Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Ram man waterman vrouw verenigbaarheid

Ram-mannen en Waterman-vrouwen kunnen een relatie hebben die in alle opzichten verbluffend goed aanvoelt, of ze kunnen uitlopen op een regelrechte ramp. Aan welke conclusie wordt voldaan zal vaker wel dan niet liggen aan de keuzes van de ram. Ram is een initiator en leider in hart en nieren, maar Waterman wil niet geleid worden en zal dat ook niet tolereren. Zijn vermogen om er voldoening in te vinden dat zij onafhankelijk maar gelijkwaardig zijn, is daarom de harde kern van de zaak. De Waterman-vrouw moet haar deel doen om nooit van Ram weg te lopen wanneer hij op het toppunt van emotionele expressie is, iets wat hij alleen onthult aan degenen met wie hij extreem close is. In deze situaties is de stevige ram op zijn kwetsbaarst, en een kwetsuur zou hem niet gemakkelijk vergeven worden. Een lonende vriendschap of intieme relatie is niet onmogelijk, maar voorzichtigheid is geboden wanneer beide tekens een grens hebben die gemakkelijk te bereiken kan zijn. Uitdrukking zonder overweldiging is het thema van de dag en geldt voor beiden, want het is de vaardigheid die de winnaars en verliezers in de liefde zal beslissen.

Basiscompatibiliteit

Kracht lokt naar kracht, dus het komt niet als een verrassing dat deze beide fel onafhankelijke, sterke tekens elkaar zouden opvallen. De nogal gereserveerde Waterman-vrouw lijkt misschien passief voor de energieke Ram, maar hij zal ruw wakker geschud worden als hij vanuit een dominante positie komt. De ram is een zeer fysiek teken, dat gedijt in een competitieve omgeving en in elke situatie waar zijn vasthoudendheid wordt gerespecteerd of gevreesd. De waterdrager is intellectueel gedreven met een diehard medelevend en humanitair karakter. Er is geen competitie in het helpen van mensen en geen intellectuele beloning in het fysiek verslaan van hen, dus in het begin lijken beide tekens een zware strijd te hebben in het delen van bezigheden. Gelukkig heeft de Waterman er geen behoefte aan dat haar partner deelt in haar drijfveren, sterker nog, ze zal de tijd die ze alleen doorbrengt waarschijnlijk koesteren. De Ram-man daarentegen zal op zijn minst erkenning en lof nodig hebben voor zijn veroveringen, aangezien hij een ego-gedreven teken is.

De Ram-man is gemakkelijk te lezen en echt te kennen, aangezien hij alles wat hij is op een directe en eerlijke manier laat zien. Zijn gedachten en emoties kunnen aan zijn gedrag worden afgelezen, want hij is impulsief en zal doen wat hem te binnen schiet zonder spijt. De Waterman vrouw is veel moeilijker te lezen, houdt haar emoties verborgen en wordt nogal ongrijpbaar in de fase van het leren kennen van haar. Als een pluspunt voor de compatibiliteit tussen een Ram man en Waterman vrouw, delen ze een hekel aan verveling, en Ram is klaar om dit voor hen beiden op te lossen met zijn avontuurlijke aard. De waterdrager zal behoefte hebben aan intellectueel stimulerende gesprekken van haar partner, dus ze moet kieskeurig zijn met een nieuwsgierige Ram man en ervoor zorgen dat hij in staat is om dit te bieden, anders verspillen ze elkaars tijd. Gelukkig vinden zowel de ram als de waterdrager het leuk om grenzen te tarten en dit is een gebied waar ze samen veel voldoening kunnen vinden.

Vraag een persoonlijke astrologische lezing om meer te weten te komen.

Liefde en Relaties

Ondanks haar vaak gereserveerde en bedachtzame aard, zijn Watermanvrouwen extreme extraverte mensen die het goed doen in sociale situaties. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ze vaak omringd wordt door dankbare en geïnspireerde mensen. Ze straalt charme en mysterieuze aantrekkingskracht uit, die alleen maar groeit als haar metgezellen zich realiseren dat dit alleen is wat ze de wereld laat zien. Hoe goed zij ook is in het maken van vrienden, slechts weinigen zullen ooit een niveau van intimiteit met haar bereiken, vanwege haar op haar hoede zijnde hart. Ram-mannen zijn veel gemoedelijker, terwijl ze een tikkeltje minder extrovert zijn. Ook hij omringt zich met vrienden die graag onder de indruk zijn, uitdagingen bieden, of zijn soms onverzadigbare ego voeden. Hij heeft weinig of geen verwachtingen of eisen van zijn vrienden, maar kan erop rekenen dat hij aan hun zijde staat in tijden van nood. In tegenstelling tot de bijna onbereikbare hechte vriendenkring van de waterdrager, accepteert de ram gemakkelijk andere plezierige en competitieve individuen als beste vrienden. Zeggen dat het gemakkelijk is om zijn hart te veroveren is niet helemaal waar, zelfs zijn beste vrienden zullen waarschijnlijk niet getuige zijn van zijn echt diepe emotionele kant, want die is voorbehouden aan zijn partner.

Intieme relaties voegen een nieuwe laag van waardering en liefde toe voor de Waterman-vrouw en de Ram-man, maar het brengt ook uitdagingen met zich mee. Voor filmliefhebbers kan de relatie behoorlijk aanvoelen als die tussen Gaston en Belle als de Ram op dit moment nog niet heeft uitgevonden wat echt indruk op haar maakt. Zoals met alle vuurtekens, is hij een gepassioneerd en al zijn gereserveerde emoties komen er prompt uit bij degene van wie hij houdt. Het is heel gemakkelijk voor een Ram man om een Waterman vrouw te overweldigen met zijn veelvuldige uitingen van genegenheid, en dat kan verwarrend en frustrerend zijn voor een man die op alle andere momenten een krijger is. De Waterman vrouw kan ook niet al te happig zijn op zijn oer-, seksuele aard. De combinatie van haar fantasierijke geest en zijn seksuele drift kan de slaapkamer interessant en opwindend houden voor hen beiden, maar haar behoefte zal misschien nooit het niveau van passie bereiken dat hij kan uitbrengen. Ruzies zullen waarschijnlijk zeldzaam zijn en er zal geen wrok bestaan tussen deze twee eerlijke tekens. Er zal hard aan gewerkt moeten worden, maar succes tussen twee totaal verschillende individuen is mogelijk en veelbelovend.

Samenwerken

Waterman-vrouwen en Ram-mannen die met elkaar samenwerken kan, afhankelijk van de situatie, tot een aantal botsingen leiden. De concurrentiepositie van de ram staat op het werk op scherp en hij zal niets in de weg laten staan. De waterdrager wil geen wedstrijden winnen en heeft relatief weinig ambitie, maar de dominante aard van de Ram zal haar tot waanzin drijven. Zij geeft de voorkeur aan een rustigere omgeving die gericht is op de impact van haar werk, aangezien zij vaak werkzaam is in humanitair-vriendelijke beroepen. De Ram gedijt goed op hoogenergetische, chaotische werkplekken waar scores en prestaties regelmatig omslaan in lof en prijzen. Hoewel ze kunnen samenwerken effectief is, is het vaker wel dan niet een strijd.

Een relatie tussen een Ram-man en een Waterman-vrouw is niet wat iemand gemakkelijk zou noemen, maar het kan wel bevredigend zijn. Hoewel ze een drang naar onafhankelijkheid delen en op zichzelf staan als gelijken, kan het er ruw aan toe gaan wanneer de Ram dichterbij komt en de Waterman op zijn plaats blijft. Voor aanstaande geliefden zal het wat werk kosten om te ontdekken hoe en waarom jullie smoorverliefd op elkaar zijn, maar het zal een opwindende ervaring zijn. Het vinden van de sweet spot tussen afstand en overweldigend zijn is hoe deze twee tekens als overwinnaars uit de strijd kunnen komen in het spel van leven, liefde en geluk.

Gesprek met een liefdes- en relatiepsychiater voor meer inzichten over de compatibiliteit tussen Rammen en Watermannen vrouwen.