Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Kreeft man steenbok vrouw verenigbaarheid

kreeft-mannen en Steenbok-vrouwen bevinden zich aan tegenovergestelde kanten van de dierenriem, maar dat is maar goed ook - de eigenschappen van elk teken kunnen die van de ander aanvullen. Het ene teken kan de lacunes van het andere opvullen, waardoor een sterke, evenwichtige relatie ontstaat. Zoals gewoonlijk zijn er een paar valkuilen, maar die zijn bij deze twee tekens vrij duidelijk. Houd de communicatielijnen open en jullie relatie zal het goed doen, ongeacht de vorm die het aanneemt.

Corresponderende kenmerken

kreeft en Steenbok kijken elkaar misschien aan vanuit de andere kant van de dierenriem, maar ze hebben toch een aantal dingen gemeen. Een daarvan is de neiging om voorzichtig en terughoudend te zijn. Zelfs als ze vriendelijk zijn, en dat kunnen beide tekens zeker zijn, is er een element van terughoudendheid in hun interacties met andere mensen dat respect vereist van elke partner die bij hen in de buurt komt.

Als een Kreeft-man en een Steenbok-vrouw een relatie beginnen, zal elke partner de behoefte van de ander begrijpen om niet zo uitbundig te zijn als je iemand voor het eerst ontmoet. Deze twee mensen zouden allebei extrovert kunnen zijn, en ze zouden nog steeds begrijpen dat ze niet zo open moeten zijn tegenover nieuwe mensen. Respect voor iemands persoonlijke grenzen is zo'n diepe, oerbehoefte dat dit wederzijdse respect alleen al de weg vrijmaakt voor een geweldige compatibiliteit. Een koppel Kreeft-Kapril is een mooi paar om te zien.

tegenpolen Aantrekken

kreeft wordt vaak geassocieerd met het huis en Steenbok met zaken. In het algemeen zijn beiden verantwoordelijk en hebben ze de neiging om gewoon aan het werk te gaan en de gaten van het andere teken op te vullen. De Kreeft kan zorgen voor die zorgzame thuisomgeving die de Steenbok vaak mist in zijn zoektocht naar een doel, en de Steenbok kan zorgen voor de structuur die de Kreeft nodig heeft om zich beschermd te voelen.

Dit wil niet zeggen dat alle Kreeften, inclusief de mannen, thuis zullen blijven, of dat alle Steenbokken, inclusief de vrouwen, zich uitsluitend op de carrière zullen richten. Integendeel, de Kreeft is vaak een heerlijk praktische zakenman, en de Steenbok kan net zo gelukkig zijn als een thuisblijvende ouder, zolang zijn doelen maar passen bij zijn wensen en behoeften. Maar beiden moeten eigenschappen hebben die goed bij die van de ander passen.

De mannelijke Kreeft is zorgzaam, voorzichtig en loyaal, en zorgt ervoor dat zijn partner zich prettig en gesteund voelt. Hij kan heel teder en gevoelig zijn en hult zich vaak in dat klassieke Kreeft-schild om minder kwetsbaar te lijken. Maar hij kan ook een beetje te teder en gevoelig zijn, tot grote ergernis van de meer praktische Steenbokvrouw.

Vrouwelijke Steenbokken zijn hardwerkend en verlangen naar het comfort van thuis. Hun energie en concentratie helpen bedrijven vooruit en zorgen ervoor dat budgetten, of het nu voor bedrijven is of voor vrienden die een dagje naar het strand plannen, niet uit elkaar vallen. Maar ze kunnen zo zakelijk zijn dat de Kreeft die behoefte heeft aan een knuffel zich verwaarloosd voelt.

Gesprek met een liefdes- en relatiepsycholoog voor meer informatie over de compatibiliteit tussen een Kreeft-man en een Steenbok-vrouw.

Wanneer klassiek niet gelijk staat aan comfort

Twee mogelijke problemen springen in het oog. Ten eerste zou de door Saturnus geregeerde Steenbok wel eens te streng kunnen zijn voor de door de Maan geregeerde Kreeft. Bij de Steenbok draait alles om hard werken, de klus klaren, de zaken vooruithelpen en het geld beheren, en Saturnus houdt van die houding. Ondertussen kan Kreeft een aantal wervelende emoties hebben, zelfs als de buitenkant koel en verzameld is, en de behoefte aan geruststelling en comfort is precies in lijn met die gezellige maaninvloed. Als de autochtonen zich te veel vastbijten in deze aspecten van hun tekens en heersende planeten, kan de relatie twistziek worden.

Een ander punt om op te letten is de voorkeur van de Steenbok voor klassiekers, van ontwerpen tot kleding tot evenementen, tegenover de meer vertrouwde en comfortabele voorkeuren van de Kreeft. Denk aan thuis gekookt eten versus een chique restaurant, of een gezellig samenzijn met vrienden versus een avondje naar de opera waar iedereen zich in nogal weelderige kledij moet hullen, zelfs in het publiek. De twee tekens willen misschien vaststellen waar hun interesses uiteenlopen en andere vrienden vinden voor die

Drie soorten relaties en hoe deze tekens het zouden doen

Heerlijk gezegd, tussen zaken, liefde en vriendschap, zouden beide tekens het prima kunnen vinden. Vriendschap kan de meeste problemen opleveren als de ene partner het in zijn of haar hoofd haalt dat de andere persoon geen andere vrienden mag hebben. Met de neiging van Kreeft om in een cocon te kruipen en de neiging van Steenbok om regels op te stellen, is dat een echte zorg.

Maar als de twee tekens vrienden zijn, elkaar de ruimte geven, niet te obsessief worden en specifiek op zoek gaan naar dingen die ze allebei leuk vinden om te doen, is alles in orde. Overweeg museumcomplexen te bezoeken waar je uit minstens een paar musea kunt kiezen, plus misschien een tuin of twee. Op zakelijk gebied kunnen deze twee tekens goed samenwerken als de Kreeft zich niet al te zeer verzet tegen het idee om tijd op kantoor door te brengen, weg van huis, en als de Steenbok zich herinnert aan het evenwicht tussen werk en privé. Zelfs als deze twee slechts zakenpartners zijn, kan een overdreven werkdruk onrealistische verwachtingen scheppen bij de andere werknemers, en de overwerkte partner kan onaangenaam worden om mee om te gaan.

Aan de andere kant heeft een Kreeft-man een goed inzicht in hoe de doelstellingen van het bedrijf en de werkomstandigheden de werknemers kunnen beïnvloeden, terwijl een Steenbok-vrouw het bedrijf draaiende kan houden en kan laten draaien. Dit is een Op het gebied van liefde en romantiek kan dit een rustig koppel zijn - geen van beide tekens is echt geneigd tot massaal publiek vertoon van genegenheid - maar privé kan het een intense, samenwerkende relatie zijn. Met de eerder genoemde persoonlijkheidsproblemen van kreeft mannen en Steenbok vrouwen in gedachten, als deze twee partners vergelijkbare behoeften hebben, een vergelijkbaar aantal kinderen willen (en dat kan ook nul zijn, trouwens), en vergelijkbare doelen willen op het gebied van huis en financiën, dan is dit een liefdevolle match die een lange, lange tijd kan duren.

Zoals bij elk koppel kan de manier waarop de twee zich gedragen echter extra worden beïnvloed door andere horoscoopfactoren. Als een van beiden onverwachte diepe conflicten wil vermijden, kan het erg nuttig zijn om voor elke persoon een volledige horoscoopinterpretatie te laten uitvoeren - vraag op elk moment een online persoonlijke astrologielezing aan bij Keen! Over het algemeen kunnen Kreeft-man en Steenbok-vrouwen echter goed bij elkaar passende partners zijn die hun doelen gestaag zien vorderen. Of het nu gaat om een stabiel bedrijf, een huis of een hobby, deze twee zijn een geschikte paar.