Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Vissen man weegschaal vrouw verenigbaarheid

Vissen-mannen kunnen liefde op het eerste gezicht zijn voor een Weegschaal-vrouw die op zoek is naar liefde, maar is het echt de bedoeling dat het blijft duren? De Vissen-man is romantisch, onbaatzuchtig en emotioneel, allemaal verpakt in een perfect pakketje. Zo zachtaardig en verlegen als dit sterrenbeeld meestal is, zijn passie voor de vrouw die hij begeert zal hem voorbij zijn angsten drijven als het succes betekent. Voor Weegschaalvrouwen lijkt een onbaatzuchtige en overdreven gulle partner een geschenk van boven en past bij haar compromisloze eisen voor relatiegelijkheid en geen conflicten. Met twee tekens die zo enthousiast zijn over de aanwezigheid van elkaar in hun leven, komt compatibiliteit gemakkelijk. Het kan moeilijk lijken om aan te geven waar en waarom deze relatie mis kan gaan als alles goed gaat. Als je een relatie hebt tussen een Weegschaal-vrouw en een Vissen-man, of je overweegt er een te nemen in de toekomst, dan kan een goed begrip van jullie compatibiliteit op lange termijn de kans vergroten dat het een gelukkige relatie blijft.

Basis compatibiliteit

Weegschaal-vrouwen zijn een van de primaire liefdeszoekers van de dierenriem. Ze kunnen er niet tegen om alleen te zijn en functioneren op hun best als ze in alles samen zijn met hun partner. Vissen mannen daarentegen zijn de dromers van de dierenriem en dromen is zeer zeker een solo-activiteit. Dit kan verontrustend zijn, want van buitenaf lijkt de overromantische vis misschien de gedroomde man om nooit van je zijde te wijken, maar dat is niet zo. Terwijl Vissen mannen bijna onbetwist als het gaat om romantiek en toewijding, ze zeker compenseren door tekortkomingen op andere gebieden. Hij zal bijvoorbeeld duidelijk de noodzaak inzien om u dagelijks te laten glimlachen, maar hij zal misschien niet hetzelfde voelen over het schoon en opgeruimd houden van het huis. Zijn behoeften en reacties bestaan op een emotionele schaal en niet op een praktische; als zodanig is hij niet altijd een betrouwbaar individu.

Een partnerschap, of het nu platonisch of intiem is, is voor Weegschaal een tweerichtingsverkeer. Net als bij al het andere, heeft ze ook hier een hekel aan een gebrek aan evenwicht. De koningin van de eerlijkheid kan ontdekken dat de vis zijn deel van de last niet helemaal op zich neemt, maar haar conflictvermijding kan haar ertoe aanzetten om zich eraan te houden. Wie kan er immers iets aan te merken hebben op de zachtaardigste, liefste en charmantste man van de dierenriem? Vreedzaam samenleven en een partner die liefhebbend is en niet domineert, zijn de dromen van de Weegschaalvrouw. Haar behoefte aan partnerschap en aandacht in het hier en nu kan haar ontevreden maken met haar dromer met sterallures, maar het is zelden genoeg om een wig tussen hen te drijven. In plaats daarvan kunnen emoties aan beide kanten worden onderdrukt, wat leidt tot een sudderend ongeluk dat net zo lang duurt als hun geduld en behoeften voor elkaar.

Krijg meer inzichten met een persoonlijke astrologielezing op Keen!

Liefde en relaties

Als sociaal teken is de Weegschaal-vrouw dol op haar vrienden en vindt ze vriendschappen gemakkelijk te sluiten en te onderhouden. Ze presteert goed en vrij als een bemiddelaar en is ieders goeroe wanneer er een probleem is dat moet worden opgelost. Vissen mannen zijn charmant en zijn een magneet voor alle mensen, zowel goede als slechte. De onbaatzuchtigheid en het verlangen om iedereen tevreden te houden levert deze introvert genoeg vriendschappen op om te wedijveren met die van het meest extroverte individu. Het brengt hem ook in groot gevaar omdat zijn vertrouwen geen grenzen kent. Met een Weegschaal vrouw als zijn partner, kan zij dienen als het vroege waarschuwingssysteem voor hem wanneer hij wordt gemanipuleerd, wat de neiging heeft vaak voor te komen. Vissen mannen zijn extreem empathisch en geven genoeg om de behoeften van hun partner dat ze zullen proberen om hen gelukkig te maken wanneer problemen worden gecommuniceerd. Zonder regelmatige herinneringen zou de dromer echter wel eens kunnen vergeten wat er van hem werd verlangd.

Het spreekt voor zich dat een relatie met een Vissen-man boordevol romantiek en passie zal zitten. Hij is meestal erg vermijdend van elke korte termijn of lust-gedreven relatie als zijn emoties altijd diep lopen. Emotionele verbinding is verplicht in alles voor hem om zich compleet te voelen, vooral seks. Hij verlangt naar een actief, op passie gericht seksleven in tegenstelling tot alleen maar bevrediging, en zal er alles aan doen om zijn partner in bed te behagen. Weegschaal vrouwen genieten ook erg van seks, maar zijn vaak op zoek naar de opwinding en spontaniteit ervan. De sensuele opbouw en zorgvuldige De geplande romantiek van de Vissen kan geleidelijk aan het geduld van de pretminnende Weegschaal aantasten. Toch kan communicatie dit probleem oplossen, want Vissen kan zich heel goed aanpassen, zolang hij maar een gestage stroom van herinneringen of versterking heeft in de vorm van zichtbaar zien wat jou gelukkig maakt. Relaties tussen de twee tekens verlopen over het algemeen bijna altijd perfect, maar ze kunnen ook verzuren omdat twee tekens die hun mond houden problemen kunnen laten uitgroeien tot explosieve proporties.

Samenwerken

Samen, als paar en afzonderlijk, zijn deze tekens een zegen op de werkplek. Beiden willen ze graag helpen en zijn ze niet ambitieus genoeg om ooit over hun collega's heen te lopen. Terwijl Vissen misschien nooit zullen slagen in een leidinggevende positie omdat ze de aardige en gemakkelijk te manipuleren baas zijn, werkt hij echt hard in zowel een team als bij individuele opdrachten. De Weegschaal vrouw presteert van nature het beste in een groepssituatie en voldoet feilloos aan alle eisen van een goede leider door haar toewijding aan eerlijkheid. Als ze samenwerken, zijn ze een aanwinst voor elk team en afgezien van enkele mogelijke problemen met het halen van deadlines, zijn er zelden klachten.

De Vissen-man en de Weegschaal-vrouw kunnen echt een innemend paar zijn, dat afgunst oproept bij iedereen die naar hen kijkt. Hoewel er een paar knikken in dit koppel zijn die moeten worden weggewerkt, is het vrij veilig om te wedden op het succes ervan. Gebrek aan communicatie als gevolg van passiviteit en een verlangen om de vrede te bewaren kan snel leiden tot de ondergang van deze relatie en moet worden aangepakt. Individuele verantwoordelijkheid kan ook een kleine bron van onenigheid zijn. Vissen mannen zijn de vrije drijvende geesten van de rivier, en het kan heel goed aan zijn Weegschaal partner om hem wat begeleiding te geven voordat hij wegdrijft. Wat haar betreft, dit is een vis die ze zichzelf nooit zal vergeven voor het teruggooien. Weegschaalvrouwen en Vissen-mannen overal ter wereld kunnen zich verheugen, er zijn weinig stormen in deze zee.

Gesprek met een liefdes- en relatiepsychiater voor meer informatie over de compatibiliteit tussen een Weegschaalvrouw en een Vissen man!