Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Geheime tekens dat hij je leuk vindt volgens de dierenriem

Heb je een oogje op hem en vraag je je af of hij je ziet zitten? Kijk niet verder dan zijn astrologisch teken voor aanwijzingen. Sommige mannen zijn heel open over hun gevoelens - sommigen schreeuwen ze zelfs naar de daken bij elke kans die ze krijgen - terwijl anderen ze onder de pet houden tot ze zich zekerder en meer verbonden voelen. De reden voor zo'n grote verscheidenheid aan liefdessignalen bij mannen? Dat is heel eenvoudig: Elk zonneteken heeft zijn eigen manier om aantrekkingskracht en verlangen uit te drukken. Als je de subtiliteiten van het sterrenbeeld van je man kent, kun je tussen de regels door lezen wat hij zegt en doet om zijn mate van interesse te decoderen. Lees verder om te weten te komen of hij je al dan niet ziet zitten.

RamHet teken van de Ram staat niet bekend om zijn subtiliteit. Als een Ram je leuk vindt, zal hij dat duidelijk laten merken door het zo heet en zo snel mogelijk op te nemen. Als je verliefdheid op een Ram een vriend of een collega is, zal hij zijn interesse kenbaar maken met zijn volharding - smoesjes verzinnen om zo vaak mogelijk bij je bureau langs te gaan, aan je zijde blijven staan als je met een groep op stap bent, en alles doen wat nodig is om voor je op te scheppen, zodat je aandacht op hem gericht blijft. Nu we het er toch over hebben, zijn competitieve kant laat zich ook gelden wanneer dat nodig is - of zelfs als dat niet zo is. Als hij ook maar het vermoeden heeft dat iemand anders om jouw aandacht vraagt, zal hij echt zijn charme gebruiken. Als je het lustobject van een Ram bent, heb je nauwelijks tijd om je af te vragen of hij je wel of niet ziet zitten. Hij zal je van je voeten vegen voordat je zelfs maar tijd hebt om met je ogen te knipperen.

StierAls het teken van de Stier in jou geïnteresseerd is, zal hij zijn verlangens kenbaar maken met complimenten, geschenken, lieve gebaren en zachte volharding. Stier staat bekend om zijn sensualiteit, en Stier-mannen weten zeker hoe ze het object van hun verlangens moeten behandelen. Verwacht geïmproviseerde schoudermassages, een zelfgemaakte zoete traktatie, een serenade van je favoriete liedje, of andere kleine maar betekenisvolle signalen die duidelijk zeggen: "Hé - ik vind je leuk." Immers, als hij zich tot je aangetrokken voelt, wil hij je plezieren, en hij denkt dat de snelste manier om dat te doen is door een beroep te doen op je zintuigen. Stier-mannen zijn zeer attent en kunnen nogal eenkennig zijn in hun focus, dus als hij zijn zinnen op jou zet, zul je dat waarschijnlijk weten.

TweelingenAls het op romantiek aankomt, kan het teken van de tweeling moeilijk te strikken zijn. Aan de ene kant ben je er misschien zeker van dat hij je ziet zitten: Hij is flirterig, nieuwsgierig en duidelijk geïnteresseerd om meer te weten te komen over wie je bent en wat je drijft. Aan de andere kant zul je merken dat jij niet de enige bent die hij met zoveel nieuwsgierige aandacht behandelt. Het is waar, Tweelingen-mannen hebben flirten tot een kunst verheven, en ze zijn vaak geïnteresseerd in meer dan één potentiële romantische partner tegelijk. Het zijn geen players, ze hebben gewoon verschillende interesses. De sleutel is of je Tweelingen-man blijft terugkomen voor meer - en of je hem kunt laten gissen. Als je zijn interesse kunt wekken, hem scherp kunt houden en hem kunt laten zien dat het gesprek altijd stroomt, zul je ervoor zorgen dat hij steeds meer van je fascinerende aandacht wil.

kreeftHet teken van de Krab is een van de moeilijkere tekens van de dierenriem om uit te vinden als het op romantiek aankomt. Kreeften staan bekend om hun zelfbeschermingsdrang, om nog maar te zwijgen van de diepte van hun emoties. Totdat hij jou, je gevoelens en je bedoelingen volledig vertrouwt, kan hij de zijne als een diep geheim bewaren. Toch zijn er manieren om te weten dat hij je ziet zitten - zoals wanneer hij je streng de les leest over de noodzaak om dat kapotte achterlicht van je auto te repareren, of wanneer hij een van je taken overneemt bij op kantoor, alsof je het zelf niet aankan. Dit is een van de contra-intuïtieve dingen over Kreeft mannen: Wanneer ze zich beginnen te gedragen als een ietwat overheersende vaderfiguur, dan weet je dat ze serieus in je geïnteresseerd zijn. Onthoud dat veiligheid, zekerheid en het leggen van wortels de topprioriteiten van een Kreeft in het leven zijn. Als hij voor je valt, wil hij je onder zijn hoede nemen. Zodra zijn beschermende strepen zich in jouw richting beginnen uit te strekken, weet je dat je zijn hart hebt.

LeeuwHet teken van de Leeuw maakt het je gemakkelijk om te raden of hij zich tot je aangetrokken voelt of niet. In feite is er nauwelijks sprake van gissen: Als een van de meest gepassioneerde tekens van de dierenriem toont Leeuw zijn genegenheid op een aantal manieren die moeilijk te missen zijn. Denk aan grote gebaren: Of hij nu je bureau op het werk vult met boeketten rozen of op zijn knieën om een afspraakje vraagt, leeuw weet zeker hoe hij een entree moet maken en je aandacht moet trekken. Je weet ook dat hij je leuk vindt als hij je mee uit neemt en je aan al zijn vrienden laat zien, alsof je een verovering bent die opschepperij waard is - en voor hem ben je dat ook. Over het algemeen maakt leeuw zijn aantrekkingskracht duidelijk door je te trakteren op de warme straling van zijn aandacht en genegenheid. Zolang als hij weet dat je zijn gevoelens deelt, zal hij je grootste kampioen en cheerleader zijn. En dat is het soort interesse dat heel moeilijk te missen is.

MaagdUitvinden of een Maagd-man in jou geïnteresseerd is, kan een lastige en tijdrovende onderneming zijn - maar een die het wachten meer dan waard is, als er uiteindelijk een romantische band tussen jullie ontstaat. Als het op hun gevoelens en interesses aankomt, zijn Maagd-mannen notoir terughoudend, vooral als iemand anders ook om je aandacht aan het wedijveren is. Als Maagd zo veel als voelt dat hij concurrentie heeft, is hij niet geneigd om op te staan en te concurreren, zoals sommige andere tekens zouden doen. In plaats daarvan zal hij op de achtergrond blijven, en het aan jou overlaten om hem te benaderen - als je eenmaal de dingen met de andere persoon hebt uitgezocht, natuurlijk. Dus hoe weet je of Maagd zich tot jou aangetrokken voelt? Let op zijn subtiele signalen, vooral als jullie samen alleen zijn. Als hij geïnteresseerd is, zal hij aandachtig luisteren als je praat, en zal hij verstandig en gevoelig advies geven over eventuele problemen die je naar voren brengt. Hij zal je altijd behandelen op een respectvolle en beleefde manier. En bovenal, geef het tijd. Als er echt iets is tussen jullie, zal het uitbloeien tot een connectie die geen van jullie kan

WeegschaalHet teken van de weegschaal wordt beheerst door Venus en is een van de meest romantische tekens van de dierenriem. Weegschaalmannen dragen hun hart op de tong, zodat iedereen het kan zien. Als hij in je geïnteresseerd is, kun je niet anders dan het weten - hij stuurt je bloemen, laat lieve briefjes achter, en vertelt al je vrienden hoe fascinerend hij je vindt. Hij zal er nooit voor terugdeinzen om je bloemen te geven, je hand vast te houden in het openbaar of zich bezig te houden met andere "koppel-achtige" gedragingen die andere mannen misschien uit de weg gaan. Hij is zelfs een natuurtalent in gebaren die bedoeld zijn om je te laten zwijmelen, zoals je een serenade brengen met een liefdesliedje voor al je collega's of een scène naspelen uit je favoriete romantische film. Ja, het is gemakkelijk te zeggen wanneer je het hart van een Weegschaal-man hebt veroverd. Wat moeilijker is, is te zeggen wanneer je hem gekwetst of beledigd hebt, want hij doet er alles aan om een glimlach op zijn gezicht te houden, en op dat van jou. Wees voorzichtig met deze man, want hij heeft een extra teder hart.

SchorpioenHet teken van de Schorpioen is een van de meest sexy en diep emotionele tekens van de dierenriem. Schorpioen-mannen zijn geen flirts; ze zijn te serieus op zoek naar een intieme connectie voor zoiets frivools als dat. Als hij je leuk vindt, zul je hem vinden Je kunt merken dat hij redenen verzint om bij je in de buurt te zijn. Als iemand anders ook geïnteresseerd is in uw attenties, kunt u zelfs zien dat uw Schorpioen-man zich gedraagt op verrassend jaloerse of bezitterige manieren, zelfs als u nog geen stel bent. De Schorpioen voelt dingen gewoon diep aan, en dat geldt vooral op het gebied van aantrekkingskracht. Natuurlijk weet hij hoe hij je hart kan veroveren door de intensiteit op te voeren. Als hij in de buurt is, kan zijn blik aanvoelen als een laserstraal, en zijn fysieke nabijheid kan je het zweet doen uitbreken. Vertrouw erop dat hij zich volledig bewust is van deze effecten; dat is precies hoe hij wil dat je je voelt - als een dier gevangen in het vizier van zijn verlangen.

ZagschutterJe weet dat je de aandacht hebt getrokken van de Boogschutter als hij begint te doen wat hij kan om je aan het lachen te maken. Boogschutter-mannen staan bekend om hun goed humeur, en de twinkeling in hun ogen kan onweerstaanbaar zijn. Als hij je opschept met grappige verhalen of de clown uithangt als een kind voor je, dan weet je dat je zijn aandacht hebt getrokken. En als hij je uitnodigt om mee op avontuur te gaan - van bergbeklimmen tot een buitenlandse film of een geïmproviseerde dagtrip - is dat zijn teken dat hij je leuk vindt. intrigerend en wil meer weten. Verwacht alleen niet dat de boogschutter constant aandacht heeft. Hij is een vrije geest die de neiging heeft te gaan waar de wind hem brengt; de ene dag kan hij je een vuistvol handgeplukte bloemen brengen, en de volgende dag kan hij helemaal vergeten te bellen. Zolang hij contact met je blijft houden, weet je dat zijn interesse blijft bestaan.

KaprilHet teken van de geit is nogal direct in het uiten van zijn romantische interesse - als hij er eenmaal aan toe komt, wel te verstaan. Hardwerkende Steenbokken hebben het ongelooflijk druk, vaak te druk om veel tijd te besteden aan afspraakjes en romantiek. En als hij eindelijk een afspraak met je maakt, kan het meer voelen alsof je een zakelijke afspraak hebt gemaakt; hij zal nauwgezet je contactinformatie in zijn smartphone dubbel controleren, en hij kan zelfs zijn persoonlijke assistent laten bellen met de tijd en plaats in plaats van persoonlijk contact met je op te nemen. (Verwacht dat het een van de beste restaurants in de stad is, want hij wil indruk op je maken.) Weet dat zijn toekomst gevuld is met grote, belangrijke dingen, dus hij kan een beetje afgeleid of moeilijk vast te pinnen lijken - zelfs wanneer hij in zijn hoofd je het hof maakt met de beste hoop en bedoelingen. Maar goed dat hij een aardse, sensuele kant heeft die zich laat zien

WatermanAls het op aantrekkingskracht en verlangen aankomt, is de Waterdrager een teken dat je echt aan het gissen kan houden. Een Waterman kan zijn interesse tonen door je uit te nodigen voor een avant-garde kunsttentoonstelling of een bijeenkomst om een einde te maken aan de honger in de wereld - niet bepaald de meest traditionele romantische afspraakjes. En als je dan op zijn uitnodiging ingaat, kan hij zo afstandelijk en afstandelijk lijken, of zo gefocust op iedereen behalve jou, dat je je uiteindelijk afvraagt waarom hij je überhaupt heeft uitgenodigd. Wees gerust, het ligt niet aan jou; dat is gewoon het intrigerende raadsel van de Waterman. In zijn hoofd weet hij dat hij geïnteresseerd is. Daarom ziet hij geen reden om je te laten zien wat hij voor je voelt. Natuurlijk kan het zijn dat je wat meer aandacht, feedback en geruststelling nodig hebt dan dat. De sleutel om te weten of je het hart van een Waterman hebt veroverd, is vaak te weten te komen wat hij over je zegt tegen anderen. Het kan nodig zijn om wederzijdse vrienden uit te zoeken die weten waar zijn interesses liggen.

VissenHet teken van de vissen toont zijn interesse door middel van creatieve expressie en intuïtieve, verzorgende aandacht. Als hij je leuk vindt, zal hij eerst en vooral veel tijd besteden aan het maken van zielsgelukkig oogcontact. Immers, voor Vissen zijn de ogen zijn de vensters naar de ziel. Hij kan liedjes voor je spelen die hij zelf heeft geschreven of je een klein boekje geven met gedichten die hij mooi en betekenisvol vindt. Vissen mannen kunnen een beetje moeilijk zijn om vast te pinnen of te doorgronden - op een bepaalde manier zijn ze bijna buitenaards - maar het zijn echte romantici die hun hart op hun mouwen dragen. Als zijn aantrekkingskracht groeit, zal hij zich emotioneel kwetsbaar opstellen tegenover jou, en zal hij je laten zien hoe diep hij is afgestemd op jou door je behoeften te lijken aan te voelen voordat je ze zelfs maar in woorden hebt uitgedrukt. Hoe meer hij zich gehoord en begrepen voelt, hoe zekerder je kunt zijn dat hij zijn hart aan je verliest.

Gerelateerde artikelen