Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Vissen man ram vrouw verenigbaarheid

Als Vissen en Ram samen willen komen, maak je dan klaar om te werken en te praten. Er zijn enkele fundamentele tegenstellingen tussen deze twee. Het paar Vissen-man Ram-vrouw kan werken, zoals elke relatie, maar het kan meer werk en begrip vergen van hoe de andere persoon tikt om optimale compatibiliteit te bereiken. Het goede nieuws is dat beiden graag diepgaand praten, maar het minder goede nieuws is dat er heel wat compromissen moeten worden gesloten tussen deze twee om een groot misverstand te vermijden.

Ram en Vissen: Eigenschappen en neigingen

De Ram-vrouw is een doorzetter, een initiatiefnemer, een brutale persoonlijkheid. Zelfs introverte Rammen kunnen wat zakelijker zijn en bot overkomen als het gaat om doelen en meningen. Ze is niet zo in your face als iemand als een Boogschutter vrouw, maar ze weet wat ze wil. Ze kan te openhartig overkomen als ze te maken heeft met iemand die heel gevoelig is, tenzij ze weet dat de ander psychische ruimte nodig heeft. Het goede nieuws is dat ze begripvol is en over het algemeen tolerant tegenover verschillen.

De Vissen-man - tja, hij is waarschijnlijk meer terughoudend. Zelfs extraverte Vissen die meer open zijn naar anderen toe, hebben nog steeds een spirituele kant. Hij kan een beetje afwezig lijken - hij is niet dom of negeert je, het is gewoon zijn gedachten die op hun eigen gaan. Er zit een heel serieuze kant aan de Vissen, zelfs als die persoon heeft een groot gevoel voor humor.

Gesprek met een paragnost van Keen voor liefde en relaties om meer te weten te komen over hoe deze eigenschappen en neigingen van invloed zijn op de manier waarop Ram-vrouwen en Vissen-mannen met elkaar omgaan.

Planeten en persoonlijkheden

Eén ding hebben deze twee gemeen - maar niet op een goede manier - is dat ze allebei erg koppig kunnen worden in de verkeerde omstandigheden. Dat heeft voor een groot deel te maken met de planetaire heersers.

Ram wordt geregeerd door Mars. Vissen wordt samen geregeerd door Jupiter en Neptunus. Grenzen zijn in orde.

Ram kan eigenwijs worden en niet zo begripvol voor anderen als hun kijk op de dingen zou betekenen dat ze dingen heel anders zou moeten doen. Begrijp me niet verkeerd - Ram kan heel ruimdenkend en eerlijk zijn. Maar voor persoonlijke kwesties en haar persoonlijke manier van doen kan een Ram-vrouw erg koppig worden als ze denkt dat ze gelijk heeft.

De Vissen-man heeft een beetje de algemene autoriteit over zich; dat is Jupiter die opduikt, en hier is waar het lastig wordt. Mars staat onder Jupiter in de hiërarchie van godheden en Mars staat erom bekend dat hij Jupiter ongehoorzaam is. Dus, je hebt een eigenwijs teken geregeerd door een eigenwijze planeet die samenkomt met een rustiger teken geregeerd door de planeet die technisch gezien de baas is over Mars. Voeg Neptunus' mistige maskerende capaciteiten toe aan de persoonlijkheid van Vissen en je hebt een aantal ego botsingen op

En Neptunus is geen makkie. De invloed van deze planeet lijkt aan de oppervlakte misschien zachtaardig, maar vergeet niet dat Neptunus de koning van de uitgestrekte zee was (en bij Neptunus is niets wat het lijkt). Dit kan vaak aan de oppervlakte komen als autoriteit in religieuze of spirituele zin, maar het kan ook opduiken als het gevoel dat Vissen gelijk hebben en anderen het helemaal mis hebben. En ja, trouw aan zijn mistige, verhullende aard, kan hij passief-agressief worden in zijn afkeuring in plaats van rechtuit te zijn.

Een Ram-vrouw is de initiatiefnemer, het eerste teken, het teken van "laten we aan de slag gaan". Het is ook een kardinaalsteken - ze begint dingen. Ze krijgt ideeën. Ze gaat haar ding doen.

Een Vissen-man is er niet op tegen dat een partner onafhankelijk is. Integendeel, Vissen moeten vaak ook hun eigen weg gaan, ondanks dat ze een gemeenschapsminded teken zijn. Dit komt omdat, als een veranderlijk teken dat het laatste teken in de dierenriem is, er deze vreemde neiging is voor anderen om Vissen als een volger te behandelen. Dat kan verontrustend zijn, want Vissen is niet per se afhankelijk van anderen. Hij heeft zorg nodig, ja, maar hij heeft een eigen mening. Misschien komt die gevoeligheid wel naar voren, maar in elk geval kan het natuurlijke leiderschap van de Ram botsen met de behoefte van de Vissen om zichzelf te zijn als de Ram die onafhankelijkheid niet toestaat.

Als deze twee elkaar herkennen de verschillen, kunnen ze die compenseren. Een situatie waarin Ram eigenlijk een leidende positie heeft en Vissen een ondergeschikte is, zou prima kunnen zijn. Maar als de twee verondersteld worden gelijkwaardige partners te zijn, Ram, moet je Vissen zijn eigen kant van de dingen laten leiden. Verwar het feit dat je veel inbreng wilt niet met het feit dat je niet in staat bent om leiding te geven.

Vissen, geef Ram ook hier een beetje een pauze. De kans is groot dat ze niet probeert om je leven over te nemen, maar dat ze gewoon haar natuurlijke neiging laat zien om de teugels in handen te nemen. Uiteraard moet je jezelf niet verliezen. Er is een punt waarop die Ariaanse pit omslaat in overmoed. Maar probeer onderscheid te maken tussen energie en boosaardigheid.

En over boosaardigheid gesproken... er is weer een planetaire botsing. Deze heeft te maken met de begrippen 'kwaadaardig' en 'gunstig'. Als je dit opzoekt, zul je zien dat de Vedische astrologie deze concepten meer gebruikt, maar ze bestaan ook tot op zekere hoogte in de Westerse Tropische astrologie. Mars wordt beschouwd als een malefic en Jupiter als een benefic. Dat betekent niet dat Mars gemeen is, maar Mars kan voor turbulentie zorgen. Jupiter is een weldoener en wordt beschouwd als expansief en gelukkig, en geeft situaties vaak een 'go-with-the-flow', laat-het-komen-bij-mij-houding.

Hieruit volgt dat Ram-vrouwen agressiever kunnen overkomen dan Vissen leuk vinden, en dat Vissen-mannen meer lijken te laten gaan dan Ram zou willen. Als beide partners begrijpen waarom, is dit misschien geen probleem. Maar als een van beiden volhoudt dat zijn of haar manier de juiste is, dan is de De relatie zou eronder kunnen lijden.

In zaken, vriendschap en liefde

Als deze twee zakenpartners zijn, vallen twee zaken op. De ene is de combinatie kardinaal-mutiel; dit partnerschap heeft extra hulp nodig bij het dagelijkse werk. Kardinalen komen met de ideeën, en mutabelen verfijnen het proces - maar dat laat alle saaie dagelijkse details ongedaan. De andere kwestie is dat jullie beiden een duidelijk begrip nodig hebben van wie wat leidt en wie aan wie verantwoording aflegt. De Vissen-partner heeft respect nodig en verdient dat ook, en de Ram moet zich terugtrekken wanneer hij zich op het werkterrein van de Vissen bevindt.

Als vrienden zal dit werken als de Ram voorzichtig is en niet over de verzoeken van de Vissen heen loopt. Kom op, Ram, soms kun je het wat rustiger aan doen en de activiteit aan de Vissen overlaten. De kans is groot dat je uiteindelijk heel veel plezier hebt en nieuwe dingen leert.

Als de twee tekens geliefden zijn, benader elkaar dan voorzichtig. Arisch vuur kan het water van de Vissen doen verdampen, en Vissenwater kan het Arische vuur doven. Elk teken heeft ruimte en communicatie nodig. Plan jullie wederzijdse activiteiten van tevoren en houd regelmatig huishoudelijke vergaderingen om het werk aan het huis te regelen of activiteiten die jullie beider deelname vereisen.

Het zou beide partners echt helpen om een astrologische lezing te krijgen. De andere horoscoopfactoren die van invloed zijn op elke persoon kunnen de relatie maken of breken. Het koppel Ram Vrouw Vissen Man is zeker niet gedoemd te mislukken, maar er moet aan gewerkt worden en er is een persoonlijke astrologische lezing nodig. geeft beide partners meer informatie en suggesties voor het afhandelen van gebeurtenissen als ze ontstaan.