Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Wat betekent het om een maagd te zijn?

Onderzoekende Maagd-mannen en -vrouwen zullen ongetwijfeld kritisch kijken naar wat het betekent om een Maagd te zijn, maar dat komt niet als een verrassing want het is hun aard om analytisch te zijn. Maagd-geborenen dienen als de ultieme ambassadeurs van praktisch nut en organisatie. Hun onzin-vrije en vaak kritische benadering van het leven en de liefde zal u ofwel verrukken of krankzinnig maken. Het is een Maagd ding en net als een maagd, Maagd mannen en vrouwen de voorkeur aan de langzame en gestage aanpak van de meeste dingen, en zal nooit een beslissing nemen zonder zorgvuldig afwegen van alle factoren. Zij die in dit sterrenbeeld geboren zijn, zijn intellectuelen, bedreven in het oplossen van problemen en het beheren van moeilijke situaties. De sterke punten die zij op cognitief gebied bezitten, worden maar al te vaak gecompenseerd door een zwak zelfbeeld. Het sterrenbeeld dat positief staat tegenover een logische reden voor alles, kan gevangen raken in een cyclus van vernietigende zelfkritiek op het moment dat er dingen misgaan, zoals een mislukte carrière of liefdesleven. Of je nu op zoek bent naar begeleiding voor je eigen gevoel van eigenwaarde, of nieuwsgierig bent naar de aard van Maagd-geborenen, we nodigen je uit om met ons meer te leren over dit prachtige teken.

Mythologie en feiten over de kritische Maagd

Als je tussen 23 augustus en 22 september bent geboren, ben je gezegend genoeg om tot het ijverigste teken van de dierenriem te behoren. De mythologie van Maagd varieert sterk tussen de verhalen, en omvat verschillende vrouwen en godinnen. In de In de meest populaire mythe werd de zuivere maagdelijke godin Astraea het sterrenbeeld Maagd toen zij vluchtte voor de aarde en de boosaardigheid van de mens. Als een typische Maagd was het leven prachtig toen alles naar perfectie verliep, maar helaas mocht dat niet zo blijven. Toen de mensheid begon te vervallen in wetteloosheid, waarschuwde zij hen om te veranderen, maar uiteindelijk werd zij de laatste van de onsterfelijke goden die de mensheid in de steek liet. Net als de mythe, zoeken Maagden echt het goede in mensen en weten ze dat ze tot grote dingen in staat zijn, terwijl ze ook weten wanneer ze een slechte situatie moeten opgeven. De neiging van een Maagd om kritiek te leveren komt bijna volledig voort uit hun geloof in het vermogen van anderen om het beter te doen. Maagd is een veranderlijk teken, en dit is belangrijk omdat het ofwel een behoefte of de neiging tot verandering onthult. Voor de maagd manifesteert dit zich als behoefte, die vaak pas wordt aangepakt als hij of zij een langdurige relatie heeft.

Krijg een persoonlijke astrologische lezing op Keen om meer te weten te komen.

Maagd eigenschappen en gedrag

Maagd mannen en vrouwen zijn detail-georiënteerd, pragmatisch, en idealistisch. Velen die dit lezen zullen zich afvragen: hoe kun je zowel pragmatisch als idealistisch zijn? Het antwoord: Vraag het een Maagd. Als het gaat om hun levensstijl, carrière, en het aanpakken van eventuele problemen die zich voordoen, Maagd-geboren hanteren een rechttoe rechtaan en realistische aanpak. Echter, als het gaat om de liefde, droomt de maagd van niets minder dan perfectie. Net als een sprookje, de romantische Maagd stelt zich een ridder in blinkend harnas voor of een onberispelijke oogverblindende koningin die hun hart zal opeisen. In de echte wereld, heeft iedereen een veelheid aan gebreken. Afgezien van de occasionele kritiek, Maagd mannen en vrouwen zijn uiterst vriendelijk en hardwerkende individuen. Hun toewijding om de dingen precies goed te doen resulteert vaak in verwaarlozing van vrije tijd, dus meer speelse tekens kunnen een afkeurende blik te verduren krijgen.

De maagd is zijn of haar eigen grootste criticus en vermijdt zich superieur of onbeleefd te gedragen tegenover de mensen om haar heen. Het ware verlangen van een Maagd is om zich gekoesterd en geliefd te voelen, en dit is de reden waarom de broodnodige veranderingen plaatsvinden tijdens relaties. Het verlegen, introverte, en afstandelijke gedrag van een Maagd is alles om een zeer kwetsbaar hart te verhullen en te beschermen. Als zodanig zoeken Maagden vriendschap met mensen die vergelijkbaar zijn met hen en voldoen aan hun uitgebreide lijst van verwachtingen als verdere bescherming tegen pijn. Maagden zijn behulpzame en toegewijde vrienden, maar het kan moeilijk zijn om geen oordeel te vellen in de nasleep van een ramp. Niets wordt met kwade wil gedaan, en ze hebben de neiging om hun ongevraagde advies te zien als gewoon een andere manier om behulpzaam te zijn. Dit is een teken dat niet door iedereen geliefd is; je zult dus merken dat je of geliefd of veracht wordt zonder een echte middenweg.

Maagd begeleiding en behoeften

Het doel voor elke Maagd die behoefte heeft aan verandering in zijn leven zou moeten zijn om te leren fouten niet langer te zien als een permanente slag tegen jezelf. Jezelf te streng beoordelen is een gemeenschappelijk thema voor bijna alle Maagd mannen en vrouwen. Hoezeer je ook probeert rationeel te zijn in alle dingen, je lichaam zal je eraan blijven herinneren dat je in de eerste plaats een emotioneel schepsel bent. De eeuwenoude wijsheid van als je geliefd wilt worden, moet je eerst van jezelf houden is precies wat elke maagd moet horen en ter harte moet nemen. Je bent een persoon met vele talenten, maar wat werkt op de werkvloer werkt niet op het gebied van interpersoonlijke relaties. Mensen zijn meer dan een lijst met voordelen en gebreken die je kunt analyseren, en het bestrijden van die gedachten zou wel eens de beste beslissing kunnen zijn die je kunt nemen.

Reflecteer over de mythe en weet dat wanneer chaos in overvloed heerst, soms de egoïstische beslissing de juiste is. Je kunt degenen die zichzelf niet willen helpen niet helpen en hun giftige aanwezigheid in je leven schaadt jou alleen maar. Voor de liefde, zijn uw maar spring niet in de armen van de eerste vis die uw kant op zwemt. Jullie zijn beiden verliefd op het verliefd zijn, en jullie relatie zal overvloeien van romantiek. De gevoeligheden van de vis weerspiegelen de jouwe, maar Vissen vrouwen en mannen verbergen hun zwakheden niet en Maagden kunnen daar van leren. Wees je ervan bewust dat de vis een droomwereld verkiest boven de werkelijkheid waar je van houdt, en begrijp dat je misschien twee keer zoveel verantwoordelijkheden hebt in een relatie met een Vissen man of vrouw. In uw reis om geliefd en gewaardeerd te worden, zorg ervoor dat u de verandering bent die u wilt zien en zij zullen in natura reageren. Veel Maagden hebben de sterkste band met de duurzame Stier, die meer overeenkomsten deelt.

Maagd mannen en vrouwen zijn vriendelijke, intelligente en ordelijke individuen die in het leven streven naar perfectie. Helaas is niets perfect en veel Maagden kunnen na verloop van tijd een pessimistisch wereldbeeld krijgen. Liefde geneest alles, echter, en het is natuurlijk wat de analytische maagd het meest verlangt. De unieke mix van eigenschappen die in Maagden worden gevonden maakt hen uitstekende bazen, opvoeders, en blinken uit in alle carrières waar nauwgezette organisatie vereist is en gewaardeerd wordt. Leren om van jezelf te houden zonder enige voorwaarden is de ideale weg naar een leven als een gelukkige en gezonde Maagd man of vrouw. Dit artikel bood een algemene kijk op de gemiddelde Maagd, maar iedereen die behoort tot het sterrenteken is anders op zijn eigen manier. Overweeg een gedetailleerde online psychische lezing door een van onze adviseurs voor een diepgaand en persoonlijk inzicht in uw wereld, dromen, drijfveren, en toekomst.