Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Wat betekent het om een schorpioen te zijn?

Schorpioen-mannen en -vrouwen laten zich in hun leven leiden door hun passies. Elke beslissing die je neemt heeft een echte, intense emotie achter zich, ook al is het maar vluchtige woede. Daarom zijn de hartstochtelijke affecties van een Schorpioen moeilijk te weerstaan en doet de steek van het verraad diepe pijn. Schorpioenen staan bekend als enigszins mysterieus en moeilijk te doorgronden, maar dat is alleen maar totdat de poorten die je groeiende passie tegenhouden met volle kracht opengaan. Voor andere tekens klinkt passie alsof het alleen van toepassing is op een hobby of een intieme relatie, maar voor jou geldt het voor alles. Het is een Schorpioen ding. Je energie is ongeëvenaard, en het straalt van je af als je op stap bent met vrienden of op avontuur gaat. Desondanks kunt u zo nodig kalm blijven tegenover mensen wier bedoelingen u niet zeker weet. Zoals alle Schorpioen-geborenen hebt u een grote affiniteit met de geheimen van anderen, maar bent u terughoudend om uw eigen geheimen te delen. Of het uit zelfverdediging is of pure nieuwsgierigheid, kan niemand echt zeggen, maar u vindt het heerlijk om het ene moment het onaantastbare enigma te zijn en het andere moment de voorspelbare hartstochtelijke aanwezigheid.

Mythologie en feiten over de perfect gepassioneerde Schorpioen

Als je tussen 23 oktober en 21 november bent geboren, heb je het geluk dat je tot de raadselachtige Schorpioen-geborenen behoort. Beroemde Schorpioenen zijn Marie Antoinette, leeuwnardo Dicaprio en Christoffel Columbus. Zoals veel tekens van de dierenriem, zijn er verschillende versies van de mythen waaruit de Schorpioen voortkomt. De populairste mythe vertelt dat een jager genaamd Orion opschepte dat hij elk dier op aarde kon doden, en van plan was dat ook te doen. Gaia, de godin van de aarde en alle levende wezens, stuurde daarop een monsterlijke schorpioen om met Orion te vechten en hem te doden om de schepselen op aarde te redden. De schorpioen slaagde hierin en werd als dank en erkenning voor zijn moed als Schorpioen in de hemel verheven. Deze mythe past bij mannen en vrouwen van de Schorpioen, omdat dit teken bekend staat om zijn moed en vastberadenheid. Een andere manier waarop de mythe verband houdt is met de neiging van Schorpioenen om geheimzinnig en niet egoïstisch te zijn. Als Orion niet aan de goden zelf had verklaard dat hij de dieren zou uitroeien, was hij daar misschien wel in geslaagd. In zekere zin is het logisch dat Schorpioenen de geheimen van anderen opzoeken, maar nooit hun eigen bedoelingen kenbaar maken.

Vraag online een persoonlijke astrologische lezing om meer te weten te komen.

Trekjes en gedragingen van de Schorpioen

Schorpioen-mannen en -vrouwen zijn intelligent, ambitieus, en zeer seksueel. Op een lijst van eigenschappen over Schorpioenen zal het moeilijk zijn om alle eigenschappen te missen die te maken hebben met romantiek en seksuele aangelegenheden, want een gezonde waardering voor beide is praktisch een integraal onderdeel van jou. Ondanks de rauwe en krachtige emotie die elke actie van je drijft, ben je voorzichtig in het smeden van vriendschappen en relaties. Uw zwakte zijn zeker uw emoties, dus als u ondanks een zorgvuldige selectie van uw naasten wordt geschaad, is de wraak vaak verwoestend voor degene die u onrecht heeft aangedaan. Eerlijkheid is het allerbelangrijkste voor je, of het nu om een vriendschap of een intieme relatie gaat. U kunt veel verdragen van een partner, maar het onvermogen om hem te vertrouwen zal altijd een spelbreker zijn. Uw intelligentie en assertiviteit maken van u een fantastische leider, en een vriend die iedereen graag aan zijn zijde zou hebben. Je bent beschermend en staat niet toe dat jezelf of degenen om wie je geeft worden gebruikt en gemanipuleerd. De toewijding die schorpioenvrouwen en -mannen tonen aan hun geliefden is absoluut, want ze zullen het zichzelf nooit vergeven als ze niet aan hun zijde staan.

Natuurlijk zijn de schorpioen-geborenen niet vrij van alle zwakheden en problemen. Een ongezonde emotionele toestand kan ertoe leiden dat je beschermingsdrang omslaat in bezitsdrang. Je bent in staat tot extreme jaloezie, tot het punt dat het je relatie kan ruïneren. Littekens van vroegere relaties kunnen het onmogelijk maken om nieuwe partners te vertrouwen, wat ertoe leidt dat u hun plezier en sociale leven op oneerlijke wijze verstikt om u gelukkig te maken. Koppigheid en een onvergeeflijk karakter zijn vaak obstakels die succes met uw partner in de weg staan. Zelfs wanneer u plichtsgetrouw aan uw problemen werkt, is het moeilijk voor Schorpioenen om zich copingvaardigheden te herinneren in een moment van grote woede. Helaas kunt u niet alleen de goede dingen in het leven op een 10 ervaren, want de negatieve dingen genieten van dezelfde emotionele hoogten.

Scorpio Guidance And Needs

Het leven als een Schorpioen is moeilijk, want uw voet staat altijd op het gas en nooit op de rem. Emotionele controle is moeilijk te bereiken, niet onmogelijk. Niemand verwacht dat je kalm blijft na liefdesverdriet of verraad, maar probeer je te concentreren op een redelijke reactie. De verleiding om je eigen wereld te vernietigen alleen maar om hen ook te krijgen kan krachtig zijn na het lijden van wreedheid, maar het is niet de moeite waard te entertainen. Als je merkt dat je relaties voortdurend mislukken, moet je overwegen of je niet oneerlijk bent. Je kunt niet alles van je partner verwachten terwijl je zelf maar 50% geeft. Liefde werkt niet op die manier, en u kunt angst voor kwetsbaarheid niet gebruiken om een cyclus van nemen zonder te geven te legitimeren. Als Schorpioen bent u intelligent, betrouwbaar, loyaal en moedig, dus als het uw negatieven zijn waar u bekend om wordt, ligt het probleem binnenin. Je hebt mensen in je leven nodig die onafhankelijk en sterk zijn en emotionele eigenschappen hebben die de jouwe aanvullen.

Voor de Schorpioen man en vrouw is een Stier man of vrouw je ideal karmic partner. De rustigere, relaxte benadering van vrije tijd van de stier lijkt misschien saai, maar het zal een anker en veilige plek voor u zijn om op terug te vallen wanneer u overweldigd wordt. Stier-geborenen zijn vriendelijk en zeer ontvankelijk voor emotionele partners, maar sterk genoeg om aan uw zijde of zelfs vooraan te staan wanneer u bedreigd wordt. Jullie gedeelde liefde voor alles wat seksueel en romantisch is, maakt jullie ideaal voor de intieme aspecten van jullie relatie. Tenslotte, en mannen zijn net zo betrouwbaar en eerlijk als Schorpioenen zijn, waardoor de

Als Schorpioen-man en -vrouw bent u geliefd en opwindend voor bijna iedereen die u ontmoet, zonder twijfel trekt u hen aan met uw magnetiserende charme. De energie die in u stroomt laat u met ogenschijnlijk gemak door het leven gaan, maar pas op dat een ongezien obstakel u niet doet vliegen. Uw toekomst is rooskleurig, zolang u uw passies volgt en uw wilde emoties in bedwang houdt.

Een Schorpioen zijn betekent elke vezel van uw wezen inzetten bij elke actie die u onderneemt, zonder halfslachtige maatregelen. Het heeft zijn goede en slechte dagen, maar u zult altijd uit de as herrijzen, zelfs in moeilijke tijden.

Dit was slechts een glimp van de gemiddelde Schorpioen, inclusief de meest voorkomende eigenschappen. Helaas is iedereen anders en gevormd door zijn persoonlijke ervaringen. Overweeg een online psychische lezing door een van onze adviseurs voor inzichten en begeleiding die is afgestemd op u en uw behoeften.