Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Hoe overleef je back-to-beack venus/mercurius retrogrades

Heb je al genoeg van de intense retrogrades van 2018? We zijn nog niet klaar!

We zitten momenteel midden in Venus Retrograde. In tegenstelling tot Mercurius Retrograde, die ik zal bespreken in een minuut, Venus Retrograde raakt ons ongeveer een keer per achttien maanden.

Love & Money During Venus Retrograde

Venus is de planeet van de liefde en regels relaties, juridische zaken, en geld / carrière / financiële kwesties. In de Westerse Tropische Astrologie methode, Venus begon haar retrograde op 5 oktober 2018 op 10 graden Schorpioen. Venus staat er om bekend in dit teken in haar DETRIGE te staan. Wat betekent dit? Je kunt vertragingen, frustraties en tegenslagen opmerken met betrekking tot deze zaken.

Het verleidelijke om te voelen tijdens de retrograde cyclus is een gevoel van "Ik geef het op", "Ik ben waardeloos" of "Ik zal nooit liefde vinden". DOE DAT NIET! Of als je dat doet, proberen om erachter te komen tijdens deze periode, van 5 oktober - 16 november, waar deze gevoelens vandaan komen.

Ik persoonlijk heb niet het gevoel dat je CAN'T datum tijdens de retrograde. Maar als algemene richtlijn wordt gesuggereerd om je verwachtingen over eventuele dating vooruitzichten te temperen totdat de retrograde cyclus is voltooid.

Hetzelfde geldt voor materiële bezittingen, omdat dit domein wordt ook beheerst door Venus. Zoveel als u kunt, uit te stellen elke poging om bezittingen te verkopen, of big ticket items te kopen tijdens Venus retrograde. U kunt worden geplakt met een citroen als je dat doet!

Halverwege de periode van zes weken, Venus overgangen van het teken van zijn afbreuk in Schorpioen, naar een van zijn beste tekens - Weegschaal. Dit gebeurt op Halloween, 31 oktober 2018, wat ook een belangrijke datum is op de heidense festivalkalender. Men zou op of rond deze datum een aantal positieve verschuivingen in de liefde, geld en financiën moeten beginnen op te merken. Houd verwachtingen in toom totdat Venus op 16 november op 25 graden Weegschaal direct gaat.

Wat staat er voor jouw toekomst in de sterren? Doe vandaag nog een astrologische reading!

Mercurius Retrograde keert terug

Mercurius Retrograde volgt Venus dit jaar echter op met een MERCURius RETROGRADE! Beginnend op 16 november en eindigend op 6 december hebben we Mercurius retrograde, beginnend bij 13 graden Boogschutter op 16 november 2018 en eindigend bij 27 graden Schorpioen op 6 december 2018, deze retrograde overschrijdt ook zodiakale grenzen.

Mercurius retrograde is tijd om communicatiepatronen te herzien en te bestuderen, Mercurius geregeerde bezittingen zoals computers, mobiele telefoons en auto's te repareren, en alles wat je hoort met een korreltje zout te nemen. Net als Venus, deze Mercurius retrograde begint in een nadelig teken - Boogschutter. Mensen kunnen de neiging hebben om heel gemakkelijk te overdrijven, vooral met de begeleidende verschuiving van Jupiter naar Boogschutter op 7 november. Op 1 december gaat Mercurius TERUG naar Schorpioen, vlak voor het beëindigen van zijn retrograde pad. Niet langer in hetzelfde teken als Jupiter, keren we terug naar de intense focus van de Schorpioen Mercurius. We kunnen nu tot op de bodem van de dingen met meer duidelijkheid en minder verwarring.

De absolute beste manier om te gaan met elke planetaire retrograde is om los te verwachtingen van anderen tijdens deze moeilijke tijd. Hoe meer zelfliefde je bezit, hoe gemakkelijker het proces van loslaten wordt. Hou vol!

Over de auteur: Esther is sinds vijf jaar professioneel paranormaal begaafd. Ze ontmoette haar mentor in 2013, die haar bestaande astrologie kennis, samen met het onderwijzen van de Tarot, en getransformeerd haar in de psychische ze vandaag is! Esther heeft meer dan twintig jaar ervaring in de gezondheidszorg voorafgaand aan haar paranormale carrière, waarvan meer dan de helft in de geestelijke gezondheidszorg en psychiatrie. Haar gecombineerde ervaring van paranormale lezingen en psychiatrie maken haar de perfecte adviseur om u met haar intuïtie te begeleiden.

Geef vandaag nog een astrologische lezing van Esther Neptune! Klik hier om begonnen.