Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Boogschutter man vissen vrouw verenigbaarheid

Een Boogschutter man met een Vissen vrouw kan een zeer uitdagende match zijn wanneer de verwachtingen niet zijn uitgewerkt in het begin van een relatie. In het begin van de relatie kan het bijna gelukzalig lijken omdat beide tekens graag alleen zijn en de vrolijke houding van de Boogschutter voorkomt dat de Vissen afglijden naar een laag humeur. Helaas zijn Vissen en Boogschutter beide veranderlijke tekens en de natuurlijke dagelijkse veranderingen die ze doormaken kunnen meer zijn dan hun partner comfortabel aan kan. De verschuiving van de boogschutter van het in een goed humeur houden van de gevoelige vis naar het brutaal eerlijk zijn in alle dingen kan diep kwetsen, zelfs onbedoeld. Wanneer Vissen vrouwen vrij zijn van hun droomtoestand en hun partner zoeken op een behoeftige en aanhankelijke manier, zullen ze de boogschutter waarschijnlijk vermijdend vinden. Voor de vissen en boogschutter die er echt in zijn geïnvesteerd om hun relatie te laten slagen, zal communicatie van verwachtingen van het grootste belang zijn om echte compatibiliteit te bereiken. Onbekende en onvervulde verwachtingen zijn de oorzaak van veel problemen voor het koppel Boogschutter-man/Vissen-vrouw - maar dat hoeft niet zo te zijn voor degenen die bereid zijn om de juiste inspanning te leveren.

Basiscompatibiliteit

Vissen en Boogschutter zijn in de kern verschillend, waarbij de vis vaak probeert te ontsnappen aan de onvolmaakte realiteit van de wereld en de boogschutter houdt van bijna alles wat de wereld te bieden heeft. Bovendien is de Vissen vrouw extreem emotioneel en haar vermogen om zowel deze emoties te uiten als zich gehoord en begrepen te voelen is noodzakelijk voor haar geluk. De Boogschutter man heeft eenvoudigweg niet de emotionele zekerheid en stabiliteit nodig die de vis wel heeft, en hij vindt alles wat hij verlangt in zichzelf. De boogschutter is een doorzetter en een doelzetter, die weigert zich door iets te laten tegenhouden of een muur te zijn die zijn doelen blokkeert. De gevoeligheden van de vis houden haar vaak tegen, omdat kritiek, eerdere mislukkingen en zelfs angsten haar kunnen aanzetten tot dromen in plaats van doen.

Vissen vrouwen verlangen boven alles naar de perfecte romance en stellen zich eindeloos de ideale persoon voor die aan alle voorwaarden voldoet. Boogschutter-mannen hebben de neiging om het leven snel en in het moment te leven en hebben er geen belang bij om het leven te vertragen en zich te concentreren op het zijn van de perfecte ridder op het witte paard voor iemand anders. De vis moet het hof gemaakt worden om een relatie aan te gaan, maar de boogschutter heeft vaak niet veel meer nodig dan de zekerheid van verlangen van beide kanten. Leiderschap komt heel gemakkelijk voor een Boogschutter man, en hij zal zonder twijfel de leiding nemen in deze pairing. Zijn constante verlangen om doelen te maken en te bereiken kan ervoor zorgen dat hij een Vissen vrouw ziet als ambitieloos of zonder drive, afhankelijk van wanneer ze elkaar ontmoeten. In werkelijkheid heeft de Vissen vrouw een extreem sterke drive wanneer haar passie haar overvalt, en kan zij zich gemakkelijk exclusief wijden aan wat zij probeert te bereiken. De vis is eindeloos meelevend, zorgzaam, en, helaas, emotioneel kwetsbaar. Terwijl veel andere tekens zich toeleggen op het zijn van een schild voor haar en een schouder om op te leunen, is de Boogschutter zelden een van hen.

Geef een persoonlijke astrologische lezing op Keen voor meer informatie.

Liefde en relaties

De Vissen-vrouw is een introvert in hart en nieren, die graag veel tijd voor zichzelf heeft om aan haar hobby's te besteden. Desondanks trekt haar extreem lieve aard veel vrienden aan. Je zult het moeilijk hebben om een vriend te vinden die zo ondersteunend en toegewijd is als een Vissen, en dit is precies waarom weinigen haar zullen laten gaan - en het is gemakkelijk om aan te nemen dat ze extrovert is. Haar vertrouwende aard laat haar wijd open voor individuen die niets goeds van plan zijn, waardoor manipulatie en misbruik bijna gewoon zijn in haar strijd om iedereen te steunen die ze kan. De Boogschutter man is enigszins het tegenovergestelde, met een levendige extroverte persoonlijkheid in het hart van hem. Hij is echter kieskeurig en verwacht vaak enige opwinding of bereidheid tot avontuur van zijn vrienden, zodat degenen die ver van zijn levensstijl staan, hem misschien niet vaak zullen zien. Hij doet het het beste als geestverruimer, die iedereen om hem heen laat glimlachen, koste wat het kost. In deze match zullen de vis en de boogschutter niet veel vinden om samen over te zijn en zullen ze waarschijnlijk aparte groepen vrienden hebben.

Lange-termijn intieme relaties zijn waar Vissen vrouwen het meest gelukkig zijn, en ook de meest emotioneel vrije. Afhankelijk van de Boogschutter man, kan het moeilijk voor hem zijn om al deze zware emotionele expressie te accepteren terwijl hij meestal gericht is op het hebben van plezier. Zijn opgewekte aard zal haar laten glimlachen en haar waardering voor tijd voor zichzelf zal hem ervan weerhouden zich verstikt te voelen. De sexdrive van een Boogschutter man is extreem hoog, en gelukkig Vissen vrouwen zal het evenaren - mits er een emotionele band is daar. Ze zijn allebei spontaan, wat nog een pluspunt voor hen is en iets wat de boogschutter vooral waardeert. Respect en niet het vermijden van elkaars verschillen zal de focus moeten zijn als een relatie tussen de twee zal overleven. Soms zal het toegeven aan en het ervaren van de hobby's van je partner je uiteindelijk ook een nieuwe favoriete hobby opleveren, dus probeer te voorkomen dat je een huishouden creëert dat alleen maar aanvoelt als het hebben van een huisgenoot. Het zal moeilijk zijn voor het paar maar niet onmogelijk, en gelukkig zal Boogschutter ervoor zorgen dat het werkt als hij er een doel van maakt.

Samenwerken

De Boogschutter houdt over het algemeen van zijn werk en blinkt bijna altijd uit in wat hij doet. Zijn doelgerichtheid staat in de hoogste versnelling en zijn eigen ambitie brengt hem vaak naar leidinggevende posities en verder. Hij verwelkomt uitdagingen en moeilijkheden en zal niet worden gevonden verslappen of uitglijden in werkplek drama. De Vissen vrouw is plichtsgetrouw, maar kan niet alles op alles zetten tenzij het in lijn is met een van haar passies of haar ondersteunende aard. Haar bereidheid om overwerkt te raken en behulpzaam genoeg te zijn om het werk van anderen op te vangen maakt haar geliefd bij bazen, maar is misschien niet helemaal gezond of een groot positief. Samen met de boogschutter zijn ze het niet altijd met elkaar eens, maar ze heeft er geen moeite mee zijn voorbeeld te volgen. Ze zullen nooit echte concurrenten zijn in welke baan dan ook, en ze zal consequent vermijden een leidinggevende positie in te nemen als dat ook maar enigszins mogelijk is. Gekibbel tussen de twee is onwaarschijnlijk, en er kan uitstekend werk worden verricht door hun tweepersoonsteam zonder verlies van productiviteit of efficiëntie.

De match van een Vissen-vrouw en Boogschutter-man is een botsing tussen een dromer en een doener. Het kan goed gaan, heel goed zelfs, maar vaak is het een lange en zware strijd. Het voordeel is dat geen van beide tekens geneigd is om op te geven, en het is gemakkelijk om troost te vinden in elkaars armen wanneer de sterke punten van je partner in jouw zwakke punten liggen. Dit is geen koppel om regelrecht voor weg te lopen of hopeloos te achten, want de veranderlijke kwaliteit van de vis en de boogschutter betekent dat alles mogelijk is als ze er maar op ingesteld zijn. Dromen en drijfveren zullen misschien nooit echt overeenkomen, maar er zal altijd ruimte zijn voor een passagier op de weg voor beide tekens.

Praat met een liefdes- en relatie helderziende voor extra inzichten over Vissen vrouw en Boogschutter man compatibiliteit.