Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Waterman man steenbok vrouw verenigbaarheid

Aan de oppervlakte lijken Waterman en Steenbok goed bij elkaar te passen, omdat beiden zich aan de lage kant van het spectrum bevinden wat betreft emotionele expressie en omdat ze de grootste bron van onverenigbaarheid vermijden. In dit geval kan uiterlijk bedriegen, want de zeegeit en de waterdrager zullen heel wat problemen hebben om een relatie te laten werken. De Waterman man is een beetje een vrije geest, zwevend in elke richting zijn creatieve of medelevende persoonlijkheid leidt hem. De Steenbok vrouw is gelukkig getrouwd met haar leven van strikte discipline en routine dat meestal resulteert in veelvuldig succes en gegarandeerde veiligheid. Het is onwaarschijnlijk dat ze elkaar in de ogen zullen kijken en de zeegeit heeft een partner nodig die bereid is compromissen te sluiten - want dat zal ze zelden doen. Met de Waterman als een van de meest compromisloze tekens, kan men veel onenigheid en onenigheid verwachten in een paar tussen deze twee tekens. Hoewel alle hoop niet verloren is, moeten geïnteresseerde partijen zich ervan bewust zijn dat de reis niet gemakkelijk zal zijn.

Basiscompatibiliteit

Kapriaanvrouwen zijn geboren leiders en zullen zelfs de plek innemen van partners die ook leiderschap-tekens zijn. Haar verantwoordelijk gedrag kenmerkt haar en ze oefent een bewonderenswaardige mate van zelfbeheersing uit in alles wat ze doet. Hoewel ze fel onafhankelijk is, komen haar interesses en verlangens op de tweede plaats ten opzichte van zaken als traditie en familieverwachtingen. Watermannen zijn net zo onafhankelijk, maar leven hun leven om mensen te helpen. Waterdragers hebben een overweldigende mededogend aspect aan hen dat hun karakteristieke emotioneel afstandelijke gedrag verrassend maakt. Hij is geestelijk gedreven en geniet van stimulerende gesprekken en het bieden van een schouder om op uit te huilen, maar heeft ook veel verlegen en stille momenten. De eindeloze routines van de Steenbokvrouwen worden door de vrolijke Waterman als saai ervaren, en hij heeft moeite om plezier te vinden als ze samen zijn.

Ondanks het feit dat ze elkaar wel eens in de haren vliegen, hebben de Steenbokvrouwen en de Waterman toch een paar overeenkomsten die de schijnbare conflicten kunnen verzachten. Het belangrijkste is dat geen van beide tekens behoeftig is, wat gunstig is omdat ze allebei weglopen van aanhankelijke mensen en alle kleverige emoties die ze met zich meebrengen. Bovendien zijn beide tekens volkomen eerlijk en proberen zichzelf nooit meer voor te stellen dan ze zijn. Tenslotte zijn Watermannen en Steenbokvrouwen niet onderdrukkend tegenover hun partners en vrienden. Hoewel de zeegeit kan klagen over het hebben van een partner die niet zo verantwoordelijk is als zijzelf, zal ze er nooit een eis van maken of hen uitgebreid treiteren om het verschil. Hun onafhankelijkheid samen betekent dat een relatie zeker kan werken, maar het zal moeilijk zijn om het punt van compatibiliteit te bereiken door een dubbele dosis bindingsangst.

Geef een persoonlijke astrologische lezing bij Keen voor meer informatie.

Liefde en relaties

De Waterman-man is beslist een mensenmens. Als hij niet bezig is met stille overpeinzingen, geeft hij de voorkeur aan omringd te zijn door interessante en unieke mensen. Hij is zeer extrovert in hart en nieren, en zijn vele dagelijkse interacties helpen hem diegenen te ontdekken die hulp nodig hebben en uiteindelijk zijn ware drang te vervullen. Hoewel de waterdrager vrij sociaal is, houdt hij de meeste vrienden op een armlengte afstand, omdat hij zich bewust is van zijn kwetsbare, gevoelige kant die voor iedereen verborgen blijft, behalve voor de naaste geliefden. Steenbokvrouwen zijn het tegenovergestelde en zijn meestal behoorlijk introvert. In tegenstelling tot de Waterman man, zal zij niet zomaar iedereen die interessant is als vriend accepteren. Ze heeft waarden en verwachtingen waaraan potentiële metgezellen moeten voldoen, zodat het bijna onmogelijk kan lijken om dicht bij haar te komen. Haar rechtlijnige aard kan soms behoorlijk schurend zijn, en zelfs neerbuigend als ze in een bijzonder slechte bui is. Positief is wel dat als je met haar bevriend raakt, je een loyaliteit kunt verwachten die weinig anderen kunnen evenaren.

In intieme relaties kan het aantal conflicten aanzienlijk toenemen. Een van de problemen is het extreme verschil in seksuele lust. De Steenbokvrouw is behoorlijk vraatzuchtig als het op seksuele zaken aankomt, en de Waterman-man is dat niet. Zijn gebrek aan consistente passie in combinatie met haar overal en altijd benadering van seks is een recept voor rampspoed en ontevredenheid. Zodra de waterdrager in een liefdevolle, langdurige relatie zit, komt zijn emotionele kant aan het licht. Dit kan problemen veroorzaken voor de Steenbok vrouw die gewend was aan iemand als emotioneel afstandelijk als haar. Emoties liggen op de loer achter elk van jullie conflicten, leren ze te bespreken is de eerste stap. Ondanks dat beide tekens bindingsangst hebben, kun je een adempauze inlassen als de relatie al zo ver is gekomen. Als de Waterman-man en de Steenbok-vrouw zich eenmaal verbinden, komen ze niet meer terug op hun woord en zijn ze trouw tot het einde. Op zijn minst zal communicatie nooit een probleem zijn voor het paar, want ze zullen zich uitspreken als er iets mis is.

Samenwerken

De Steenbokvrouw en de Waterman zouden het niet al te slecht moeten hebben als ze samen in dezelfde omgeving werken. De zeegeit is bijzonder ambitieus en zal de strijd aangaan met alle uitdagers die op haar pad komen. De Waterman-man heeft weinig ambitie, maar werkt hard zolang hij het gevoel heeft dat zijn werk zinvol is. Hij houdt vast aan carrières die hem in staat stellen anderen te helpen of op zijn minst gebruik te maken van zijn intellectuele en creatieve vermogens. Luiheid zal van geen van beiden een factor zijn. Steenbokvrouwen blinken uit als managers, ook al is hun aanpak om dingen gedaan te krijgen hard. Ze is een disciplinair, en zal niet veel liefde krijgen van haar ondergeschikten, maar dingen zullen altijd op tijd en volgens de normen worden voltooid. Met geen echte competitieve gebieden, zullen beide tekens drama-vrije interacties hebben op de werkplek.

De zeeën zijn voorbestemd om ruw te zijn voor Waterman mannen en Steenbok vrouwen, maar ze zijn niet zonder een aantal verlossende kwaliteiten. Geduld aan de kant van de zeegeit en de bereidheid om een hand uit te steken in compromis van Waterman kan een lange weg gaan om een relatie te laten werken. Uiteindelijk is het een reeks van fundamentele verschillen die dit paar meer frustratie dan gejubel maken. Voor degenen met partners van zulke tegenstrijdige tekens, zal duidelijke en directe communicatie de weg vooruit zijn. Steenbok vrouwen houden niet van mislukking en Waterman mannen geven immens veel om de gevoelens van hun partners dus, voor hen, geen relatie is onmogelijk. Werk samen naar een gelukkig einde toe en heb geen spijt van de moeite die je hebt gedaan.

Gesprek met een liefdes- en relatiepsychiater voor meer inzichten over de Waterman en de Steenbokvrouw compatibiliteit.