Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Donderdag de 13e is je geluksdag

Er is een speciale datum voor manifestatie op komst... morgen! Venus-Maan-Jupiter zal in conjunctie zijn op 13 septemberth, 2018 om ongeveer 15:30 uur EST, volgens de Vedische Astrologie die het traditionele Sterrensysteem gebruikt. Dit is bijzonder en zeldzaam!

2018 (2+0+1+8 = 11, 1+1=2) is een 2-jaar dat geregeerd wordt door de Maan, maar het samengestelde getal is 11. 11 is een dubbel Zon- en Meestergetal in de Chaldeeuwse Numerologie. Zoals ik al zei in mijn 2018 Voorbeschouwing en Voorspelling, 2018 is een krachtig manifestatiejaar! De Maan helpt alles te manifesteren wat je verlangt of waar je aan denkt. Dat is waarom ik het belang benadrukte om positief te blijven en feel-good gedachten te denken. Het getal 1, geregeerd door de Zon, gaat maar in één richting. Dit is krachtig en, net als de Zon, geeft het licht en leven. Stel je dus eens voor wat je dit jaar allemaal tot leven hebt gewekt, of je je daar nu bewust van was of niet. Dit krachtige getal 11, geregeerd door de Maan, omvat zowel de creativiteit van de Zon als de verbeelding van de Maan. Samen werkt het als een eclips in de zin dat het grote verandering en invloed brengt.

Andere noot: de meeste mensen realiseren zich nooit waarom de Maancyclus zo belangrijk is en waarom we de data van Nieuwe Maan en Volle Maan bijhouden. Het geeft ons een tijd om iets te beginnen of te manifesteren; vandaar dat de Manen kracht geven aan iets. Plant bijvoorbeeld een zaadje tijdens een Nieuwe Maan en kijk hoeveel het groeit tijdens een Volle Maan.

Wilt u weten wat de rest van dit jaar voor u in petto heeft?

Nou, kijk hier eens naar en zie hoe verbazingwekkend het Universum is. We hebben net de zomer achter de rug, die zwaar was vanwege retrogrades, Mars exalted, conjunct Ketu, en Saturnus retrograde. Het was zwaar, maar gelukkig hebben we Jupiter en Venus in Weegschaal! De prachtige planeten in Weegschaal geven ons evenwicht en dat goede gevoel. Na deze moeilijke maanden van het openen van ons hart, breidt Jupiter onze hartchakra's uit! Nu baant de Maan zich een weg naar het feest op 13 septemberth. Dit is de meest krachtige manifestatie dit jaar! Het is een teken dat het op deze specifieke datum en tijd komt.

Laat me je hersenen nog wat meer voeden. 13 september 2018 valt op een donderdag, die wordt geregeerd door Venus, en het getal (13 = 1+3 = 4) 4 wordt geregeerd door Rahu. Venus en Rahu in de Chaldeeuwse Numerologie zijn super harmonieus samen. Ze trekken elkaar aan als brood en boter. Nog interessanter is dat het lot van deze dag (9+1+3+2+0+1+8 = 15, 1+5 =6) een 6 is, die beheerst wordt door Venus. Venus is in transit in Weegschaal en is de heer van dit teken. Venus draagt zeker bij aan deze liefdevolle energie voor de dag!

Wil je meer weten over Numerologie? Praat vandaag nog met een psychiater!

Als dit geen synchroniciteit is, dan weet ik het ook niet meer! Geloof me als ik zeg dat het Universum in perfecte harmonie werkt, ons helpt en ons kansen geeft om ons leven te verbeteren en de weg vrijmaakt om te manifesteren wat we echt verlangen.

Met dit gezegd te hebben, wordt het een geweldige dag om iets te beginnen waar je succes mee wilt hebben of om iets belangrijks te beginnen dat je groei/voorspoed zal brengen! Het kan een goed moment zijn om een nieuw bedrijf te openen, een belangrijke aankoop te doen, ergens in te investeren, een contract te tekenen, je te verloven, te trouwen, een boek te schrijven, naar school te gaan of een cursus te volgen, iets te leren of te beginnen, een partner te manifesteren, een reis te boeken, een wensbord te maken, enz.

Markeer deze datum op je kalender en maak gebruik van deze magische kans!

Over de auteur:

AstroDevi is een professioneel Helderziend Medium, Helderziende, Helderwetend, Heldervoelend, Helderhorend, Channeler, Remote Viewer, Numeroloog die Vedische Astrologie in haar werk integreert. Zij heeft meer dan 35 jaar ervaring. AstroDevi is gespecialiseerd in relaties, numerologie en wereldvoorspellingen. Maak vandaag nog contact voor begeleiding over uw toekomst en duidelijkheid over uw verleden en heden.

Geef vandaag nog een helderziende reading van AstroDevi.