Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Venus staat in weegschaal...

...vanaf 1 september 2018 tot 1 januari 2019.

Venus regeert zowel Stier als Weegschaal. Stier is de geld- en materialistische kant van Venus, terwijl Weegschaal gaat over liefde, harmonie en balans. Dit jaar was een beetje moeilijk op het gebied van liefde en relaties; Venus was een tijd onzichtbaar uit het zicht, en daarna ging Venus naar Maagd. Veel mensen voelden zich niet geliefd, niet verzorgd, bekritiseerd, en afstandelijk als het ging om relaties. Voor degenen onder u met hun 7de Huis in Boogschutter of Steenbok vanaf uw Ascendant of Maan, is dit jaar vooral moeilijk geweest in deze afdeling. Gelukkig hebben we nu Jupiter in Weegschaal, die ons begeleiding, expansie en optimisme geeft.

In de Vedische Astrologie worden Venus en Jupiter als vijanden beschouwd, maar Venus wordt niet bedreigd door Jupiter omdat hij Venus groei brengt. Omdat Jupiter een goeroe is en zeer spiritueel, leidt Venus hem af van zijn spirituele neigingen en maakt hem in plaats daarvan meer materialistisch ingesteld. Laat je alsjeblieft niet in de war brengen door te denken dat deze twee een slechte combinatie zijn; de waarheid is dat ze zich richten op afzonderlijke ideeën met verschillende smaken.

Ik geloof dat dit een prachtige overgang is omdat het meer mensen, gemeenschappen, landen en leiders bij elkaar zal brengen omdat Weegschaal in het natuurlijke 7e Huis (huwelijk, het publiek, partnerschappen, contractuele overeenkomsten, etc.) van de dierenriem staat. Er zullen veel geven gedurende deze tijd. Mensen zullen meer geneigd zijn zich romantisch te voelen omdat Weegschaal ook een luchtig teken is; gevoelens voor andere mensen zouden zich heel gemakkelijk kunnen ontwikkelen. Met feel-good Venus, zal intimiteit vaker en veel gemakkelijker komen. Het enige advies dat ik heb is om niet op de eerste date met iemand naar bed te gaan! Probeer het af te wachten door de ander eerst te leren kennen. Venus zal balans brengen omdat ze niets liever wil dan dit in de wereld te creëren; zo zul je meer waardering en respect van je partner voelen.

Bel of chat nu met een paranormale liefdesdeskundige. Ontvang een lezing!

Venus staat in Chitra, wat betekent dat iedereen zich een ster zal voelen of er een wil zijn. Het is een feel-good tijd met Venus in Weegschaal en met Jupiter in Weegschaal. Het is als tot de 10th graad! Mensen zullen meer geneigd zijn om zich mooier te kleden en te verschijnen. Dit is een geweldige tijd voor mensen in de kunst-, schoonheids-, mode-, en filmindustrie. Deze artiesten zullen hun spirituele ervaringen meenemen en in hun werk tot uitdrukking brengen.

Met Jupiter in Vishaka Nakshatra, zult u vijanden willen neerhalen, maar op een kalme en spirituele manier. Als gevolg hiervan zult u een geschenk ontvangen. Dit geschenk kan van alles zijn in de fysieke vorm; ik zie regeringsleiders deals/overeenkomsten sluiten met betrekking tot handel, regeringsleiders die geschenken geven als resultaat van deze handel, en er zal veel meer diplomatie zijn in de wereld. Wees ook voorzichtig met uitgaven. Doorgaans zullen mensen meer geld willen uitgeven aan dingen die hen aanspreken of die hen een goed gevoel geven. Ik kan ook zeggen dat er deze maand veel dingen op een mooie en spirituele manier zullen gebeuren voor mensen.

Wat zal er deze maand met jou gebeuren? Vraag het vandaag nog aan een helderziende!

Werk zal deze maand aangenamer aanvoelen en het is een geweldige tijd voor diegenen onder jullie die zich inschrijven of beginnen met school. U zult erkenning krijgen voor uw prestaties. Dit schooljaar zullen trouwens meer leerlingen dan ooit voor hun prestaties worden geëerd en erkend. Als gevolg hiervan kan ik zeggen dat kinderen veel gelukkiger naar school zullen gaan en zullen leren, wat hen meer succes zal brengen.

Er is nog veel meer geluk tijdens deze Venus, Jupiter conjunctie, en transit! Kijk goed in welk huis Weegschaal staat, zodat je goed kunt begrijpen wat er in je leven gebeurt. Het zal ook een geweldige tijd zijn om bezittingen en dingen van materiële waarde te verkrijgen!

Venus zal tegenover Uranus staan op 12 september, 31 oktober en 30 november 2018.

Venus zal retrograde gaan van 5 oktober 2018 tot 16 november 2018.

Over de auteur:

AstroDevi is een professioneel Helderziend Medium, Helderziende, Claircognizant, Clairsentient, Clairaudient, Channeler, Remote Viewer, Numerologist die Vedische Astrologie in haar werk integreert. Ze heeft meer dan 35 jaar ervaring. AstroDevi is gespecialiseerd in relaties, numerologie en wereldvoorspellingen. Maak vandaag nog contact voor begeleiding over uw toekomst en duidelijkheid over uw verleden en heden.

Geef vandaag nog een helderziende lezing van AstroDevi.