Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Vissen man steenbok vrouw verenigbaarheid

Kapprikvrouwen zijn geboren leiders en zullen het object van hun verlangens volhardend nastreven, of het nu een doel is of een liefdesinteresse. Als het echter een Vissen-man is waar ze haar zinnen op heeft gezet, zou het slim zijn om op haar hoede te zijn. Ook al is het hart van de onzelfzuchtige vis misschien gemakkelijk te veroveren, ze zal misschien niet houden van wat ze aantreft. Vissen mannen leven het leven vrij zwemmend en staan bekend als de dromers van de dierenriem. Steenbokken functioneren alleen in de koude, harde realiteit van de echte wereld en ze hebben de persoonlijkheid die daarbij past. Hoewel dit niet betekent dat het onmogelijk is voor relaties om te werken, is het potentieel voor conflicten in deze vluchtige mix extreem hoog. Het kan wat extra inspanning vergen voor een Vissen man en een Steenbok vrouw om compatibiliteit te bereiken. Als dit paar wil slagen, zal de Vissen man moeten veranderen om te voldoen aan de koppige onveranderlijke aard van een Steenbok. Van haar kant zal de Steenbokvrouw haar overvloedige zelfdiscipline moeten richten op het bevorderen van een emotionele betrokkenheid die op één lijn staat met haar Vissen partner. Kennis en aandacht voor de astrologische eigenschappen van je partner kunnen je de wijsheid geven om te weten wanneer je relatie zinloos is en wanneer deze veelbelovend is.

Basiscompatibiliteit

Als karmische vijanden een ding waren, zouden Vissen-mannen vrij hoog op de lijst van een Steenbok-vrouw staan en vice versa. Vissen is na Kreeft misschien wel het meest emotionele teken binnen de dierenriem. Hij gedijt bij de emotionele verbinding en het geven en nemen dat hij met andere mensen heeft. Hij is extreem empathisch en zijn intuïtie laat hem gemakkelijk de gevoelens van anderen inzien. Zodra een probleem wordt opgemerkt, offert hij alles op om het op te lossen en degenen die hij kent, of zelfs vreemden, weer gelukkig te maken. Steenbok is precies het tegenovergestelde en neigt naar de emotioneel koude kant. Zij zijn gelukkig opgesloten in hun tradities en routines en tonen geen tijd voor degenen die regelmatig afdwalen van de werkelijkheid. Hoewel je van Steenbokken niet kunt verwachten dat ze je halverwege tegemoet komen, accepteert hun gedisciplineerde aard geen persoonlijke mislukking in dingen die belangrijk voor hen zijn. Zo zullen ze leren van hun fouten en geleidelijk aan werken om betere partners te zijn.

Vissen-mannen zijn relatief passief en vertrouwen blindelings, ze gaan elke relatie aan met een rauw optimisme en verwachten het beste van iedereen. Steenbokvrouwen zijn niet wantrouwend, maar ze verwachten uiteindelijk het slechtste van degenen die ze ontmoeten. Ze kunnen heel hooghartig overkomen als anderen falen en vinden dat ze het zelf hebben voorspeld door alleen maar negatief te zijn. Steenbokvrouwen zijn doelgericht, ambitieus en vaak succesvol zonder al te veel emotionele investering die hun aspiraties in de weg staat. Vissen leven om anderen te helpen en voelen zich nooit meer voldaan dan wanneer ze iemand die het echt nodig heeft, hebben geholpen. Beide tekens zijn hardwerkend en relatief verantwoordelijk, dus er is nog een bonus aan een relatie. Bovendien staan Steenbokvrouwen bekend om hun gevoel voor humor, maar helaas zijn ze niet te beroerd om dit gevoel te gebruiken voor kwetsend sarcasme.

Krijg een online astrologielezing voor meer inzichten!

Liefde en relaties

De aard van Vissen betekent dat relaties en vriendschap gemakkelijk ontstaan en nog gemakkelijker blijven bestaan. Hij zal zich aangetrokken voelen tot mensen die net zo vriendelijk en emotioneel expressief zijn als hijzelf, of hij zal afglijden naar die hij kan "repareren." Steenbok vrouwen, aan de andere kant, de voorkeur aan een partner die is zo hands off mogelijk. Ze is gewoon niet geïnteresseerd in het kneden van een partner of vriend om haar aan te passen en geeft dus de voorkeur aan gelukkig onafhankelijke tekens die haar waarden al delen. Steenbokken zijn meestal zeer conventionele mensen, die verlangen naar de ouderlijke goedkeuring van hun partners. Als ze in een relatie met een Vissen man, is er een goede kans dat zijn acties van emotionele expressie zal wrijven op haar. Ze leert van haar fouten door hem te kwetsen en, in haar drang om ze niet te herhalen, kan hij geleidelijk haar waakzame buitenkant verzachten.

Kaprilvrouwen stralen zelfdiscipline uit in alles behalve seksuele zaken. Ze houden van seks omwille van zichzelf, en er is weinig kans dat een relatie die op dat gebied niet bevredigend is, zou overleven. Vissen mannen hebben de neiging om seks te zien als een andere geweldige manier om emotionele banden te versterken en te genieten van intimiteit. Hij zal zich er misschien bij neer moeten leggen dat haar intieme handelingen soms de romantische opbouw missen waar hij van houdt en weinig meer zijn dan gedeeld genot. Relaties zijn moeilijk tussen de twee eigenzinnige tekens, omdat ze bijna alles vertegenwoordigen wat hun partner verafschuwt. Ondanks de negatieve vooruitzichten zijn beide partijen loyaal tot op het bot en eerlijk tegenover hun partners. Als er toch ontrouw plaatsvindt, zijn Steenbokvrouwen onvergevingsgezind, terwijl de optimistische en vergevingsgezinde aard van Vissen helaas maar al te vaak wordt gemanipuleerd. Net als al het andere aan haar, kan een Steenbok vrouw gewoon een moeilijke match zijn. Als er echter een zielsverwant wordt gevonden, verwacht dan dat ze zich aan deze zeldzaamheid vastklampt alsof het alles is zaken.

Samenwerken

Vissen-mannen functioneren prima in teamverband en zelfs in hun eentje, tot op zekere hoogte. Ze helpen iedereen in hun omgeving en zouden zich veel te schuldig voelen om lui te zijn. Steenbokvrouwen zijn zeer effectieve managers en kunnen een kantoor leiden zonder emoties hun oordeel te laten beïnvloeden of vriendjespolitiek te vertonen. Samen op de werkvloer kunnen ze heel goed functioneren als ze een positie hebben die past bij hun sterke punten. Als een Steenbok vrouw wordt geleid door een Vissen man, kunnen de dingen een beetje verhit raken, maar als het tegenovergestelde gebeurt, loopt het meestal heel soepel. In het algemeen hebben Steenbokken het moeilijk in een teamomgeving vanwege hun betweterige aard die verdeeldheid zaait. In wezen blinken Vissen-mannen uit waar Steenbokken worstelen en hetzelfde geldt omgekeerd. Haar zelfbeheersing zal voorkomen dat er grootschalige drama's uitbreken, en hij zal onvermoeibaar proberen om eventuele meningsverschillen glad te strijken.

Vissen-mannen met Steenbok-vrouwen is een koppel dat veel risico's met zich meebrengt, vaak zonder een grote beloning om het de moeite waard te maken. Het goede nieuws is dat als beide partijen er echt naar streven en er niet alleen maar genoegen mee nemen, een duurzame relatie of vriendschap volledig haalbaar is. Koppig yin weegt zeker zwaarder dan yang in deze match, maar Vissen is intuïtief genoeg om te weten dat als zijn partner niet wijkt, hij gewoon de weg moet verbreden. Een vreedzaam en gelukkig samenleven is mogelijk wanneer eerlijkheid en communicatie de dagelijkse omgang beheersen en grenzen worden gerespecteerd.

Spreek met een relatiepsychiater om meer te weten te komen over hoe Vissen-mannen en Steenbok-vrouwen kunnen samenleven en samenwerken samen.