Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Valt hij op je? leer de geheime signalen van zijn zodiac sign

Bel een online helderziende en kom meer te weten

Zelfs kan het moeilijk zijn om te weten of je verliefdheid terugkomt op jou. Veel mannen zijn notoir gesloten over hun gevoelens, vooral als het gaat om zaken van het hart. Maar als je zijn sterrenbeeld kent, heb je een belangrijke sleutel tot het begrijpen van niet alleen zijn persoonlijkheid, maar ook zijn gedrag - en zijn begeerte aard. Omdat elk zonneteken aantrekkingskracht op zijn eigen manier uitdrukt, zendt elke man verschillende, individuele signalen uit die uniek zijn voor zijn sterrenbeeld. Zoek hieronder het sterrenbeeld van je man om het mysterie te ontrafelen of hij je wel of niet ziet zitten.

RamRam is niet bepaald een subtiel sterrenbeeld. Het wordt immers gesymboliseerd door de Ram - dat dier dat achter het object van zijn verlangens aangaat en alle obstakels uit de weg ruimt. Als je man een Ram is, verwacht dan dat het er snel heet aan toe gaat. Hij weet gewoon niet hoe hij het rustig aan moet doen of het rustig aan moet doen. Als hij je leuk vindt, zal hij je regelmatig sms'jes en e-mails sturen, je onverwachts bellen of zelfs onaangekondigd langskomen om hallo te zeggen. En omdat Ram een sterke competitieve inslag heeft, zal hij elke kans aangrijpen om zijn vaardigheden in jouw bijzijn te tonen. Hij is ook niet bang voor rivalen in het liefdesspel, dus als hij niet de enige is die om jouw aandacht vecht, kun je een groot vertoon van charme verwachten - en misschien wat hoorns gekruist met zijn concurrent - als hij om jouw hart vecht. Waar het op neerkomt? Als een Ram-man je leuk vindt, zal hij niet in staat zijn om het geheim te houden, zodat je je dat niet lang hoeft af te vragen.

StierStier is een genotzoekend teken, en ook een vrijgevig teken. Als je man een Stier is, zal hij je laten weten dat hij van je houdt door wat hij je geeft - van een sensuele schoudermassage tot chocolaatjes, bloemen, complimentjes en sexy, betekenisvolle blikken. Als hij een maaltijd voor je kookt, weet je dat je hem aan de haak hebt geslagen, maar je mee uit nemen naar een restaurant waar de gerechten rijk en heerlijk zijn, is ook een zeker teken. Het komt hier op neer, de Stier wil je plezier laten voelen, en hij zal een beroep doen op alle vijf je zintuigen om dat te laten gebeuren. Als je Stier-man voor je valt, verwacht dan dat je hem op een heerlijk traditionele manier het hof zal maken en hem het hof zal maken. En het beste van alles is dat hij niet snel zijn interesse verliest. Hoe meer signalen hij afgeeft, hoe meer je weet dat zijn hart erbij betrokken is.

TweelingenAls het op aantrekkingskracht aankomt, kan het moeilijk zijn om een Tweelingen-man te lezen. Het teken van de tweelingen kan heel charmant en flirterig zijn, maar Tweelingen flirten liever met veel mensen dan dat ze hun aandacht richten op één gelukkige ontvanger. Het is niet zo dat dit sterrenbeeld graag mensen aan het lijntje houdt; Tweelingen zijn gewoon van nature nieuwsgierig, spraakzaam en speels. Als je een Tweelingen man ontmoet op een feestje, een boeklezing of ergens anders, kan hij op het moment duidelijk geïnteresseerd in je lijken, maar al snel kan hij naar iemand anders gaan. De truc is dan om een afwachtende houding aan te nemen. Als hij blijft terugkomen voor meer Als hij zich lijkt op te winden door de manier waarop je zijn verstand uitdaagt en hem aan het gissen houdt, dan kan je er zeker van zijn dat hij geïnteresseerd is in waar deze relatie toe zou kunnen leiden.

kreeftkreeft kan op veel niveaus moeilijk te lezen zijn, ook op romantisch vlak. Dit diep emotionele teken moet zich veilig en geborgen voelen voordat hij zijn hart kan laten spreken aan degene die hij bewondert. En het helpt ook niet dat het teken van de Krab bekend staat om zijn humeurigheid! Dus om erachter te komen of hij je ziet zitten, moet je zijn acties juist interpreteren - namelijk zijn drang om te beschermen waar hij het meest om geeft. Kreeft-mannen tonen hun interesse door voor het object van hun verlangens te zorgen, wat zich op veel verschillende manieren kan manifesteren. Gedragingen die misschien een beetje betuttelend of zelfs aanmatigend lijken - erop staan om met je mee te lopen naar je auto, bijvoorbeeld, of je vermanen om die zware doos niet op te tillen - zijn eigenlijk zijn poging om je veilig te houden. Als hij duidelijk maakt dat hij ervoor wil zorgen dat je goed beschermd bent, dan weet je dat je er echt toe doet voor je Kreeft-man.

LeeuwAls het op Leeuw-mannen aankomt, is het meestal niet moeilijk om te weten of hij je ziet zitten. Dit is tenslotte het teken van de leeuw - de koning van de jungle, dat prachtige, gepassioneerde beest met een moedig hart dat zijn gevoelens voor iedereen uitroept. Leeuw-mannen vertellen je niet alleen hoe ze zich voelen, ze laten het ook zien, ze geven je genegenheid, aandacht en cadeaus in overvloed. Als hij Hij is gepassioneerd over jou, hij wil je de tijd van je leven laten beleven, en hij zal alles uit de kast halen om dat te laten gebeuren. De truc met een Leeuw is om hem te laten concurreren om je hart te winnen - maar laat hem ook weten dat je een zekerheid bent. leeuw's staan bekend om hun moed en zelfvertrouwen, maar ze zijn eigenlijk heel teder in hun hart, en ze hebben geruststelling nodig om te weten waar ze aan toe zijn.

MaagdAls je je afvraagt of een Maagd-man op je valt, verwacht dan geen grootse vertoningen of gepassioneerde verklaringen van genegenheid - tenminste, niet in het begin. Maagd is een gereserveerd teken dat langzaam en voorzichtig vooruit gaat in het spel van de liefde. Sterker nog, voor dit teken is liefde helemaal geen spel; daarom neemt Maagd het zo serieus. Hij kan zelfs besluiteloos lijken over het maken van zijn stap, maar het is gewoon dat hij je goed wil leren kennen voordat hij verder gaat. Als hij geïnteresseerd is in je, zal hij dat laten zien door zijn rustige, attente aandacht. Hij zal een goede luisteraar zijn, en niet te vergeten een geweldig klankbord voor alle problemen die je dwars kunnen zitten, en hij zal altijd zijn best doen om verstandig, gevoelig advies te geven. Waar het hier op neerkomt is dat Maagd een echte en traditionele heer is. Als je wilt weten of hij je ziet zitten, doe dan je best om niet te pushen - niet meteen. Na verloop van tijd zal hij zijn gevoelens kenbaar maken. En als hij dat doet, weet je dat het echt is.

WeegschaalWil je weten of een Weegschaal-man je ziet zitten? Dat is heel eenvoudig: Als hij geïnteresseerd lijkt, dan is hij dat waarschijnlijk ook echt. Aangezien Weegschalen is het teken van partnerschap en wordt beheerst door Venus, de planeet van de liefde, dit is een buitengewoon romantisch teken. Eenvoudig gezegd: Weegschaal-mannen zijn verliefd op de liefde. Ze hebben dan ook de neiging om hun hart te tonen, en ze kunnen het niet laten om hun affectie kenbaar te maken. Het begint met een lieve glimlach, liefdevolle blikken en prachtige, oprechte complimenten, en gaat van daar naar liefdesbriefjes, poëzie, bloemen - alle attributen van echte romantiek. Binnenkort ben je jaloers op je vrienden en collega's als je man je chocolaatjes stuurt op het werk of je trakteert op een geïmproviseerde serenade bij maanlicht. Vergeet niet dat deze man met zo'n lief en teder hart zelf ook wel wat extra zoetigheid verdient.

SchorpioenAls een Schorpioen-man op je valt, kun je hartstochtelijke aandacht verwachten - zoveel dat je je een beetje in het nauw gedreven zou kunnen voelen. Dit is de man die je blik vangt in een drukke kamer of die om elke hoek opduikt, en die alleen maar oog voor jou heeft. Als je het idee krijgt dat Schorpioenen intens zijn, dan heb je gelijk: Dit is een van de meest seksueel en emotioneel complexe tekens van de dierenriem. Als hij met je flirt, kun je er zeker van zijn dat hij echt geïnteresseerd is, want dit teken is niet frivool in flirten. Wat hij zoekt is echte intimiteit - een samensmelting van de zielen. Als hij merkt dat hij concurrentie heeft, zou je zelfs de donkere kant van de Schorpioen naar boven kunnen zien komen, aangezien dit teken in de liefde nogal bezitterig kan zijn. Waar het op neerkomt is dat als hij je leuk vindt, hij je dat zal laten weten; jij

ZagschutterAls je je afvraagt of een Boogschutter-man iets voor je voelt, kijk dan eens naar de glinstering in zijn ogen en de glimlach op zijn lippen als hij je die heldere, nieuwsgierige blik van interesse geeft. Boogschutter mannen houden ervan om nieuwe en fascinerende mensen te ontmoeten. Als hij je leuk vindt, zal hij zijn best doen om meer tijd met je door te brengen, je aan het lachen te maken en je te verbazen als hij je verhalen vertelt over zijn avonturen over de hele wereld. Als hij je vraagt om samen met hem een avontuur te beleven, dan weet je dat je echt zijn aandacht hebt getrokken. Dat is tenslotte waar het leven voor dit sterrenbeeld om draait: gaan waar toeval en impulsen je leiden, het liefst met een intrigerende metgezel aan zijn zijde. Weet alleen dat zijn aandacht misschien niet constant is. Dat betekent niet dat hij je niet ziet zitten; het betekent alleen dat een andere ervaring even zijn aandacht heeft getrokken. Als hij je echt leuk vindt, komt hij terug voor meer.

KaprilEen drukke Steenbokman draait er niet omheen als het op een potentiële liefdesrelatie aankomt; hij heeft er gewoonweg de tijd niet voor. Plus, Steenbokken hebben de neiging om een natuurlijke gezaghebbende houding te hebben, niet te vergeten een traditionele benadering van romantiek, dus als hij je leuk vindt, zal hij direct zijn in het je laten weten. Natuurlijk kan het plannen van een afspraakje met dit sterrenbeeld een beetje aanvoelen als het maken van een professionele afspraak - niet bepaald de meest romantische ervaring in de wereld. Toch zal hij het goedmaken door je te trakteren op een etentje bij de beste restaurant in de stad, of iets anders even indrukwekkend. Dat is in feite de manier om te weten of een Steenbok man je ziet zitten: Beoordeel het aan de hand van hoe ver hij gaat om indruk op je te maken. Als hij zijn best doet om je de fijne kantjes van het leven te laten zien, kun je er zeker van zijn dat hij geïnteresseerd is.

WatermanWanneer het op romantiek aankomt, kan het moeilijk zijn om een Waterman-man te lezen. Dit is een fascinerend sterrenbeeld dat op de maat van zijn eigen drummer danst, dus verwacht dat je ervaringen met hem hetzelfde zullen zijn. Een belangrijk ding om te weten over Watermannen is dat ze niet van nature frivool of flirterig zijn. Als hij interesse in je toont, is dat waarschijnlijk oprecht en blijvend - dus laat je niet afschrikken als hij je uitnodigt voor een feestje maar vervolgens het grootste deel van zijn tijd doorbrengt met kletsen met alle anderen. Hij kan ook afstandelijk of zelfs ongemakkelijk lijken in traditionele, een-op-een date settings, zoals een intiem diner in een romantisch restaurant. Het ligt bijna zeker niet aan jou; het is waarschijnlijker dat je Waterman man zich meer op zijn gemak voelt bij intellectuele ideeën dan bij diepe emoties. Maar dat betekent niet dat hij geen diepe gevoelens heeft - of dat hij die niet bij jou voelt. Als je hem leuk vindt, wees dan geduldig. Vroeg of laat zal hij zijn aantrekkingskracht kenbaar maken.

VissenAls een Vissen-man op je valt, zal hij zijn interesse op verschillende manieren laten blijken. Dit is een diep intuïtief en romantisch teken, dus verwacht vanaf het begin een emotionele band. Hij kan je zielsgelukkig in de ogen kijken, of een ongewone medeleven als je hem vertelt over een probleem dat je ondervindt of een moeilijke ervaring die je hebt gehad. Naarmate zijn aantrekkingskracht toeneemt, zal hij creatieve manieren vinden om je het hof te maken - je liefdesgedichten voorlezen, misschien, of een kunstwerk of muziekstuk met je delen dat hij zelf heeft gemaakt. Maar de sleutel tot de aantrekkingskracht van Vissen ligt echt in zijn ogen - de manier waarop hij naar je kijkt met zijn hele, open hart duidelijk in zijn blik. Als hij je laat zien hoezeer hij op jouw behoeften en gevoelens is afgestemd, dan weet je dat je hem aan de haak hebt geslagen.

Weet je nog steeds niet zeker of hij je ziet zitten? Doe vandaag nog een helderziende reading bij een adviseur van Keen en ontdek of de tekenen er zijn.

Gerelateerde artikelen