Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

De sterren brengen ons geld!

Met Venus en Jupiter in Weegschaal, kun je goede dingen verwachten! Om te beginnen voelt Venus zich zo goed in Weegschaal, en dat zal ieder van ons weerspiegelen. En wat gebeurt er als we ons goed voelen? We winkelen, we kopen, we geven cadeaus, en we verbeteren ons uiterlijk. Met Jupiter in Weegschaal tot 11 oktober 2018, zal dit allemaal toenemen en er is maar één manier waarop dat gebeurt...je raadt het al, door geld te hebben!!! Meer geld! Wanneer we geld als dit krijgen, betekent dit dat de economie het goed doet en dat je portemonnee groter en zwaarder wordt. Een van de meest significante aanwijzingen dat het goed gaat/gaat met de economie is via onroerend goed!

Nou dit, Jupiter komt op 11 oktober 2018 Schorpioen binnen en zal daar zijn tot 5 november 2019 (houd deze data in gedachten!). Jupiter is een weldadige en spirituele planeet en spiritueel betekent dat je het hier geweldig zult doen! Schorpioen is het natuurlijke 8e Huis van de dierenriem. Schorpioen vertegenwoordigt verborgen geheimen, dingen diep in de onbekende wereld (die we de onderwereld noemen), occulte kennis, intuïtie, paranormale begaafdheid, belastingen, krediet, andermans geld, erfenissen, loterijen, meevallers, leningen, onverwachte gelden, enz. Jupiter, die de goeroe is die hij is, zal al deze rijkdom (Mo-Mo-GELD!) uitbreiden, en al deze verborgen kennis naar de oppervlakte brengen. Met dat gezegd zijnde, zullen veel mensen manieren vinden om rijkdom en winst te ontvangen. Dit kan zijn door het financiële systeem, zijn wetten en regels te navigeren via onbekende deuren of geheime "doorgangen", of via ondergrondse informatie (zoals ik je nu geef). Kredietlijnen zullen stijgen en tarieven voor hypotheken/leningen zullen worden aangepast om het voor mensen betaalbaarder te maken om onroerend goed te kopen! Ik zie veel mensen investeren in deze specifieke dingen: Onroerend goed, Cryptocurrencies, Liquid Assets, Liquid Commodities, Olie, Petroleum, Bitumen, Mangaan, Koper, Nikkel, IJzer, Kobalt, Kristallen en Diamanten. Ik zie ook cash bedrijven en op commissie gebaseerde carrières het heel goed doen. Hopelijk is dit iets wat u interesseert.

Hoeveel zullen de sterren u brengen? Praat vandaag nog met een psychiater!

Hier is nog een geheim of twee dat ik met u zal delen!

Denk terug aan de tijd van oktober 2006 tot november 2007 om een hint te krijgen over hoe deze Jupiter u zal beïnvloeden. Welke aankopen heeft u gedaan? Welk effect had dit op uw vermogen om aan geld te komen? Is uw krediet toegenomen? Hebt u een erfenis gekregen? Kreeg u geld terug van de staat of de regering? Kreeg u een lening? Is uw handel in contanten toegenomen? Heb je de lotto gewonnen? Dit zijn een paar vragen die je jezelf kunt stellen om het te beperken. Nu weet ik dat sommigen van jullie denken, "Hé AstroDevi, we hadden de huizenbel." Ja, dat is waar, maar Rahu en Ketu waren in Waterman en Leeuw. Momenteel hebben we Rahu in Tweelingen en Ketu in Steenbok totdat ze wisselen tekens naar Tweelingen en Boogschutter in maart 2019. Dit zal invloed hebben op technologie, communicatie, het buitenland, buitenlandse reizen, wetten en taal. (Meer info hierover op een later tijdstip.)

Volgende geheim....

Het jaar 2019 (2+0+1+9 = 12, 1+2=3) is een 3 jaar; 3 wordt geregeerd door Jupiter! Dit is de planeet van expansie, welvaart, spiritualiteit, optimisme, creativiteit, kinderen, enz. Je rijkdom zal verdrievoudigen in 2019 en de welvaart zal toenemen! Jupiter is zo'n optimistische en positieve planeet dat bijna iedereen in zijn goede vibes zou moeten zijn. Als we ons goed voelen, doen we goed! Deze 2019 energie alleen al zal een diepgaand effect hebben op Jupiter in Schorpioen! Dit is weer een teken van wat komen gaat en de voorspoed die ons te wachten staat.

Wil je geld besparen?

Met dit alles gezegd, en het extra geld of inkomen dat zal binnenkomen, gebruik je "extra €€€" door het te investeren in iets dat je rijkdom zal vermeerderen. Wees hier verstandig in. Dit is een grote kans voor ons allemaal en het kan een enorm verschil maken in uw toekomst.

Zorg ervoor dat u uitkijkt naar mijn volgende bericht over Venus-Maan-Jupiter Conjunctie!

Let op: ik gebruik de Vedische Astrologie en het traditionele Sterrensysteem bij het maken van mijn voorspellingen en astrologische beoordelingen.

Over de auteur:

AstroDevi is een professioneel helderziende Medium, helderziende, helderhorenden, heldervoelenden, helderhorenden, channelaars, remote viewers, numerologen, die ook Vedische astrologie in haar werk gebruikt. Ze heeft meer dan 35 jaar ervaring. AstroDevi is gespecialiseerd in relaties, numerologie en wereldvoorspellingen. Maak vandaag nog contact voor begeleiding over uw toekomst en duidelijkheid over uw verleden en heden.

Geef vandaag nog een helderziende reading van AstroDevi.