Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Wat betekent het om een vissen te zijn?

De dromers van de dierenriem kunnen zich afvragen wat het betekent om Vissen te zijn, naast alle andere dingen die hun visionaire geest bezighouden. Wat is het dat je drijft, dat het emotionele aspect voedt dat jou vertegenwoordigt? Vissen vertegenwoordigen een diepe en emotionele complexiteit die door geen enkel ander teken wordt ervaren. Je kunt het gevoel hebben alsof je in twee werelden bestaat, een van je dromen en de andere van de vaak teleurstellende werkelijkheid. Als het op liefde en romantiek aankomt, zul je je waarschijnlijk verliezen in de vreugde van je huidige relatie, of gevangen raken in de dromen van wat zou kunnen zijn. Om een Vissen man of vrouw te beschrijven als een hopeloze romanticus is vaak een grote slechte dienst aan hen. In werkelijkheid zijn Vissen hoopvolle romantici, omdat hun optimistische dromen over wat zou kunnen zijn, hen er nooit toe aanzetten te verwaarlozen wat ze hebben. Je sterrenbeeld is meer dan alleen een titel en kan een interessant inzicht geven in waarom je de dingen doet die je doet, of in het geval van Vissen, voelt zoals je je voelt. Ontdek met ons de ontroerende, emotionele wereld van Vissen, en al snel zul je je verwarring vervangen door een zelfverzekerde verklaring: Het is een Vissen-ding.

Mythologie en feiten over de dromerige Vissen

Als je geboortedatum tussen 19 februari en 20 maart valt, dan verheug je je, want je bent een van de vele geliefde Vissen van de dierenriem. In de Griekse mythologie vertegenwoordigden Vissen de twee vissen waarin Aphrodite en Cupido veranderden om aan hun ondergang te ontsnappen. Het feit dat de god en godin van de liefde ontsnapte, is weliswaar amusant, maar sluit goed aan bij de algemene Vissen toewijding aan liefde en romantiek, evenals een veelvuldig verlangen om te ontsnappen. Vissen is een veranderlijk teken, wat betekent dat hij of zij vatbaar is voor verandering. In sommige tekens, zoals , is dit een constante actie, maar voor Vissen is het passief. Vissen gaan passief mee met de stroom van het leven, weigeren zich ertegen te verzetten en laten zich erdoor meevoeren als een stromende rivier of beek. Voor de vissen geldt dat zelfs als de bestemming slecht is, ze er altijd aan kunnen ontsnappen via dromen. Als Vissen is uw een Maagd man of vrouw. Waarom? Praktische en verantwoordelijke Maagd vrouwen en mannen zijn slaven van de realiteit die je vaak niet onder ogen wilt zien, en bieden een broodnodige anker voor je zwervende aard. Onder de no-nonsense buitenkant van een Maagd schuilt een zorgzaam en emotioneel beschikbaar hart dat bijna perfect aansluit bij jouw behoeften.

Vissen Eigenschappen en Gedrag

Vissen mannen en vrouwen zijn emotioneel gedreven, creatief en ongelooflijk meelevend. Hun verbeeldingskracht en creatieve vaardigheden brengen hen vaak in de meest verbazingwekkende carrières, omdat ze goed buiten de gebaande paden kunnen denken. De bekende Dr. Seuss was een Vissen, en voor Wie is opgegroeid met zijn boeken, is het niet moeilijk te zien waarom. Vissen zijn een van de meest empathische tekens van de dierenriem, en ze zullen zich met gemak richten op mensen die emotionele steun nodig hebben. Ze zijn onzelfzuchtig tot op het bot en zijn vaak verstrikt in de emoties van anderen, in voor- en tegenspoed. Hij of zij zal pijn doen als jij pijn hebt, huilen als jij huilt, en aan je zijde blijven tot je weer kunt lachen. De extreme gevoeligheid van de vis is zowel een zegen als een vloek. Aan de ene kant zijn hun emoties altijd eerlijk en duidelijk voor iedereen te zien. Aan de andere kant zijn ze veel te goed van vertrouwen en is het gemakkelijk om hun onbaatzuchtige aard en hun verlangen om te helpen te manipuleren.

Ondanks een duidelijke liefde voor het helpen van mensen, zijn Vissen van nature introvert en koesteren ze tijd alleen en weg van de wereld. Hoewel dit voor dromers geen verrassing zou moeten zijn, begrijpen veel mensen niet dat zelfs de onbaatzuchtige Vissen zich af en toe moeten opladen. Een overweldigde Vissen kan gemakkelijk in een depressie wegzakken, of veel schadelijker manieren vinden om aan de werkelijkheid te ontsnappen. Een van de moeilijkste eigenschappen voor degenen die van Vissen houden om grip op te krijgen is hoe gepassioneerd ze worden van hun huidige focus. Het is het beste gevoel in de wereld wanneer de focus op jou ligt, maar als het hun laatste literaire of artistieke meesterwerk wordt of zelfs een liedje waar ze aan werken, kan het moeilijk zijn om ermee om te gaan. Het vergt het juiste type persoon om van een Vissen te houden en te begrijpen wat het betekent om de gekoesterde vissen.

Vissen Begeleiding en Behoeften

Het primaire doel van elke Vissen zou moeten zijn om eerst aan je uitgebreide emotionele behoeften te voldoen. Je emoties maken je en zijn vaak ook wat je kan breken. Het najagen van romantiek en dromen moet op de tweede plaats komen, want als die plannen plotseling in duigen vallen en je bent er emotioneel niet op voorbereid om ermee om te gaan, kan dat rampzalige gevolgen hebben. Voor Vissen zijn, meer dan voor wie ook, complementaire partners belangrijk. Je mag je zwakheden niet negeren ten gunste van een band met iemand die een spiegel van jezelf is. Een zielverwant die jouw zwakke punten kan opvangen en vice versa is je beste verdediging in wat vaak een koude en wrede wereld is. Hoewel sommige vissen misschien hun oren dichthouden, moet het gezegd worden: Af en toe genegenheid is niet waard een leven van mishandeling. Veel te veel Vissen raken verstrikt in relaties die giftig zijn, worden eindeloos emotioneel gemanipuleerd om te blijven of blijven hopen op betere tijden.

Accepteren wie je bent als Vissen betekent niet dat je niet mag veranderen. Je bent een veranderlijk teken en dat moet je omarmen. Je hoeft niet het stereotype visje te zijn dat worstelt met verantwoordelijkheid, reinheid en verleiding. De schoonheid van je visionaire vermogens is dat je, net als Aphrodite en Cupido, de persoon kunt worden die je moet zijn. Onbaatzuchtigheid is een verbazingwekkende eigenschap en onthult werkelijk de vriendelijke, zachtaardige persoon die je werkelijk bent, maar het moet in evenwicht zijn met de zorg voor je eigen behoeften. Vergeet niet dat, afhankelijk van het sterrenbeeld van je partner, hij of zij misschien niet zo emotioneel expressief en afgestemd is als jij. Dat is geen zwakte van hun kant, dus doe je best om je gevoelens en behoeften op een voor hen begrijpelijke manier over te brengen, bijvoorbeeld verbaal.

Vissen mannen en vrouwen zijn op een unieke manier complex, emotioneel verbonden en prachtig creatief. Geen twee Vissen zijn hetzelfde omdat hun wonderbaarlijke verbeelding hen in een groot aantal verschillende richtingen en interesses trekt. Het is moeilijk om niet geboeid te raken door de gepassioneerde en charismatische dromer van de dierenriem, dus probeer het niet! Hun vriendelijke en zorgzame aard maakt van hen een van de beste vrienden die je je maar kunt wensen. Ontdekken waarom je bent zoals je bent vanuit de basisprincipes van je sterrenbeeld kan verfrissend inzicht bieden, maar kan slechts tot op zekere hoogte gaan. Voor die paragonen van het Vissenrijk die een meer persoonlijke aanpak wensen, overweeg een online psychische lezing door een ervaren adviseur voor individuele begeleiding.