Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

De basis achter mercury retrograde

Je weet dat Mercurius een planeet is, maar wat is retrograde? In de simpelste bewoordingen betekent het achteruitgaan. Wanneer Mercurius in retrograde is, lijkt het alsof hij achteruit beweegt wanneer hij vanaf de aarde wordt waargenomen, maar dit is slechts een optische illusie vanwege afwijkingen in de omloopbaan.

Hoewel dit een wetenschappelijke verklaring is van Mercurius retrograde, is er, als je in astrologie gelooft, een grotere impact die ieder van ons op een andere manier beïnvloedt. Dus de volgende keer dat je per ongeluk je mobiele telefoon in het toilet laat vallen, je auto kapot gaat op weg naar je werk, en je een slechte ex tegenkomt - allemaal in dezelfde week - geef pech niet de schuld. Blame Mercurius retrograde. Hier is wat je moet weten over het identificeren en in evenwicht brengen van de effecten van retrograde, zodat u kunt zo veel chaos mogelijk te voorkomen tijdens deze periodes het hele jaar door.

Wat is Mercurius retrograde vanuit astrologisch oogpunt?

Elke planeet gaat door een retrograde fase gedurende het hele jaar, maar Mercurius gaat door drie retrograde cycli omdat het sneller beweegt dan de andere planeten. Mercurius gaat ook elke twee tot drie weken door een nieuw astrologisch teken. Wanneer hij echter in de retrograde fase gaat, blijft hij ongeveer zes weken in een teken, wat betekent die met dat bepaalde astrologische teken kan voelen de effecten van Mercurius retrograde meer dan de andere tekens - totdat het hun beurt is, natuurlijk.

Wat betekent Mercurius in Retrograde voor u?

Mercurius regels informatie, technologie, transport, en elke vorm van dienstverlening, dus het kan nuttig zijn om te weten wanneer de planeet zal gaan in retrograde (drie of vier keer per jaar), zodat u kunt op de uitkijk voor mogelijke ongelukken. Enkele voorbeelden zijn auto problemen, problemen met apparaten zoals een mobiele telefoon of computer, ontbrekende mail, of een misverstand met een echtgenoot of partner.

Mercury retrograde heeft ook de neiging om een tijd waarin dingen opduiken uit het verleden te zijn. Dus, terwijl je misschien niet blij te lopen in een oude ex, het goede nieuws is dat dit een geweldige tijd om de deuren te sluiten voor eventuele eerdere problemen die kunnen zijn houdt je tegen om verder te gaan met andere projecten, doelen, of relaties. Overweeg om een helderziende lezing te boeken als je hulp nodig hebt om dingen op een rijtje te zetten.

Hoe om te gaan met Mercurius retrograde

Gooi uw handen niet in de lucht en accepteer dat het een moeilijke periode van drie weken gaat worden. Doe in plaats daarvan wat je kunt doen om je energie af te stemmen op die van gejaagde Jupiter. Door mentaal jezelf voor te bereiden op misverstanden en ongelukken, heb je een grotere kans om ze te voorkomen door zich bewust te zijn van de manier waarop je communiceert, dubbel-checken van uw afspraken boek en alle belangrijke documenten, misschien zelfs het nemen van uw auto in voor een tuneup. U zult willen nog meer voorzichtig te zijn om de 18 maanden wanneer Venus gaat in retrograde gevolgd door een andere Mercurius retrograde - buckle up en maak je klaar voor de rijden!