Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Leeuw man weegschaal vrouw verenigbaarheid

Ben jij een Leeuw-man of een Weegschaal-vrouw? Valt je partner in de andere categorie? Deze combinatie van vuur en lucht kan een levenslange verbintenis worden als je de (tarot)kaarten goed speelt. Maar de kans is net zo groot dat je levenslange herinneringen hebt aan korte, maar fijne afspraakjes. Weegschaal-leeuw koppels zijn niet de meest gecharmeerde in de dierenriem, maar ze zijn ook niet gedoemd tot een ramp. En wat de uitkomst ook is, een man met een Leeuw en een vrouw met een Weegschaal zijn compatibel en zullen meestal genieten van een intense fysieke en emotionele band.

Voordat je een verbintenis aangaat - of weggaat vanwege communicatieproblemen - zorg er dan voor dat je de astrologische krachten begrijpt die jullie persoonlijkheden zo bijzonder maken. Elk sterrenteken heeft zijn eigen dominante eigenschappen, en als je de jouwe en de hunne begrijpt, wordt het een stuk gemakkelijker om met elkaar om te gaan.

Kennismaken met Vrouwe Justitia & de Koning van de Jungle

Zowel Weegschaal (23 september-oktober 22) als Leeuw (23 juli-augustus 22) zijn tekens die geassocieerd worden met charisma en populariteit, dus het is niet meer dan logisch dat de twee elkaar zouden vinden. Ze vinden tenslotte iedereen! Maar de redenen voor hun populariteit zijn heel verschillend, en wanneer ze het feest verlaten en als partners naar huis gaan, moeten ze voorbereid zijn op de nieuwe kant die naar buiten komt.

Voordat een van beide partners jullie connectie kan begrijpen, moeten ze elkaar eerst onafhankelijk van elkaar begrijpen. Hier volgt een kort overzicht van de sterrenbeelden Weegschaal en Leeuw, en wat ze betekenen voor individuen.

Maak kennis met de Weegschaal-vrouw: Nonchalant, Affectionate & Indecisive

De Weegschaal-vrouw verlangt boven alles naar vrede en evenwicht, dus wil ze dat de mensen om haar heen gelukkig zijn. Ze gebruikt echter niet altijd de juiste middelen om dit te bereiken. Weegschaal is het teken van de weegschaal, dus ze is uitstekend in staat om beide kanten van een argument te zien en haar communicatiestijl aan te passen aan de persoon met wie ze is. Dit maakt haar tot een relaxte maar frustrerende vriendin, want ze verandert van stemming en mening als een muts, en het is niet altijd gemakkelijk te zeggen of je de "echte" Weegschaalvrouw te pakken hebt. Het is belangrijk om te onthouden dat ze besluiteloos en inconsistent is omdat ze zoveel waarde hecht aan jouw behoeften - zelfs als ze niet weet wat die zijn.

Voor een luchtteken is Weegschaal eigenlijk heel rationeel, en ze zal vluchtiger luchttekens met haar zorgvuldig afgewogen logica met beide benen op de grond brengen. Misschien omdat ze altijd op zoek is naar rechtvaardigheid, is de Weegschaalvrouw niet bang om te botsen met mensen die op de een of andere manier onredelijk of oneerlijk lijken. Ze is echter niet zo rechtlijnig als ze lijkt, en ze zal haar emoties en verlangens voor een zeer lange tijd opkroppen, obsessief bezig zijn met haar gedrag terwijl ze haar gevoelens verwaarloost. De Weegschaal-vrouw wil graag mensen plezieren, maar soms gaat dat ten koste van zichzelf plezieren, dus heeft ze een partner nodig die aandacht schenkt in plaats van toe te laten dat de cyclus doorgaat.

Maak kennis met de Leeuw-man: Gepassioneerd, romantisch en koppig

Leeuw houdt van een uitdaging, maar als je liever de weg van de minste weerstand kiest, is het tijd om te leren hoe zijn brein werkt. De leeuw is een warme, romantische ziel die werkt hard en speelt nog harder, met behulp van pure instinct en emotie om zijn beslissingen te dicteren. De typische Leeuw man gebruikt veel energie gedurende de dag, charmeert mensen links en rechts en wordt enthousiast over zijn favoriete doelen en hobby's. Hoewel al deze passie en zelfvertrouwen opwindend kunnen zijn om mee te maken, betekent het dat hij tijd nodig heeft om uit te rusten en op te laden als hij alleen is. Als hij echt toegewijd is, telt rustige tijd met zijn partner ook als "tijd voor zichzelf".

Over partners gesproken, leeuw is trots op zijn familie en vrienden (geen woordspeling). Hij zal degenen van wie hij houdt beschermen en waarderen, of dat nu betekent dat hij ze overlaadt met attente geschenken of dat hij hun vijanden besluipt. Als hij zich echter niet zelfverzekerd voelt, kan deze behoefte om te leiden en te beschermen zich uiten in jaloezie of boosheid. De leeuw voelt zich graag behulpzaam en machtig, dus hij reageert op oprechte lof, maar hij heeft een hekel aan inconsistentie en inauthenticiteit. Als je van zijn levenslust houdt, zorg er dan voor dat je dit zo eerlijk mogelijk laat blijken.

Spreek met een relatie-agnost op Keen voor meer inzichten over de match tussen Leeuw en Weegschaal!

De Leeuw, de Weegschaal en de seksuele chemie

De Weegschaal-vrouw is besluiteloos, geduldig en rationeel, met een sterke behoefte om te behagen. De Leeuw-man is besluitvaardig, ongeduldig en emotioneel, met een sterke behoefte aan complimentjes. Samen kunnen deze twee lijken op een geval van "tegenpolen trekken elkaar aan", maar ze hebben eigenlijk vergelijkbare persoonlijkheden als het gaat om seksuele en romantische interacties. Weegschaal is ontvankelijk voor leeuw's passie, en het komt natuurlijk bij haar op om te voldoen aan zijn behoefte aan affectie en lof. Ondertussen is de Leeuw een charmante en beschermende minnaar die het perspectief van zijn Weegschaalpartner deelt en de relatie als een eenheid beschouwt.

Houden van een Leeuw-man

Dus, hoe scoort een Leeuw man op de weegschaal van de Weegschaalvrouw? Leeuw wil een verzorgende partner die weet hoe terug te trekken en laat hem op te laden wanneer dat nodig is, en Weegschaal is een oude pro in het verzorgen van haar partner behoeften. Maar Leeuw heeft de neiging jaloers te zijn, vooral als hij niet precies weet wat zijn partner denkt, en Weegschaal is geweldig in het verbergen van haar ware gedachten. Om ervoor te zorgen dat dit geen ramp wordt, moet ze de Leeuw-man geven wat hij wil: volledige eerlijkheid en openheid, vooral als ze hem prijst of beloftes doet over de toekomst.

Als je hebt besloten dat Leeuw de man voor jou is, goed nieuws! Een partner van de Leeuw heeft de neiging om een serie-monogamist te zijn, en als hij zich aan iemand verbindt, ziet hij haar als een verlengstuk van zichzelf. De prestaties van zijn vrouw zijn ook zijn prestaties, en hij zal er alles aan doen om haar speciaal en gewaardeerd te laten voelen. Hij heeft echter de neiging om zich te verliezen in zijn eigen behoeften, dus ze zal er misschien aan moeten werken om zijn genereuze kant weer naar boven te halen.

Houden van een Weegschaalvrouw

Tussen is de Weegschaal-vrouw een goede luisteraar die evenwicht wil in de wereld en in de slaapkamer. Dat betekent dat ze net zo goed geeft - en net zo vaak - als ze ontvangt, en ze zal tegemoetkomen aan de behoeften van haar partner, zelfs als hij niet altijd aan de hare voldoet. Ze luistert urenlang naar zijn gepraat, alleen maar om samen tijd door te brengen, maar ze is net zo bereid om de hele nacht te dansen in een overvolle club. En ze tolereert zijn onvoorspelbare stemmingen keer op keer, gewoon omdat ze weet dat ze niet blijvend zijn. Maar om deze waardevolle partner aan zich te binden, is het belangrijk dat je je ook interesseert voor haar behoeften.

De Weegschaal-vrouw is er niet aan gewend om zich open te stellen en haar eigen gevoelens te onderzoeken, maar relaties zijn al moeilijk genoeg als iedereen eerlijk is over zijn of haar stemmingen. Als ze zich blijft vastbijten in kleine verwensingen en teleurstellingen, kan ze de neiging krijgen om af te dwalen, dus ga emotioneel met haar om en geef haar een veilige plek om onvolmaakt te zijn. Haar Leeuw man kan nodig zijn om in te stappen en beslissingen te nemen namens haar, want ze krijgt overweldigd over alles, van maaltijden tot grote mijlpalen. Natuurlijk, als een geboren leider van een Leeuw, klinkt dat waarschijnlijk prima voor hem!

Contacteer vandaag nog een online spiritueel adviseur om meer te weten te komen over jouw compatibiliteit met een Leeuw-man of een Weegschaal vrouw!