Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Maagd man boogschutter vrouw verenigbaarheid

Op het eerste gezicht lijken Maagd en Boogschutter misschien elkaars tegenpolen, maar ze hebben veel gemeen, waardoor ze goed bij elkaar passen. Met de juiste hoeveelheid wederzijdse steun vullen een Maagd-man en een Boogschutter-vrouw elkaar goed aan, waardoor een hechte relatie ontstaat die vooruitgaat en doelen bereikt.

De basis

De Boogschutter is de avonturier, de leerling, de komiek en de atleet die de voorkeur geeft aan flexibiliteit als het op dagelijkse schema's aankomt. "Onafhankelijk' is een term die je vaak hoort als iemand een Boogschutter beschrijft, en dit geldt vooral voor vrouwen met dit zonneteken.

Hoe dan ook de andere invloeden die mevrouw Boogschutter in haar horoscoop heeft, ze zal op de een of andere manier basis Boogschutter-kenmerken vertonen. Ze kan een eeuwige studente zijn, die avondcursussen volgt terwijl ze fulltime werkt, of ze kan het lid van je vriendengroep zijn dat altijd met gekke woordspelingen op de proppen komt. En zelfs als ze niet openlijk een van deze neigingen vertoont, kijk dan naar de boeken die ze leest of de films die ze kijkt. De kans is groot dat ze, zelfs als ze een echte huismus is, genoeg internationale films en reisgidsen op de loer heeft liggen.

Maagd daarentegen is de gedetailleerde planner, de communicator, de gezondheidsgek en de bemiddelaar (tot op zekere hoogte). Als je een budget of een plan van aanpak wilt, is dit het teken om contact mee op te nemen. Een Maagd is misschien niet zo zakelijk als een Steenbok, maar hij ziet de problemen in een plan en stelt een takenlijst op waarmee zelfs de kleinste problemen kunnen worden opgelost.

Een Maagd kan een hoop plezier hebben, maar dit is de man met een plan die zijn best zal doen om elke stap uit te voeren. Hij is geen alleenheerser en hij kan wel wat flexibiliteit aan. Maar hij is degene die de meest efficiënte manier zal vinden om een huis te renoveren om de hoeveelheid schoonmaak die na de renovatie nodig is tot een minimum te beperken. Hij is Degene die de sightseeing route zal uitstippelen om het aantal plaatsen dat je kunt zien te maximaliseren. En als die Maagd er de voorkeur aan geeft om schema's open te laten en zich niet druk te maken over kleine dingen (wat hoogst onwaarschijnlijk is, maar denk er even over na), dan zul je hem waarschijnlijk aantreffen terwijl hij het laatste gezondheidsnieuws leest.

Een echt geweldige gemeenschappelijke kwaliteit

Ondanks het plannen en het maximaliseren en het detailleren, is Maagd eigenlijk een veranderlijk teken - en Boogschutter is dat ook. Mutabelen kunnen omgaan met veranderingen in de plannen en laten de dingen zich ontvouwen. Wispelturige mensen kunnen nog steeds van het spoor raken als iets niet lukt, maar over het algemeen zijn die veranderingen niet zo frustrerend voor hen omdat ze meestal wel een alternatief kunnen bedenken.

Aanvullende eigenschappen

Een leuk extraatje dat ontstaat als een Maagd-man en een Boogschutter-vrouw samenwerken, is dat de goede eigenschappen van de één een gunstig effect kunnen hebben op de niet-zo-goede eigenschappen van de ander.

Maagd is bijvoorbeeld erg goed op het gebied van geldzaken, het bij de hand houden van spaargeld voor noodgevallen en het opbouwen van een stabiele financiële toekomst. Boogschutter kan natuurlijk ook heel goed met geld omgaan, maar haar impulsieve aard kan haar wat instabiel maken als ze dat aspect niet heeft leren beheersen. Maagd kan de Boogschutter helpen om die instabiliteit af te zwakken of te vermijden. En Sagittarius kan haar oog voor public relations en gevoel voor humor gebruiken om Virgo's plannen en presentaties op te poetsen, die aan de droge kant kunnen zijn.

Het belangrijkste is dat Virgo een plan kan maken dat Sag helpt om effectiever vooruit te komen, en Sag kan Virgo een belangrijk duwtje in de rug geven als hij in de details verzandt en vastloopt. Als deze twee bijvoorbeeld een huis proberen te verbouwen, heeft Sag in het begin misschien niet het meest georganiseerde plan, maar Virgo kan snel ontcijferen welke taken in het begin gedaan moeten worden en welke niet. Maar Maagd kan ook merken dat er altijd eerst nog één ding moet gebeuren, waardoor er een verlammende lus ontstaat waarin elke stap het plan in duigen lijkt te laten vallen. Sag kan die lus snel doorbreken, door de makkelijkste dingen te vinden om te doen en ze gedaan te krijgen, en zo Maagd de ademruimte te geven die hij nodig heeft om zijn plannen in een nieuw licht te zien.

Gesprek met een relatie helderziende voor meer inzichten over hoe Maagd-mannen en Boogschutter-vrouwen elkaar aanvullen!

Waar ze echt schitteren

Met Mercurius als boodschapper en communicator in Maagd en Jupiter als uitgever/omroeper/filosoof in Boogschutter, kunnen deze twee wel praten. Ze zijn eerlijk tegen elkaar en proberen te zeggen waar het op staat. (Sag heeft wel eens de neiging om met de mond vol tanden te staan, maar gelukkig staat Maagd bekend om zijn gelijkmoedigheid en zijn drang naar details helpt om misverstanden snel uit de wereld te helpen.)

Waar ze aan moeten werken

Het grote probleem voor een Maagd-man en een Boogschutter-vrouw is de frustratie die de twee kunnen voelen als het gaat om planning en impulsiviteit. Beiden zijn veranderlijk, maar als andere horoscoopfactoren die Maagd heel precies maken of die Boogschutter een supervrije geest, dan is dat een grote kloof om te overbruggen. Maagd moet Sagittarius' behoefte aan flexibiliteit begrijpen, en Sagittarius moet Virgo's behoefte aan meer consistentie respecteren. Te veel veranderingen of herhaaldelijke onwil om een route te heroverwegen zal niet het beste zijn voor deze twee.

Hoe deze relaties eruit zouden kunnen zien

Maagd-mannen en Boogschutter-vrouwen die zakenpartners zijn, zouden het goed moeten doen. Beiden kunnen wederzijdse doelen stellen en manieren vinden om Sag's voorkeur voor een snel tempo in evenwicht te brengen met Virgo's voorkeur voor een langzamer tempo. De Boogschutter kan het meer publieke gezicht van het paar op zich nemen of, als de Boogschutter introvert is, kan ze nog steeds de mediapresentaties van het bedrijf klaar krijgen en er goed uitzien. Maagd kan de praktische planning op zich nemen en de praktische ruggengraat van het partnerschap vormen.

Als de twee vrienden zijn, zouden ze uitstekende trainingspartners zijn, waarbij Boogschutter's enthousiasme voor atletiek en Maagd's liefde voor gezondheid heel goed samengaan. Deze twee zouden ook een blog kunnen beginnen, misschien over voeding; beiden zouden rechttoe rechtaan schrijvers zijn die zich over studies zouden buigen om de echte resultaten te vinden. Als deze twee van plan zijn om elkaar te zien, is het wel een goed idee om het tijdstip van de ontmoeting van tevoren te plannen en te beslissen wat ze gaan doen als ze eenmaal bij elkaar zijn.

En als de twee geliefden zijn? Eerlijkheid en vertrouwen zijn belangrijk voor deze twee, en dat is geweldig. Maar een Zagschuttervrouw kan in bed wel eens wat avontuurlijker willen zijn dan haar Maagd-man. Maagd kan ook een beetje verstikkend zijn, te veel aandacht geven aan zijn Boogschutter partner, die notoir wantrouwig kan zijn ten opzichte van verplichtingen. Respecteer Virgo's grenzen, Sag, en Virgo, respecteer Sag's behoefte aan persoonlijke ruimte.

Af after all is Said and Done

De volledige horoscopen van deze twee zullen zeer behulpzaam zijn. Extra Maagd-aspecten of een Maagd-ascendant, -maan of -planeet in de horoscoop van de Boog zal de Boog helpen beter te begrijpen waarom de Maagd doet wat hij doet, en vice versa. Maagd horoscopen met een zware Boogschutter invloed zal beter in staat zijn om mee te gaan met de behoefte van Sag voor snelheid. De twee willen misschien een astrologische lezing krijgen, hoewel ze zich geen zorgen hoeven te maken als hun horoscopen niet vol zitten met overeenkomstige factoren. Met zorg, hebben deze twee een goede kans om it.