Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Wat betekent het om een boogschutter te zijn

Boogschutter mannen en vrouwen zijn de wilde kinderen van de dierenriem. Ongeacht leeftijd, achtergrond of ervaringen, je zult ze altijd vinden met een levenslust en een nieuwsgierigheidsniveau dat lijkt op dat van de jeugd. Als je jezelf rekent tot de Boogschutter-geborenen, ben je waarschijnlijk humoristisch, recht door zee, en altijd in voor een glimlach. Het humeur van de boogschutter is iets dat bijna onmogelijk onderuit te halen is, want als er een goed moment te vinden is, zul je het vinden of er zelf een maken.

Als er één woord zou zijn om jou als Boogschutter te beschrijven, dan zou dat open zijn. Als boogschutter is de wereld een avontuur dat uit vele deuren bestaat, en je wilt ze allemaal openen en verkennen. Dat is iets voor Boogschutters. Je hebt een ware liefde voor de wereld die je ervan weerhoudt om uitgebreid thuis te zitten lummelen. Er is altijd wel iets te zien, te doen of te beleven en de veelheid aan mensen die je onderweg ontmoet, windt je op. Je bent een veranderlijk element en verandering is niet alleen welkom, maar ook gewenst. Het vuur dat in je brandt, drijft je door de opwinding van het leven, en deze ruwe energie is wat het betekent om een Boogschutter te zijn.

Mythologie en feiten over de idealistische Boogschutter

De geboortedag van een Boogschutter valt altijd tussen 22 november en 21 december. Als geliefde boogschutter, zul je je voegen in de rijen van anderen die hun dromen en avonturen najagen, zoals Samuel L. Jackson, Taylor Swift en Brad Pitt. Het valt niet te ontkennen dat elk van de genoemden graag in het middelpunt van de belangstelling staat en anderen versteld doet staan met hun energie, humor en vaardigheden.

Zagschutters staan bekend als mededogend, en de Griekse mythe verwijst hiernaar. Hoewel er vaak conflicten zijn over de vraag of Boogschutter in de mythe wordt vertegenwoordigd door een beroemde centaur of een beroemde satyr, blijven hun eigenschappen hetzelfde. Zowel centauren als saters in de mythologie waren wilde, avontuurlijke wezens die geneigd waren tot lust en soms zelfs kattenkwaad. De gemiddelde Boogschutter komt goed overeen met die beschrijving, met een extra bonus die je in het verhaal van de mythe hieronder zult ontdekken. In de Griekse mythe was Chiron een van de vele centauren, maar een uitblinker boven alle anderen.

Hij was zeer bedreven in muziek, boogschieten, en een groot aantal andere activiteiten. In plaats van zich volledig over te geven aan de karakteristieke wildheid van de centauren, was hij vriendelijk voor de mensen en een meester in de geneeskunst en tevens een leraar. Hij trainde vele beroemde Griekse helden en goden, waaronder Hercules en Achilles. Helaas, op een dag stalen zijn onstuimige centaurbroeders de wijn van Hercules en de held ging hen achterna met vergiftigde pijlen. Chiron werd per ongeluk neergeschoten en zwaar

Hij was onsterfelijk en kon dus nooit sterven, maar zelfs zijn grote vaardigheid in de geneeskunde stelde hem niet in staat zichzelf te genezen. Hercules was er kapot van dat hij zijn eigen leraar en vriend per ongeluk had aangevallen en zwoer hem te helpen een einde aan zijn lijden te maken. Hij bood aan om van plaats te ruilen: Chiron neemt de plaats in van Prometheus, de titaan die gestraft werd voor het geven van vuur. Chiron stemde toe, verloor zijn onsterfelijkheid en mocht in vrede sterven, terwijl Prometheus bevrijd werd van de eeuwige kwelling waartoe Zeus hem had veroordeeld. Zeus zag het mededogen en de vriendelijkheid die Chiron aan de dag legde en gaf hem als erkenning het sterrenbeeld aan de hemel.

Krijg een online astrologische lezing voor meer informatie.

Trekjes en gedragingen van de Boogschutter

Zagschuttermannen en -vrouwen zijn eerlijke, vrijheidslievende en plezierzoekende individuen die opvallen in een menigte van andere dierenriemtekens. Je hunkert niet naar aandacht, maar je eindeloos opgewekte aard brengt het elke keer weer. Je hebt een mate van eerlijkheid die zowel verfrissend als frustrerend kan zijn, afhankelijk van de situatie. U maakt uw woorden niet mooier of bedenkt geen manieren om dingen te zeggen en klappen te verzachten. In plaats daarvan zeg je wat waar is en waar je aan denkt op het moment dat het je raakt. Je presenteert jezelf aan de wereld en potentiële partners zoals je bent en hebt een hekel aan mensen die zichzelf veranderen om aan andermans wensen te voldoen. perfect ideaal. Er stroomt altijd optimisme door uw aderen en het is bijna onmogelijk om u ervan te weerhouden dagelijks met een glimlach wakker te worden.

Vrijheid is één ding dat u hoog in het vaandel heeft staan, vaak zelfs hoger dan alle andere dingen. Afhankelijke mensen en kleverige relaties zullen u snel de andere kant op sturen. Soms heb je moeite je te binden, voornamelijk uit innerlijke angst voor het verlies van de vrijheid waar je zo van geniet. Emotionele binding met bepaalde tekens kan een uitdaging zijn, maar je houdt niets achter, zelfs geen gevoelens. Je streeft ernaar om duidelijk en direct te zijn in alles wat je doet en laat mensen niet in het ongewisse over wat je denkt of wat je in je hart voelt. Bovenal leeft u op de snelle manier en neemt u voor niets of niemand gas terug. De beste kans voor een partner om uw aandacht te trekken en vast te houden, is uw snelheid te evenaren en te bewijzen dat hij of zij graag aan uw zijde van het wilde leven wil genieten. Je hebt een bodemloze honger naar plezier, het buitenleven, reizen, seks en de vele sensaties van het leven.

Boogschutter Guidance And Needs

Boogschutter zou er het meeste baat bij kunnen hebben als hij of zij zich realiseert dat de verandering in anderen voor jou niet altijd zo'n slechte zaak is. Je bent zelf een veranderlijk teken en je zou het als een teken van toewijding moeten opvatten als iemand die van je houdt besluit om veranderingen aan te brengen om een leven met je te kunnen delen. Zorg ervoor dat u uw geliefde bekijkt als vrienden in de eerste plaats en als partners voor uw vele escapades in de tweede plaats. Het kan gemakkelijk zijn om hen te laten afglijden naar een bijna verwaarloosde positie als hun vermogen om je op te winden of hun vrije tijd om je te vergezellen begint op te drogen. Wat betreft uw , het is een Tweelingen vrouw of man. zijn net zo veranderlijk en vatbaar voor verandering als jij, maar meer opgewonden door mensen dan de wereld. Er is geen risico dat een aanhankelijke Tweelingen man of vrouw een die wil begeleiden uw elke beweging en dus ze kunnen de ideale pasvorm zijn. Andere mogelijke opties zijn en , die allebei uw verlangen naar plezier zullen delen.

De boogschutters van de dierenriem kennen maar één snelheid: snel. Ze hebben genoeg enthousiasme en optimisme om met de hele wereld te delen, en dan hebben ze nog wat over. Boogschutters menen wat ze zeggen, dus als je een langgekoesterde Ik hou van je hoort, kun je dat als waarheid rekenen van het teken dat niets verbergt. De uiterst speelse, humoristische en nieuwsgierige aard van de boogschutter is zeker niet voor iedereen weggelegd, maar voor degenen die ervan genieten zal er genoeg gelachen en gelachen worden om je dagen te vullen. Boogschutter mannen en vrouwen zijn ruwe energie in menselijke vorm, en moeten gerespecteerd worden voor wat ze zijn. We hopen dat dit artikel je een kijkje heeft gegeven in de wereld van de gemiddelde Boogschutter, maar iedereen is natuurlijk anders.

Als jij een Boogschutter bent en op zoek bent naar begeleiding of inzicht dat meer gedetailleerd en uniek is voor jou dan dit algemene artikel, overweeg dan een psychische reading door een van onze gewaardeerde adviseurs.