Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Gebruik stier in je astrologische kaart om de wet van aantrekking in te zetten

Heeft u zich ooit afgevraagd waarom sommige mensen zijn zo goed in manifesteren grote banen, killer relaties, of zelfs gratis reizen? Het is niet omdat ze gewoon "geluk" hebben of een geheim hebben ontdekt. Ik wed dat jij ook iets hebt waar je goed in bent, maar je merkt het niet omdat het zo makkelijk voor je is. We hebben allemaal een gebied van ons leven dat onze aantrekkingskracht specialiteit is, en na verloop van tijd, ben ik erin geslaagd om een directe correlatie te maken tussen die specialiteit en waar Stier valt in de geboortehoroscoop.

Stier? zul je je misschien afvragen. Het koppige teken dat alles te maken heeft met... wat is het ook alweer dat Stier regeert?

Ja, Stier. Het teken van de Stier regeert over waarden, bezittingen, rijkdom en geld. Het regeert onze natuurlijke talenten en wordt, net als de andere aardetekens, geassocieerd met het creëren van een fysieke realiteit. En de nederige Stier, door zijn positie in onze geboortehoroscoop, onthult waar we manifestatiegrootheid kunnen bereiken.

Het Huis dat Stier regeert

Vooreerst, je zal een geboortehoroscoop nodig hebben om te weten waar Stier zich in je geboortekaart bevindt. Er zijn twaalf huizen in het dierenriemwiel, en elk huis bestuurt een specifiek gebied van het leven. De huiskusp waar Stier op valt zal je potentiële manifesterende jackpot aangeven. Gratis horoscoopkaarten zijn overal online te verkrijgen, maar je hebt je geboortetijd nodig om een kaart te krijgen die je daadwerkelijk kunt gebruiken.

Krijg je het? Laten we eens kijken naar Stier in de verschillende huizen.

Eerste Huis:Dit huis regeert onze identiteit, ons fysieke wezen, onze persoonlijkheid, en hoe/wat we in dit leven leren. Als je hier een Stier hebt, ben je misschien heel goed in het aantrekken van kleding, lichaamsproducten, lichaamswerk, of wat voor gereedschap voor persoonlijke ontwikkeling dan ook. Neem bijvoorbeeld mijn vriendin Jody; zij heeft meer gratis spa-behandelingen gewonnen dan wie dan ook die ik ken.

Tweede Huis: Het natuurlijke "thuis" van Stier, dit gebied regeert rijkdom, bezittingen, en verdiende inkomsten/investeringen. Mijn vriend Trevor heeft hier een Stier, en hij heeft een gave voor het verkrijgen van aandelentips die echt iets opleveren. Hij is ook geweldig in het manifesteren van geweldige tweedehands meubels.

Derde Huis: Dit is het huis van communicatie, schrijven, onderwijzen, en informatie. Stier hier brengt de download, het boek, of de les die je nodig hebt op het juiste moment. Zoals in: "Ik wou dat ik X kon leren" - en dan hoor je over een cursus daarvoor en krijg je de laatste plek. Of: "Ik wil meer weten over Y", en dan krijg je een e-mail waarin staat waar je die informatie kunt vinden.

Vierde Huis: Dit is het huis van familie, afstamming/afstamming, en land. Mijn vriendin Janessa heeft hier de Stier, en ze heeft een verbazingwekkend vermogen om elke woonsituatie te manifesteren die ze nodig heeft. Ze heeft zelfs een micro-business die mensen helpt een appartement te vinden in de stad waar ze woont!

Vijfde Huis: Hier vinden we de gebieden van creativiteit, kinderen, spelletjes en leuke romantiek (in tegenstelling tot toegewijde relaties). Ik heb een paar vriendinnen die hier een Stier hebben; Lila kan als geen ander een connectie aantrekken, en Jo is perfect in het manifesteren van kansen om haar textielkunst te tonen/verkopen.

Zesde Huis:Dit huis regelt praktische dienstverlening, huisdieren en gezondheid. Door de Stier hier heeft Peter een talent voor het manifesteren van perfecte huizen voor de honden die hij opvangt, een uitloper van zijn hondenuitlaat- en dierenoppasbedrijf.

Zevende Huis: Serieuze of invloedrijke relaties worden beheerst door dit huis. Ik heb hier Stier, en ik ben altijd goed geweest in het aantrekken van cliënten, goede vrienden, en precies het soort relaties dat ik zoek. Beau, een cliënt, heeft hier ook Stier, en zij is een whizzkid op het gebied van koppelingen (zowel voor zichzelf als voor haar vrienden).

Achtste Huis: Seksualiteit, het occulte, psychologie, en gedeelde bronnen leven hier. Door Stier in het Achtste Huis kan mijn zus Brenna de ene suikeroom na de andere aantrekken. Het is gek, maar het is haar ding. Een andere cliënt met deze plaatsing is vooral goed in - lach niet - het uitdelen van seksspeeltjes. Serieus, mensen geven ze gewoon aan haar!

Negentste Huis: Dit huis gaat over reizen, andere culturen, hoger onderwijs, en alles wat de geest verruimt. De Stier hier helpt mijn andere broer, Cruz, bij het scoren van gratis reisjes en reizen. Hij is een sportieve jongen met een goede manier van lesgeven, dus zijn gave om sport te onderwijzen levert hem vaak deze kansen op.

Tiende Huis: Carrière, reputatie en status zijn waar het hier allemaal om draait. Ik ken een paar mensen met deze positie, en alle van hen zijn super goed in het manifesteren van wat voor soort baan ze ook zoeken.

Elfde Huis: Dit is het huis van de gemeenschap en groepen - de grotere maatschappij waar we deel van uitmaken. Stier hier helpt mensen op natuurlijke wijze leiders te worden in welke gemeenschap ze ook actief zijn - of dat nu een kerk is, een studentenclub, een ontmoetingsgroep of wat dan ook. Het helpt ook om de juiste steun uit de gemeenschap aan te trekken voor projecten of activisme.

Twaalfde Huis: Dit is het meest ongrijpbare huis in de dierenriem, dat van geest, het Goddelijke, het onbewuste, dromen en eeuwigheid. Mijn helderziende mentor, Amara, heeft hier Stier, en zij kan de informatie kanaliseren die ze nodig heeft om te creëren wat ze maar wil. Op een meer alledaags niveau is mijn cliënt, Joy, bedreven in het aantrekken van spirituele leraren en praktijken.

Werken met je natuurlijke aantrekkingskracht is een geweldige manier om te beginnen met creëren buiten dat gebied. Joy bijvoorbeeld, die mij op precies het juiste moment in haar leven aantrok, werkt eraan om meer geaard te zijn en meer financiële overvloed te manifesteren. Ik werk met haar aan haar illusies (Twaalfde Huis) om haar meer voldoening te geven in haar Tweede Huis. Of mijn broer Cruz - hij werkt aan het toepassen van de Wet van Aantrekkingskracht op relaties. Hij analyseert hoe hij zo gemakkelijk aan al die gratis reizen komt en past dat toe op zaken in het Zevende Huis.

De Wet van Aantrekking werkt de hele tijd, met alles. Als we eenmaal weten dat we meesters zijn op één gebied, kunnen we beginnen het toe te passen op andere gebieden. Onthoud dat manifesteren een gemoedstoestand is en een afstemming op dingen die qua vibratie bij ons passen. Als we ons huidige manifestatiemojo in eigen hand hebben, bouwen we vertrouwen op in de gebieden waar we het moeilijk hebben en helpen we de goede dingen te vieren die we voortdurend in ons leven brengen.

Probeer je de Wet van Aantrekking onder de knie te krijgen? Een spiritueel adviseur van Keen kan je helpen blokkades op te heffen of je helpen de beste benadering te vinden voor deze universele spirituele wet. Bel vandaag nog!

Zada is een intuïtieve en spirituele blogger, yogi en hondenmoeder van twee Cocker Spaniels, Demi en Bruce, uit Boston. Ze is gespecialiseerd in Tarot en Reiki en gebruikt haar intuïtieve gaven om mensen te helpen verlichting te bereiken en elke dag hun meest authentieke leven te leiden door middel van meditatie, visualisatie en Jivamukti. Haar spirituele dier is een Pegasus genaamd Randy.
Artikel Afbeelding bron: Stocksy-gebruiker Thais Ramos Varela.