Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Leeuw man steenbok vrouw verenigbaarheid

Een Leeuw-man en een Steenbok-vrouw zijn allebei sterke tekens. Ze weten allebei hoe ze de leiding moeten nemen en kunnen krijgen wat ze willen. Als ze samenkomen, kunnen ze een sterk koppel vormen dat in staat is de sterren te bereiken. Maar als ze met elkaar overhoop liggen, kan dat een ramp betekenen voor hun relatie. Welke uitkomst is waarschijnlijker? Dat hangt ervan af hoe bereid ze zijn om samen te werken en compromissen te sluiten.

De Leeuw-man - De arrogante charmeur

De Leeuw-man is erg charmant en heeft de neiging om overal waar hij komt de aandacht te trekken. Hij houdt absoluut van deze aandacht. Hij is intelligent en in staat om zowat alles aan te kunnen. Hij is koppig en opdringerig in het geven van advies aan anderen. Maar achter zijn arrogantie schuilt ook een gevoelige kant. Als hij verliefd wordt, is de Leeuw een hopeloze romanticus die zijn partner veel genegenheid schenkt.

De Steenbokvrouw - Het ingetogen Intellect

Op het eerste gezicht lijkt de Steenbokvrouw rustig en ingetogen. Maar velen zijn verbaasd te horen dat ze zeer intelligent is. Hoewel ze niet uitgesproken is, is de kracht van haar wilskracht om dingen te bereiken indrukwekkend. Ze is koppig, maar gaat ook liever de confrontatie uit de weg. De Steenbok vrouw is een goede luisteraar. Ze is trouw aan degene van wie ze houdt.

Een machtspaar

Zowel de Leeuw-man als de Steenbok-vrouw weten hoe ze de leiding moeten nemen. En deze liefde voor macht is, ironisch genoeg, wat dit koppel samenbrengt en hen verenigbaar maakt. Het kost tijd om hun band op te bouwen. De relatie begint met een machtsgreep - ze investeren in het begin omdat ze elk denken dat de ander de moeite waard is om te leren kennen. Maar zodra ze meer tijd met elkaar doorbrengen, zullen ze merken dat er meer is met de ander dan ze zich eerst realiseerden. De Steenbok vrouw is aangenaam verrast om te ontdekken dat de Leeuw man een gevoelig hart heeft onder al zijn grootsheid en arrogantie. De Leeuw man raakt geïntrigeerd door haar innerlijke diepte. Ze is niet de rustige, "saaie" persoon die hij zich oorspronkelijk had voorgesteld.

Gesprek met een liefdes- en relatiehelderziende voor meer informatie!

Gebonden aan succes

Wanneer dit koppel samenwerkt, is het gedoemd om succes te hebben. Ze hebben allebei een uitzonderlijke werkethiek en zullen er alles aan doen om de status te bereiken waarnaar ze hunkeren. Dit stimuleert hun verlangen om de "fijnere dingen" in het leven te ervaren. Ze geven veel om een goed "publiek imago". Ze willen betrouwbaar en betrouwbaar overkomen. Voor de buitenwereld lijken de Leeuw-man en de Steenbok-vrouw het machtige koppel te zijn dat alles heeft.

De keerzijde hiervan is dat de Leeuw-man en de Steenbok-vrouw gemakkelijk te veel met hun werk bezig kunnen zijn. Dit gaat ten koste van hun relatie, waardoor ze het risico lopen om parallelle levens te leiden. Dit leidt tot emotionele afstand, Dit kan er uiteindelijk toe leiden dat het koppel uit elkaar groeit.

Harde tijden in het verschiet

Het grootste obstakel waar dit koppel mee te maken zal krijgen, is het doorstaan van de moeilijke tijden van het leven. Alles gaat goed als het goed gaat. Maar als het slecht gaat, zal dit koppel met grote problemen te maken krijgen. De Steenbok vrouw is vatbaar voor depressie. De Leeuw man heeft het moeilijk om hiermee om te gaan, omdat hij niet goed is in het beheersen van zijn eigen stressniveaus. Dit creëert een ander probleem. Gewoonlijk wanneer het stressniveau van de Leeuw-man stijgt, stijgt ook zijn humeur. Dit vuur zou de Steenbok-vrouw wel eens kunnen verbranden en hun relatie volledig kunnen uitdoven.

Seksuele chemie

Als ze willen dat hun relatie in de slaapkamer floreert, zullen de Leeuw-man en de Steenbok-vrouw moeten leren om compromissen te sluiten. Elk van hen heeft heel verschillende verwachtingen als het op seks aankomt. Terwijl hij snel en woedend is, houdt zij ervan om het langzaam en gestaag te doen. De Steenbokvrouw waardeert de rauwe eenvoud van deze lichamelijke ervaring. Ze heeft geen behoefte aan franjes in de slaapkamer. Dit is in direct contrast met de Leeuw man, die gedijt op passie en opwinding. Als hij ontdekt dat de Steenbok-vrouw hierin niet geïnteresseerd is, ervaart hij dit als koud en afstandelijk. De enige oplossing is voor het paar om te proberen een gelukkige middenweg.

Wie is de baas?

Zowel de Leeuw-man als de Steenbok-vrouw hebben de neiging om in bijna elke situatie de leiding te nemen. Zij is stevig en voelt zich goed in de leiding. Hij is een geboren leider. Dit kan ertoe leiden dat ze vechten om de teugels in handen te krijgen. Om het nog erger te maken, zijn ze allebei extreem koppig. Deze machtsstrijd zal niet zonder slag of stoot worden beslecht.

Zoekt u duidelijkheid in uw leven? Praat met een helderziende van Keen om de antwoorden te vinden die u nodig hebt.