Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Stier man steenbok vrouw verenigbaarheid

Oh, Steenbok en Stier, jullie hebben zoveel in jullie mars! Jullie zijn allebei aardetekens die gehoornde dieren als symbool gebruiken (de ram en de geit), jullie beseffen allebei hoe noodzakelijk materiële zaken zijn om gelukkig en comfortabel te zijn (geef toe, zelfs een dak, eten en een bed zijn materiële zaken - je kunt niet volledig op lucht leven, ondanks wat het breatharianisme zegt), en jullie zijn allebei bereid om hard te werken om je doelen te bereiken. Er zijn een paar hobbels te nemen, maar als je die genomen hebt, ben je er.

De Steenbokvrouw

Onafhankelijk, openhartig, stabiel, volhardend, voorzichtig - meisje, jij weet hoe je door hard werken en goed management kunt krijgen wat je wilt. Je weet hoe je met geld om moet gaan, en het zou je niet verbazen als je een paar bijbaantjes hebt die meer geld in het laatje brengen. Je wilt een stabiel leven, en zelfs als je veel veranderingen moet doormaken, ga je je best doen om van je nieuwe situatie een goede te maken.

De Stier-man

Solidair, stabiel en koppig - dat ben jij, Stier. Je bent bereid om lange dagen te maken om je doelen te bereiken, je wilt je beloningen en je wilt je comfort. U zult waarschijnlijk Degene zijn die kampeert in plaats van kampeert, toch? Jij bent recht door zee en wil dat mensen zeggen waar het op staat, en Steenbok is een van de beste tekens daarvoor.

Gesprek met een liefdes- en relatiepsycholoog voor meer informatie over de compatibiliteit tussen Stier-mannen en Steenbok-vrouwen.

Groeten, aardlingen!

Dag, aardetekens! Stier en Steenbok zijn allebei aards, gericht op de materiële kant van het leven. Geen van die vuur-tekens-dooft-water-tekens onzin voor jou; aarde en aarde zorgen samen voor vruchtbare grond. Toegegeven, de dingen kunnen een beetje modderig worden, en over die modder zo dadelijk meer, maar je zou jullie dubbele aarde-invloeden ook kunnen zien als het astrologische equivalent van gewijzigde tuinaarde - de beste potentiële combinatie om jullie levens samen zeer productief te maken. Stier-mannen en Steenbok-vrouwen zijn, uiteindelijk, heel compatibel met elkaar.

Jullie oude stokken in de modder, of misschien toch niet

Kijk online en je zult veel adviezen vinden die Stier en Steenbok vertellen dat ze niet moeten vergeten om in het moment te leven, dat jullie twee het risico lopen om helemaal te vergeten om van vandaag te genieten omdat jullie zo verstrikt zijn in het sparen voor de toekomst, of dat jullie dagelijkse leven saai en repetitief kan zijn. En ja, er is een risico dat één of beide scenario's zich kunnen voordoen, zoals dat het geval is bij elk partnerschap waarbij beide betrokkenen echt naar een doel toewerken. Voor Stier en Steenbok kan de overvloed aan aarde leiden tot modderige sporen als je het toelaat.

Maar het advies is ook verkeerd op een paar punten. Een daarvan is dat de Stier-man echt van een goed leven houdt. Niet per se vraatzuchtig of luxueus, maar zeker comfortabel. En hoewel de Stier zeker in staat is om genoegen te nemen met een spartaanse omgeving, is de kans groot dat de Stier wil dat zijn huidige huis, kantoor, lunchplek en meer van fatsoenlijk voorzien zijn.

Het andere is dat jullie twee mogen kiezen welk type leven jullie willen. Als u een getrouwd stel bent dat uw kleine huis en uw dagelijkse en wekelijkse routines als troostend en een bron van geluk beschouwt, ga er dan voor! Je hoeft niet te veranderen wat je gelukkig maakt.

Er is een trend in veel kringen om "tevreden zijn" af te doen als opgeven of bang zijn om te veranderen en te groeien. Maar weet je wat? Je hoeft niet naar die mensen te luisteren. Als je niet het gevoel hebt dat je doodgaat Binnenin, als je je over het algemeen gelukkig voelt over je keuzes, dat is wat telt. Er zijn mensen die dromen over het bereiken van een hoog persoonlijk doel of over het beleven van een avontuur - en er zijn mensen die dromen over een rustig en vredig leven. Jullie zijn degenen die jullie leven moeten leiden, niet de mensen die jullie vertellen dat "tevredenheid" gelijk staat aan angst.

De botsingsfactor van Stier en Steenbok komt eigenlijk voort uit hoe ver jullie beiden kunnen gaan op de schaal van minimalisten en hedonisten. Als je een Stier-man die echt rijk en beroemd wil worden koppelt aan een Steenbok-vrouw die bereid is om nu offers te brengen voor een vervroegd pensioen, dan zou je wel eens flinke geldgevechten kunnen krijgen. Maar als je een Stier die een goed huis en heerlijke maaltijden wil combineert met een Steenbok die een stabiel leven wil met een goede spaarquote en uiteindelijk een pensioen, dan zou je een sterk partnerschap kunnen hebben.

Jullie kunnen ook allebei erg koppig zijn. Als jullie dezelfde doelen hebben, of als jullie doelen verschillend zijn maar geen invloed hebben op de andere persoon in het paar, dan is er geen probleem. Als je echter verschillende, botsende doelen in de mix brengt (bv. met pensioen gaan om fulltime op een cruiseschip te wonen versus met pensioen gaan in je eigen huis), dan zou je wel eens onwelkom vuurwerk. En Stier, sorry, maar je hebt niet altijd gelijk, ook al denk je vaak van wel, dus luister naar wat Steenbok te zeggen heeft.

Zakelijke relaties, vrienden en langdurige liefde

Ok, wil je het over fantastische zakenpartners hebben? Kijk dan eens naar jullie twee. Jullie hebben twee materiële geesten die een stabiel leven en een goed salaris willen. Jullie gaan aan de slag om succes te boeken. De enige problemen zijn dat je af en toe moet veranderen om het bedrijf fris te houden voor de klanten, dus let op trends die lijken te beklijven, en je moet allebei op dezelfde pagina zitten over geld. Je kunt niet hebben dat Stier te veel uitgeeft aan zakenreizen terwijl Steenbok probeert de geldstroom uit het budget te stoppen. Het kan ook niet zo zijn dat de Steenbok zo op de centen tikt dat niemand meer iets gedaan kan krijgen. Dat zit wel goed. Echt, vriendschappen zijn flexibel. De kans is groot dat je allebei weet waar je heel lekker kunt eten en dat je allebei een film wilt zien in een van de modernste bioscopen met verstelbare fauteuils en een maaltijd in de bioscoop. En als jullie af en toe een saaie dag hebben, dan is dat ook prima.

In de liefde kan dit een mooie, stabiele partnerschap of huwelijk. Een gezellig huis, goed eten, langetermijnsparen... hé, zolang jullie beiden de financiële valkuilen vermijden die het zakenpaar moet aanpakken, kan dit een geweldig paar zijn. Stier mannen en Steenbok vrouwen zijn ook allebei loyaal en willen dat de andere partner gelukkig is.

Het helpt altijd om volledige horoscooplezingen te laten doen, zodat jullie twee kunnen inschatten welke andere invloeden er rond jullie persoonlijkheden op de loer liggen - je kunt je persoonlijke astrologische lezing op Keen krijgen. Als jullie bijvoorbeeld allebei veel Kreeft-aspecten in jullie horoscoop hebben, zou jullie gezinsleven veel aandacht kunnen krijgen.

Stier-mannen en Steenbok-vrouwen werken en spelen goed samen. Geniet van jullie tijd in elkaars bedrijf!