Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Maagd man ram vrouw verenigbaarheid

Wel, Ram-vrouw en Maagd-man, jullie zijn misschien niet een van de meest compatibele of automatisch gezegende koppels van de dierenriem, maar reken jullie zelf nog niet uit als koppel. Of jullie nu vrienden zijn, collega's, echtgenoten of een andere vorm van partnerschap hebben, het is mogelijk om dit te laten werken.

Maar dit is een relatie waarin je elkaar echt moet laten zijn. U moet gemeenschappelijke doelen hebben - dring deze niet aan elkaar op - en een groot vermogen om de ander niet voor de voeten te lopen. Als een van u probeert de ander te controleren, zal uw partnerschap eronder lijden, zo niet volledig eindigen. Dat is waarschijnlijk niet zo positief als je zou willen horen, maar er is een reden.

Ram energie en Maagd voorzichtigheid

Ram is het eerste teken van de dierenriem, en het heeft de reputatie om dingen te beginnen en nieuwe ideeën na te jagen. Dat is allemaal goed en wel, maar Ram is ook een kardinaalteken, wat betekent dat de Ram met dingen begint maar ze niet altijd afmaakt. Ram is een echt doorzettingsvermogen teken, en Ram vrouwen, in het bijzonder, kunnen zeer sociaal zijn. Deze vrouwen zijn geweldige netwerkers.

Maagd, aan de andere kant, is het teken van detail en perfectionisme. Maagd is een veranderlijk teken en kijkt dus naar het grote geheel om de details eruit te halen die moeten worden veranderd. Maagd-mannen nemen hun tijd en plannen hun activiteiten, en ze zijn over het algemeen gelukkiger als ze hun eigen tijdlijn kunnen volgen.

Er is een reëel risico op problemen. Maagd zou zich gemakkelijk kunnen ergeren aan de behoefte van Ram om er vandoor te gaan en het volgende grote ding te volgen, en Ram zou extreem gefrustreerd kunnen raken van Maagd's behoefte om zich met details bezig te houden of dingen in een bepaalde volgorde te doen. Dat kan veel te ploeterig zijn voor een Ram-vrouw.

Gedeelde doelen en Ideeën

Af en toe kan deze combinatie heel goed werken als beide partners voor hetzelfde gaan (maar niet met elkaar wedijveren om dat te bereiken - belangrijk onderscheid). Zo behoort de Ram tot de atleten van de dierenriem, terwijl de Maagd tot de gezondheidsfanaten behoort. Jullie zouden best goede sportpartners kunnen zijn, waarbij de Ram de Maagd aanmoedigt tijdens de laatste paar zware herhalingen en de Maagd de Ram helpt bij het opstellen van een gezond maaltijdplan.

Of misschien houden jullie twee echt van reizen, waarbij de Ram al die coole nieuwe plaatsen vindt die hij wil zien en de Maagd de trein- en bustijden bijhoudt die nodig zijn om al die coole plaatsen te bereiken. Zolang Maagd genoeg ruimte laat voor een paar schemawijzigingen en open dagen, en Ram niet te veel pruilt bij het idee van plannen volgen (OK, je bent niet zo slecht, Ram, maar je hebt wel de neiging om het meer te doen dan Maagd), zouden jullie een leuke tijd op de weg kunnen hebben.

Maar als een Ram-vrouw en een Maagd-man een huis proberen in te richten en de Ram weigert naar de plannen van de Maagd te luisteren, terwijl de Maagd elke taak op een rijtje wil zetten en in de volgorde wil uitvoeren die hij op een rijtje heeft gezet, dan kun je net zo goed het huis verkopen omdat je de dingen niet efficiënt voor elkaar krijgt.

Gesprek met een liefdes- en relatiehelderziende voor meer inzichten over wat het betekent om deel uit te maken van een koppel Ram-vrouw Maagd-man.

Elementen op gespannen voet

Een ander twistpunt is het element van elk teken. De vurige Ram en de aardse Maagd kunnen elkaar verschroeien en verstikken als ze niet oppassen.

Maar er is een manier om dat in positieve zin om te buigen. Het vuur van de Ram kan genoeg zijn om te voorkomen dat Maagd altijd maar hetzelfde doet, elke dag en elke nacht, en verandering is net zo goed als rust, zoals het spreekwoord zegt. De geaarde Maagd kan de Ram helpen om nuchterder en meer ontspannen te zijn, en het huis van de Maagd zal een adempauze zijn voor een vermoeide Ram na een lange dag.

Vrienden, werk en liefde

Als de Rame vrouw en Maagd-man bevriend zijn, zal dat waarschijnlijk het type relatie zijn dat het beste werkt. Vriendschap is zeer vloeibaar, en als er iets is wat de Ram wil doen wat de Maagd niet wil doen, kan de Ram een andere vriend vinden om het mee te doen, en vice versa. Dit is een echt flexibele vorm van partnerschap die elk teken in staat zou stellen om zijn eigen weg te gaan wanneer dat nodig is.

Werkpartnerschappen kunnen het goed doen als er een gedeeld maar niet-concurrerend doel is, en als er extra werknemers zijn om de kloof te overbruggen tussen de nieuwe plannen van de Ram en de beoordelingen van Maagd. Er is echter een kans dat de samenwerking uiteenvalt, als de ene partner de andere te ver in de verkeerde richting probeert te trekken. Geschreven contracten die zeer gedetailleerd zijn, zijn essentieel voor jullie twee. Leg uw plichten en het doel van de onderneming vast en zorg voor een goede arbitrage- of bemiddelingsprocedure! De intimiteit en de nabijheid die een romantische relatie gewoonlijk met zich meebrengt, kunnen eronder lijden als de twee partners het niet met elkaar kunnen vinden. Er moet veel vrijheid zijn en ook veel vertrouwen. Beide tekens moeten vermijden dat ze elkaar beschamen omdat ze dingen anders doen, en het belangrijkste is dat je een persoon niet dwingt om zich op een bepaalde manier te gedragen! Ram, stop met Maagd te vertellen dat hij zich niet de hele tijd zorgen moet maken (hij gaat zich toch zorgen maken over details, dus leer er omheen te werken). Maagd, laat Ram omgaan met haar eigen schema en plannen voor evenementen waar je niet bij betrokken bent. Bekritiseer haar niet als ze de ene interesse lijkt op te pikken om die vervolgens weer snel te laten vallen voor een andere - als het jouw leven niet beïnvloedt, laat het dan zo.

Als jullie je echt zorgen maken over hoe jullie moeten onderhandelen over de mogelijke problemen hier, doe een online astrologie lezing van jullie beide horoscopen. Hoe meer je weet over waar elke planeet staat en welke aspecten ze met elkaar maken, hoe gemakkelijker het voor jullie beiden zal zijn om te communiceren. Dit geldt vooral als er aspecten of plaatsingen zijn waardoor een van jullie zich gedraagt op een manier die atypisch is voor je sterrenbeeld.

Ram vrouw, Maagd man, jullie zijn niet gedoemd, maar jullie hebben wel werk voor de boeg. Maar voordat je besluit om alles af te blazen, moet je het eens proberen. Je zou kunnen ontdekken dat je een van die partners bent die hun tegenstrijdigheden omzetten in een fabelachtige vorm van ondersteuning.