Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Zon gaat naar vissen

De Zon, planeet van het zelf, gaat naar Vissen waar ze de komende vier weken zal blijven. Onder deze invloed kun je je onbegrepen voelen. Het kan zijn alsof je maar één voet op de planeet hebt, terwijl de andere tussen de sterren rust. Je kunt merken dat je het aardse vlak wilt ontvluchten en zo gemakkelijk mogelijk de nevelige Andere Wereld wilt binnengaan.

Tijdens deze periode zou je tot de ontdekking kunnen komen dat de 'werkelijkheid' in feite slechts een klein stukje is van het werkelijke grotere geheel; de geestenwereld is echt waar het om draait. Probeer de zogenaamde Echte Wereld niet te vermijden of te ontvluchten om in die verkieslijke alternatieve werkelijkheid rond te hangen. Wees heel voorzichtig dat dit niet ontaardt in ontwijking of vermijding. Ongemotiveerd door wereldse zorgen, kunt u leven in een wereld van onbegrensde mogelijkheden.

Tijdens deze periode zijn uw dromen, zowel overdag als 's nachts, fantastisch en onwaarschijnlijk, en uw idealen groots. U kunt op elk niveau zeer gevoelig zijn - lichamelijk, emotioneel en psychisch - dus u moet alles in het werk stellen om zuiverheid in uw omgeving, relaties en handelingen te waarborgen. Beelden zoals foto's, schilderijen en films zullen u sterk beïnvloeden.

Uw behoefte aan tijd voor uzelf is er een die met deze overgang moet worden geëerbiedigd. U zou uzelf kunnen ontdekken met een lief karakter en een teder hart dat evenzeer wordt geraakt door zwerfkittens, trieste films en de bedelaar op de hoek. Handelingen van dienstbaarheid kunnen net zo natuurlijk voor u zijn als ademen op dit moment.

Gerelateerde artikelen