onafhankelijkheid zal bijna altijd tot uiting komen op de werkplek. Aan de andere kant kunnen ze als natuurlijke helpers ook goed in groepen functioneren. Confrontatie en luiheid liggen niet in hun aard, maar saai en inspiratieloos werk kan leiden tot wat verslapping. Als ze als een team werken, zullen er geen grote problemen zijn tussen de twee tekens, tenzij de Schorpioen-vrouw een onderdrukkende baas is.

Een match tussen een Waterman-man en een Schorpioen-vrouw kan op zijn best hartstochtelijk zijn en op zijn slechtst onstuimig. Tot groot ongenoegen van de Waterman zijn er duidelijke grenzen die getrokken moeten worden om de dingen goed te laten verlopen. Voor de Schorpioen zal het in de toekomst de moeite lonen om haar wilde emoties onder controle te houden, in plaats van haar partner. Voor degenen aan de buitenkant die overwegen om een relatie van deze aard te omarmen, kan het moeilijk zijn, maar het is niet onmogelijk. Zorg ervoor dat je verwachtingen worden gecommuniceerd lang voordat je iets verwacht. soort van significante verbintenis. Als laatste opmerking: omarm het feit dat geen van beide tekens moeite heeft met eerlijkheid, en nadat hun monumentale verdedigingsmuren zijn geslecht, is ware liefde vaak eeuwigdurend.

Gesprek met een liefdes- en relatiepsychiater voor meer inzichten over de compatibiliteit van een Waterman-man en een Schorpioen vrouw!