Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Vissen man boogschutter vrouw verenigbaarheid

Als het op liefde aankomt, zijn de Vissen-man en de Boogschutter-vrouw allebei rusteloos. Elk van hen is altijd op zoek naar manieren om de gaten in hun relatie op te vullen. Hoewel het misschien lijkt alsof dit dit paar uit elkaar zou drijven, heeft het in dit geval de potentie om daadwerkelijk te werken. Ze beseffen beiden dat ze onmogelijk aan elke behoefte van de ander kunnen voldoen. Maar ze hebben ook een diepe waardering voor alle manieren waarop hun partner in hun behoeften voorziet. Deze steeds veranderende relatie zal zijn strubbelingen kennen, maar Vissen-mannen en Boogschutter-vrouwen zouden ook wel eens compatibel kunnen zijn door de juiste balans tussen kracht en flexibiliteit die nodig is om de tand des tijds te doorstaan.

De Vissen-man - De geaarde dromer

De Vissen-man is een hopeloze dromer, gevuld met veel dromen en droomwerelden die heel belangrijk voor hem zijn. Maar hij slaagt er uitzonderlijk goed in om zijn dromen in evenwicht te brengen met de realiteit. De Vissen man is zeer geaard - je hoeft je geen zorgen te maken dat hij met zijn hoofd in de wolken loopt. Wanneer hij met een probleem te maken heeft, is hij in staat om gemakkelijk de voors en tegens van de situatie in te schatten. De Vissen man is erg sociaal en probeert conflicten te vermijden wanneer hij maar kan. Hij heeft tedere emoties en is zeer toegeeflijk (maar nooit zwak) tegenover zijn romantische partner. Vrouwen houden van de charmes en de delicate aard van de Vissen-man.

De Boogschutter-vrouw - De leuke onafhankelijke

De Boogschutter-vrouw is fel onafhankelijk. Ze is zeer openhartig en weigert zich door anderen te laten dicteren. Ze is nieuwsgierig en extreem optimistisch. De Boogschutter vrouw is erg leuk om mee om te gaan en heeft de neiging om een duidelijke charme over zich te hebben. Haar ogen zijn altijd gericht op de toekomst, evenals haar hoge verwachtingen voor wat komen gaat. Dankzij haar optimistische aard heeft de Boogschutter vrouw de neiging om in actie te springen zonder eerst de voors en tegens af te wegen. In een romantische relatie weet ze hoe ze plezier moet maken en ervoor kan zorgen dat haar man zich geliefd voelt, ook al kan ze soms een beetje bot zijn.

Krijg een persoonlijke astrologische reading op Keen om meer te weten te komen.

Een steeds veranderende relatie

Net als golven die in en uitrollen met het wisselen van de getijden, is de relatie van een Vissen-man en Boogschutter-vrouw voortdurend aan verandering onderhevig. De Boogschutter vrouw probeert altijd een stap voor te blijven, maar de steeds veranderende Vissen man zal haar aan het lijntje houden. Haar liefde zal schommelen tussen complete verliefdheid en ergernis. Hoewel de Boogschutter vrouw de neiging heeft om haar hoofd koel te houden, kan ze een paar dingen te zeggen hebben tegen haar Vissen man als hij toch onder haar huid kruipt. Ondanks haar botheid, is er een eerlijke en vriendelijke oprechtheid in haar woorden. Met geduld kan dit koppel leren om samen de golven van het leven te bedwingen.

Seksuele chemie

De Boogschuttervrouw is intens en gepassioneerd - en als de Vissenman haar gelukkig wil houden in de slaapkamer, zal hij moeten leren om agressiever te zijn. Ze zal niet onder de indruk zijn van zijn natuurlijke neigingen om onderdanig en ontspannen te zijn - ze heeft veel meer nodig dan dat. Als ze eenmaal in staat zijn om te leren waar hun partner van houdt en waar hij een hekel aan heeft, dan is dat het moment waarop de relatie echt begint te schitteren. Het zal veel "geven en nemen" vergen - vooral in het begin fasen. Maar als ze eenmaal in staat zijn om elkaars passie te voeden, kunnen de Vissen-man en de Boogschutter-vrouw een prachtige intimiteit creƫren die hen beiden zal voorzien van een zeer bevredigende seksuele relatie.

Lean on Me

Ondanks zijn vermogen om de voor- en nadelen van zowat elke situatie te analyseren, heeft de Vissen-man de neiging om het moeilijk te hebben om een beslissing te nemen. Omdat hij een beetje vertrouwen in zichzelf mist, heeft hij de neiging om advies te vragen aan de mensen om hem heen. Maar in plaats van geruststelling te zoeken over zijn eigen plannen en bedoelingen, vertrouwt de Vissen man meestal op anderen om deze beslissingen voor hem te nemen. De Boogschutter vrouw is meer dan blij om hem te steunen tijdens het besluitvormingsproces, maar ze wil zeker niet advies krijgen van iedereen om hen heen. Om deze relatie te laten werken, moeten ze in staat zijn om hun problemen samen op te lossen - zonder hun problemen uit te zenden naar al hun vrienden en familie.

Perfecte eenheid

Wanneer een Boogschutter-vrouw en een Vissen-man verliefd worden, bestaat de kans dat er zich een heel speciale band zal vormen. Deze combinatie van vuur en water heeft het potentieel om eeuwig te duren. Als twee stukjes van een puzzel kan dit paar perfect in elkaar passen, waardoor ze als een prachtige eenheid kunnen functioneren. Samen zijn ze in staat om de pure vreugde en schoonheid in het leven te vinden.

Heb je onopgeloste vragen over je liefdesleven? Keen's liefde en relatie helderzienden zijn hier om u te voorzien van het praktische liefdesadvies dat u nodig heeft om uw romantische problemen aan te pakken. Sluit u aan bij de miljoenen mensen die al waardevolle inzichten in hun liefdesleven hebben gekregen - uw tevredenheid is gegarandeerd!