Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Tweelingen man vissen vrouw verenigbaarheid

Een ontluikende relatie tussen een Tweelingen man en een Vissen vrouw zal waarschijnlijk een uitdaging blijken voor beide partijen. Zowel Tweelingen als Vissen hebben veel baat bij partners die een anker van stabiliteit bieden aan hun zwervende en veranderlijke wegen en zonder dat kan het moeilijk zijn om dicht genoeg bij elkaar te komen om compatibiliteit te vinden en een duurzame relatie te onderhouden. Toegegeven, de vissen en de tweeling hebben veel gemeen, vooral een zachtaardige en creatieve geest. Maar in de kern is de Vissen een diep emotioneel teken dat kan lijden in een relatie met de meer mentaal gerichte Tweelingen man. Met veel hard werk, kunnen Vissen vrouwen en Tweelingen mannen een hechte band opbouwen door zich te concentreren op hun vele overeenkomsten en compromissen te sluiten over hun verschillen. Hoewel er geen garanties zijn in het leven en de liefde, moeten mensen van beide tekens een mogelijke match hier niet opgeven als je hart je gebiedt het te proberen.

Basiscompatibiliteit

De belangrijkste verschillen tussen Tweelingen-mannen en Vissen-vrouwen zijn die op een emotioneel en kernbehoeftenniveau. Vissen koesteren bijvoorbeeld hun tijd alleen en zijn vaak het gelukkigst als ze kunnen doen waar ze het beste in zijn: dromen. Tweelingen-mannen daarentegen hebben een absolute hekel aan alleen zijn en zoeken eindeloos het gezelschap van anderen op. De interesses en hobby's van de vis zijn vaak statisch, waardoor ze gepassioneerde drive en focus kan gieten in creatieve bezigheden, haar partner, en zelfs haar beroep. Tweelingen-mannen hebben het nodig dat dingen voortdurend fris en interessant blijven, omdat ze geneigd zijn zich te vervelen met routines en een voorspelbare levensstijl. Emotionele verschillen zijn het meest duidelijk tussen het paar. Vissen is een zeer emotioneel expressief teken en vindt de meeste troost als haar partner wederkerig ook. zijn aanhankelijk, maar hebben de neiging om zware emotionele betrokkenheid een ruime voldoende te geven. Ze zijn zeker niet koud of onverschillig, maar ze functioneren gewoon anders dan tekens als Vissen of Kreeft.

Als voor het goede nieuws, Vissen en Tweelingen hebben eigenlijk een royale hoeveelheid eigenschappen gemeen, zelfs als ze niet op de belangrijkste gebieden zijn. Beide tekens zijn intuïtief, enorm nieuwsgierig en hebben een voorliefde voor creatieve activiteiten. Hun gedeelde veranderlijke kwaliteit betekent dat verandering niet alleen frequent is, maar dat ze elkaar ook niet zullen frustreren met inconsistenties. Ondanks de diepe introversie van Vissen, zal ze bijna altijd omringd zijn door vrienden en is ze over het algemeen erg vriendelijk. Dit is het beste scenario voor hen, want Tweelingen-mannen zijn extreem extravert en houden van alle sociale situaties waarin ze terecht kunnen komen. Gemini's aanpassingsvermogen is een enorme bonus voor hun relatie die niet kan worden genegeerd. Hij is bereid om te veranderen en te behagen, wat hem kan helpen de man te worden die Vissen echt nodig hebben als hij zijn zinnen erop zet.

Geef een persoonlijke astrologische lezing op Keen voor meer informatie.

Liefde en relaties

Tweelingen mannen zijn sociale vlinders die graag sociale activiteiten opzoeken op een bijna constante basis. Zijn onophoudelijke behoefte aan opwinding betekent dat zijn vriendenkring voortdurend verandert, en dit is verreweg zijn meest frustrerende eigenschap. Degenen die hem beginnen te vervelen worden naar de marge verdrongen, hoewel ze niet volledig in de steek worden gelaten. Ongeacht de nabijheid, zijn Tweelingen toegewijde en ondersteunende vrienden en zijn graag een luisterend oor of een schouder om op uit te huilen, zelfs voor degenen met wie zij zich emotioneel niet kunnen verbinden. De Vissen vrouw is meestal heeft een eindeloze voorraad vrienden die geboren worden uit haar vergelijkbare zorgzame aard. In tegenstelling tot de Tweelingen-man voelt zij zich echt verbonden met hen die intens emotionele momenten beleven en biedt zij begeleiding en steun, naast het komen aanlopen wanneer zij roepen. De keerzijde van haar overmatig vertrouwen en toegewijde aard is dat ze gemakkelijk en vaak wordt gemanipuleerd, wat resulteert in een cyclus van depressie en pijn.

In een intieme relatie gaat het Tweelingen-man en Vissen-vrouw een beetje beter dan wanneer ze alleen nog maar in de dating-fase zouden zitten. Ze weten nu wat ze van elkaar kunnen verwachten en hebben ongetwijfeld al compromissen gesloten om te bereiken wat ze nodig hebben. De behoefte van Vissen aan oneindige romantiek kan helaas onbevredigd blijven omdat Tweelingen-mannen niet de liefdevolle ridders op het witte paard zijn waar ze eindeloos van droomt. Seksuele bevrediging kan ook hit or miss zijn, omdat Vissen vrouwen niet het type zijn om alleen seks voor de lol te hebben. De behoefte aan romantiek, passie, of intens verlangen naar elkaar is noodzakelijk voor haar en het vermogen van Tweelingen om die emotionele feedback te geven zal de beslissende factor zijn. Alle relaties hebben hun ups en downs, maar met de vaardigheden van de Tweelingen man in communicatie en het oplossen van problemen, is het waarschijnlijk dat ze op een plek van gelukzaligheid en bijna-perfectie kunnen komen.

Samenwerken

Het is bijna zeker dat er geen problemen of concurrentie zullen zijn tussen de Tweelingen man en de Vissen vrouw die zich bevinden samen te werken op de werkvloer. Hoewel ze allebei creatief zijn, benadert geen van beiden het werk dat ze doen hooghartig of competitief. Vissen vrouwen werken het liefst in groepen waar ze ondersteuning te bieden, maar zijn net zo blij als ze aan hun eigen projecten worden overgelaten. Tweelingen-mannen hebben een voorkeur voor taken waarbij ze hun intellect ten volle kunnen benutten en ze gedijen in een snelle omgeving die aanpassingsvermogen vereist. Geen van beide tekens wordt gedreven door ambitie en zolang ze plezier hebben in hun carrière, zullen ze hard werken.

Vissen-vrouwen en Tweelingen-mannen die samen een match zoeken, zullen zeker moeilijkheden tegenkomen, maar geen die onoverkomelijk zijn. Het leren herkennen en respecteren van de eigenschappen van je partner die de kern van hun wezen vormen, is de eerste stap op weg naar tevredenheid en geluk. De overeenkomsten zijn er en zullen dienen als de lijm die jullie bij elkaar houdt als je het toelaat. Houd in gedachten dat partnerschap minder gaat over het in alle opzichten een spiegel van elkaar zijn, en meer over het in staat zijn om de verschillen te omarmen die jullie uniek maken. Als de gelegenheid zich voordoet om jullie te koppelen, ga er dan voor met een open geest en een bereidwillig hart.

Gesprek met een liefdes- en relatiepsychiater voor meer inzichten over de compatibiliteit van Tweelingen-mannen en Vissen vrouwen.