Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Helderziende gebeurtenissen om naar uit te kijken in december

We zijn bijna voorbij de eindstreep van 2020 en ondanks het feit dat december traditioneel wordt besteed aan het vieren van de feestdagen, is er geen twijfel dat de meesten van ons blij zijn om het jaar tot een einde te zien komen. Terwijl we sociale distantie blijven beoefenen en ons leven aanpassen terwijl we leven in stressvolle en onzekere tijden, zijn er nog steeds astrologische krachten in het spel. Dit is wat je deze maand kunt verwachten, koekjes en cocktails niet inbegrepen.

December, 1: Mercurius komt Boogschutter binnen

De maand begint op een optimistische noot, dus negeer geen gevoelens van zelfvertrouwen. Hoewel de communicatie helderder kan zijn, kunt u het moeilijk vinden om u te concentreren, dus probeer geconcentreerd te blijven terwijl u behoudt.

December, 14: Nieuwe Maan Zonsverduisteringen in Boogschutter

De eerste zonne-eclips die we meemaakten gebeurde op 21 juni en nu is het tijd voor de laatste - maar het is ook een totale zonsverduistering, wat betekent dat hij te zien is in Zuid-Afrika; het grootste deel van Zuid-Amerika; de Indische, Stille en Atlantische Oceaan, en zelfs Antarctica. Dit is een goed moment om je geest te verruimen, maar wacht nog even met iets nieuws te beginnen of belangrijke documenten te ondertekenen.

December, 15: Venus komt Boogschutter binnen

Laat het een perfecte timing zijn omdat Kerstmis nog maar tien dagen van u verwijderd is, maar zaken van het hart en uw portemonnee worden losser en gewaagder wanneer Venus Boogschutter binnenkomt, dus het is een perfect moment om onder de mistletoe te kruipen. Zorg er wel voor dat je niet te veel uitgeeft, want je voelt je een beetje brutaler dan normaal.

December, 16: Saturnus komt opnieuw in Boogschutter

Deze belangrijke planetaire verschuiving dwingt ons om een beetje na te denken - waar geloven we in? Wat bepaalt ons morele kompas? Als puntje bij paaltje komt, kunnen we uit deze overgang komen met een concreet en blijvend geloofssysteem dat wordt beïnvloed door welk huis van Saturnus in transito is voor elk verschillend .

December, 19: Jupiter Gaat Waterman binnen

Dit is een periode waarin u een sterk verlangen kunt hebben naar het verbreden van uw horizon en het verbreken van banden met dingen die u niet langer dienen. Misschien wilt u nieuwe ervaringen opdoen en een nieuwe fase in uw leven beginnen. Houd uw ogen open voor tekenen uit het universum.

December, 21: Winterzonnewende/Zon komt Steenbok binnen

Denk niet verbaasd te zijn als de dag lijkt alsof hij net begonnen is, zelfs als hij al voorbij is. De 21e december is de donkerste en kortste dag van het jaar. Toch, als de zon de hardwerkende Steenbok binnengaat, worden we gedreven om naar een nieuw doel toe te werken, focus op onze carriere, en worden we meer georganiseerd.

December 29: Volle Maan in Kreeft

Deze bijzondere volle maan moedigt ons aan om zelfzorg te implementeren en onze behoeften op de eerste plaats te zetten - doe het, want een volle maan in Kreeft kan een rollercoaster van emoties teweegbrengen. Werk samen met het universum, niet ertegen.

Klaar om 2020 af te sluiten? Weet je niet hoe je je kunt richten op de doelen voor het nieuwe jaar? Spreek met een van onze Keen-adviseurs vandaag!