Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Kreeft man weegschaal vrouw verenigbaarheid

In de kern zal een relatie tussen een Kreeft-man en een Weegschaal-vrouw net zo zorgvuldig zijn afgesteld als een gloednieuwe sportauto. Beide tekens beginnen elke relatie emotioneel op hun hoede en verbergen hun ware ik in de mist en achter een harde schil. Geen van beide partners heeft de neiging om overhaast te werk te gaan, en het eindresultaat is een krachtige relatie die de angsten en zorgen afkoelt die zo gebruikelijk zijn bij de water- en luchttekens. Het vergt een delicate hand om de weegschaal van een Weegschaal-vrouw in evenwicht te houden zonder een wrede rebellie uit te lokken, en een Kreeft-man is goed uitgerust voor deze taak, waardoor de twee opmerkelijk compatibel zijn. De fijne kneepjes van dit paar liggen echter ver onder de oppervlakte. Voordat je de sprong waagt, is het handig om de basiseigenschappen, drijfveren en verlangens van deze twee tekens te begrijpen.

Basiscompatibiliteit

Simpel gezegd worden Weegschaalvrouwen gedreven door evenwicht en eerlijkheid, ongeacht de emoties die daarbij een rol spelen. Ze hebben er geen moeite mee hun eigen gevoelens te negeren om hun verlangen naar rechtvaardigheid te bevredigen. Aan de andere kant zijn Kreeft-mannen extreem emotioneel gedreven en bijna niet in staat om tegen hun gevoel in te stemmen. De drijfveren van een Kreeft man zijn veiligheid, stabiliteit, en de zorg voor hun dierbaren. Zij zullen snel een bittere confrontatie uit de weg gaan en zich symbolisch begraven in de zand. Ook al is de krab een slaaf van emoties, toch zijn Weegschaals aangeboren verlangen naar rechtvaardigheid en eerlijkheid geen enkel probleem. Het is haar gebrek aan emotionele stabiliteit dat ernstige problemen binnen de relatie kan veroorzaken. Hoewel Kreeft in het algemeen bekend staat om haar humeurigheid, wordt er vaak op de andere partner gerekend om deze factor in evenwicht te brengen. Helaas kan zelfs de koningin van het evenwicht zelf geen einde maken aan haar humeurigheid omwille van dit broodnodige evenwicht.

kreeft-mannen en Weegschaal-vrouwen hebben er allebei een hekel aan om alleen te zijn; ze gedijen in de liefde zolang het maar waar is. Terwijl Kreeft-mannen bijna altijd op zoek zijn naar een langdurige relatie, gaan Weegschalen waar hun verlangens hen brengen. Als ze verlangen naar korte termijn en vrijblijvende passie, dan zal dit met uitsluiting zijn van al het andere en vice versa als ze verlangen naar een duurzame relatie. Het goede nieuws is dat een Weegschaal-vrouw altijd openhartig zal zijn over wat ze zoekt bij het daten; het is tenslotte alleen maar eerlijk, en eerlijkheid is waar het bij haar om draait. Kreeft en Weegschaal vormen een veilig paar - geen van beide partijen wil golven veroorzaken, beiden koesteren rust en stilte, en houden absoluut van samenwerking.

Liefde en relaties

Het paar van de krab en de weegschaal is bijzonder gemakkelijk in de omgang. Hoewel het misschien niet de perfecte match is, kun je over het algemeen geen grote verstoringen verwachten. Weegschaalvrouwen en Kreeftmannen zijn zachtaardig geesten die van veel van dezelfde dingen houden. Hard gericht op kwaliteit, zal een Weegschaal vrouw niet teleurgesteld zijn in haar Cancer man. Weegschalen hechten veel waarde aan verbintenis en hechten er veel waarde aan. Kreeftenmannen zijn ideaal voor vrouwen die verlangen naar een trouwe partner en een familieman. Als het op toewijding aankomt, verslaat geen teken op aarde de Kreeft. Weegschaalvrouwen houden ervan om geliefd en gekoesterd te worden, en aan deze aandacht zal het bij deze combinatie nooit ontbreken.

De grootste belemmering voor een succesvolle relatie tussen een mannelijke Kreeft en vrouwelijke Weegschaal is besluiteloosheid. Weegschalen zijn berucht om het feit dat ze niet in staat zijn een beslissing te nemen als er geen rechtvaardigheid in het spel is en Kreeften nemen niet het initiatief. Hoewel dit niet erg is bij een dominanter teken, is de Kreeft meer dan wat ook gedreven om anderen te behagen en gelukkig te maken. Zonder doel om na te streven om zijn onsterfelijke liefde te bewijzen, kan hij zich richtingloos en onnodig voelen, waardoor zijn emotionele toestand snel uit elkaar valt. Bij het negeren van gevoelens is het voor een Weegschaal gemakkelijk om een Kreeft te kwetsen, ook al is dat onbedoeld. Haar beslissingen, als ze uiteindelijk genomen worden, zijn vaak absoluut en compromisloos. Voor een man die niet bekend staat om te vechten om te krijgen wat hij wil, zal het moeilijk zijn om te overtuigen haar tot rede te brengen. Communicatie zal hun grootste voordeel zijn om een vriendschap of intieme relatie gezond te houden. Hij zal meer de leiding moeten nemen en zij zal zijn emoties in overweging moeten nemen alvorens beslissingen te nemen.

Als geen van beide partijen de leiding wil nemen, kan het seksleven saai zijn. Kreeftenmannen zijn gepassioneerde, ultra-romantische partners die leven voor de sensuele en emotionele kant van het vrijen. Maar die kant van hem zal zich waarschijnlijk niet laten zien als hij niet weet wat zijn partner verlangt vanwege zijn aangeboren onzekerheid. Weegschaalvrouwen zijn heel gelijkaardig in bed, ze willen behagen en reageren in plaats van te leiden. Natuurlijk kan zo'n afhankelijke combinatie problemen veroorzaken, maar omdat beide partijen meewerken, moeten ze het gewoon uitpraten. Als beide partners genoeg zelfvertrouwen hebben om hun seksuele creativiteit te uiten en zich te ontdoen van hun gewoontes, wordt de slaapkamer een heel nieuwe wereld van bevredigend avontuur.

Krijg een liefdeslezing op Keen om meer te weten te komen!

Samenwerken

Weegschaalvrouwen en Kreeftmannen zijn precies het soort mensen dat je als baas of collega zou willen hebben. Beide tekens werken graag in teamverband en zullen altijd een helpende hand toesteken aan mensen in nood. Kreeft-mannen zijn eerder geneigd gemanipuleerd en overwerkt te worden, maar Weegschalen elk verzoek zorgvuldig overwegen met het oog op eerlijkheid en niet toestaan dat zijzelf, of hun werknemers, worden belazerd. Geen van beide partijen heeft tijd voor roddels, hoewel het voor beiden kwetsend kan zijn om het mikpunt van roddels op het werk te zijn. Op hun slechtst kunnen vrouwelijke Weegschalen lange tijd wrok koesteren en de prestaties van mannelijke Kreeften kunnen lijden onder herhaalde harde kritiek. In de meeste gevallen verloopt de samenwerking tussen deze twee tekens voor alle betrokkenen probleemloos.

In een notendop: relaties tussen een Weegschaal-vrouw en een Kreeft-man zijn veilig, toegewijd en vrij van drama. Als over het algemeen passief teken komt de Weegschaal pas echt in actie als ze onrechtvaardigheid voelt, en haar trouwe Kreeft-man zal haar daarin bijstaan. Beide tekens kunnen het gewicht van beledigingen, zware kritiek en kwetsende woorden niet verdragen. Als vriendelijke en gracieuze mensen is er weinig reden tot zorg dat deze zaken de boot zullen doen schudden. Er zullen uitdagingen zijn die moeten worden aangepakt, en iemand zal een leidende positie moeten innemen. Maar als dat eenmaal is gebeurd, is er niets anders dan een rustige reis voor de krab en de weegschaal.

Gesprek met een paranormaal adviseur voor meer inzichten over het leven, de liefde, en compatibiliteit!