Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Vissen man tweelingen vrouw verenigbaarheid

Tweelingen en Vissen, jullie moeten het echt houden. Jullie kunnen allebei met je hoofd in de wolken lopen, maar als je met beide benen op de grond kunt blijven staan en op een paar andere simpele zaken kunt letten, heeft jullie partnerschap een goede kans om te slagen. Vissen-mannen en Tweelingen-vrouwen hebben veel gemeen en zijn zeer compatibel - het gaat erom hoe jullie je uitdrukken.

In de lucht

Luister, jullie zijn allebei geen leeghoofden, maar jullie brengen wel veel tijd door op andere planeten, om het zo maar te zeggen. Mevr. Tweelingen, u bent de denker, de schrijver, de informatiedrager en de onderzoeker. Jij bent de analytische die graag nieuwe ideeën hoort. Meneer Vissen, u bent de filosoof, dromer, sentimentalist en spiritualist. Jij bent de emotionele persoon die ervan houdt om te herkauwen. Als jullie samen een gemeenschappelijke interesse hebben, dan kunnen de woorden je om de oren vliegen.

De Tweelingen-vrouw is niet vies van herinneringen, maar ze houdt ook van het nieuwe. Ze kan soms koel overkomen (als in onverschillig), maar dat is echt omdat haar geest zich concentreert op het onderwerp dat aan de orde is. Praten is belangrijk voor haar, niet omdat ze haar stem wil horen, maar omdat dat een vorm van communicatie is. Sms en e-mail zijn ook goed, en Mevr. Tweelingen, een klassieke papieren brief is altijd een traktatie, nietwaar?

De Vissen-man kan sentimenteel worden, en als hij probeert niet sentimenteel te zijn maar te ver gaat, kan hij koud en streng overkomen. Vissen houden van het nieuwe als zolang het het oude niet vernietigt (tenzij het oude absoluut verschrikkelijk was). Praten kan belangrijk voor hem zijn, maar hij heeft tijd nodig om af en toe te ratelen. Meneer Vissen, zie het onder ogen - u denkt graag na over die grote kosmische kwesties, en u wilt niet gestoord worden wanneer u dat doet.

De behoefte van Tweelingen om te analyseren kan op gespannen voet staan met de emotionele kern van Vissen, en de behoefte van Vissen om na te denken over de grote vragen in het leven kan Tweelingen ergeren wanneer ze vooruit wil kijken. Maar, als je een regeling kunt treffen, bijna als een codewoord, om aan te geven dat er iets in jullie communicatie hapert, dan kun je een hoop problemen vermijden. Het is net zoiets als wanneer iemand die liever problemen uitvecht, ruzie heeft met iemand die van ruzie moet weglopen om af te koelen. Ze moeten afspreken dat ze een stapje terug doen, zodat de een kan afkoelen, maar dan weer bij elkaar komen om over de problemen achter de ruzie te praten.

Wat jullie twee moeten doen is afspreken dat jullie elkaars ruimte respecteren. Tweelingen, laat Vissen de tijd om na te denken, maar Vissen, kom snel terug op aarde als Tweelingen je nodig heeft. En Vissen, raak niet beledigd als Tweelingen jouw emotionele reactie op iets niet lijkt te delen - en Tweelingen, behandel de emoties van Vissen niet als overbodig.

Gesprek met een liefdes- en relatie helderziende om meer te weten te komen over de compatibiliteit van Tweelingen vrouwen en Vissen mannen.

Verschuivende seizoenen

Beiden zijn jullie veranderlijke tekens, en dit is goed en niet-zo-goed. Het niet-zo-goede is dat je beiden eeuwig een plan kan bekritiseren en veranderen, het overdenken tot het punt waarop het dood is bij aankomst. Veranderlijke tekens zijn de redacteuren die door een bijna-afgewerkt product gaan, fouten herstellen en veranderingen voorstellen. Dit is tot op zekere hoogte geweldig, maar kan vermoeiend worden als jullie niet weten wanneer jullie moeten stoppen.

Het goede eraan is dat, als jullie wederzijdse plannen hebben, jullie allebei ideeën, vermoedens, zorgen en sprankjes hoop op elkaar kunnen afschuiven om te zien of dit echt zaken zijn die de moeite waard zijn om je op te concentreren. Zolang jullie beiden een lijn kunnen trekken en stoppen met dingen te veranderen, kunnen jullie evaluatievaardigheden jullie naar gelukkige ervaringen leiden.

Tweelingen is lucht en Vissen is water en hoewel deze twee elementen niet erg botsen - jullie zijn niet zoals vuur en water, die elkaar afwisselend verdampen en uitdoven - hebben ze toch enkele implicaties voor jullie partnerschap. Lucht is van oudsher intellectueel en water emotioneel, en je ziet hoe dat samengaat met jullie persoonlijkheden. Dus de denken-voelen dichotomie zal worden benadrukt voor jullie twee. Als je je daarvan bewust bent, kun je eventuele problemen aan - als je dat vergeet en verwacht dat de ander net zo op dingen reageert als jij, dan zal de botsing duidelijk worden.

Hoe zou een relatie verlopen

Een vriendschap tussen jullie twee zal het prima doen, zolang de Tweelingen-vrouw de Vissen maar niet plaagt over zijn emoties en de Vissen man niet uit te schelden Tweelingen voor het lijken alsof ze niet schelen. Vriendschappen hebben de neiging om de meest aanpasbare relaties te zijn, omdat je niet wettelijk of financieel aan elkaar gebonden bent, of in termen van woonplaats (als je huisgenoten bent, kan men verhuizen zonder echt levens te verscheuren). Jullie kunnen onenigheden dus wat gemakkelijker doorstaan. Als jullie gemeenschappelijke interesses hebben, vooral op het gebied van filosofie, metafysica en sciencefiction, dan zullen jullie een geweldige tijd samen hebben.

Zakelijke partnerschappen zouden het goed kunnen doen omdat Tweelingen trends kunnen analyseren en erop uit kunnen gaan om te netwerken, terwijl Vissen vooruit kan kijken naar hoe de reactie op die trends van invloed zou kunnen zijn op klanten en de reputatie van het bedrijf. Maar hier zit een addertje onder het gras, en dat is die dubbele veranderlijke invloed. Maak uw plannen, verfijn ze, en dan, in 's hemelsnaam, stop, en zet het plan gewoon in werking. Doe het gewoon. Leg dat plan neer, je gaat het niet nog eens herzien! Het is goed om je in te dekken en backup plannen te hebben. Het is niet goed om jezelf tot in het oneindige te overdenken.

Wat de liefde betreft, dit zou zeker kunnen werken, nogmaals, als jullie allebei elkaars manier van reageren op gebeurtenissen en nieuws respecteren. Maar er is hier ook een botsing waar je op moet letten. Een Tweelingen vrouw kan soms lijken alsof ze niet echt geïnvesteerd is in de relatie, maar dat komt omdat ze een van die tekens is die de hele tijd intellectuele stimulatie nodig heeft tijd. Het kan lijken alsof ze niet altijd serieus is omdat haar gedachten elders zijn, ook al is ze misschien helemaal geïnvesteerd. Een Vissen man is loyaal en verwacht loyaliteit, en hij kan slecht reageren als het niet goed gaat in die afdeling. Dat betekent niet dat hij bezitterig of gevaarlijk zal worden. Maar hij moet oppassen dat hij niet zo overkomt, en beide tekens moeten eerlijk tegen elkaar zijn. Als een van beide dat niet is, kan er een breuk ontstaan.

Een Tweelingen-vrouw en een Vissen-man kunnen het goed met elkaar vinden. Een geweldig project voor jullie beiden zou zijn om volledige astrologische lezingen te krijgen en ze te vergelijken om te zien waar jullie nog meer compatibel zouden kunnen zijn, en de mix van nieuwe informatie op een metafysisch gebied is precies in het straatje van deze relatie. Probeer het eens, jij twee!