Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Boogschutter man schorpioen vrouw verenigbaarheid

De schorpioenvrouw en de boogschutterman hebben op het eerste gezicht veel gemeen, maar het uiterlijk kan bedrieglijk zijn voor het paar. Zowel de boogschutter als de schorpioen eisen opwinding van het leven, alleen waar ze die verwachten verschilt enorm. Het is algemeen bekend dat Schorpioenvrouwen de koninginnen van de passie zijn en het is deze passie die elke beslissing die ze nemen drijft, omdat er niets is zonder rauwe emotie erachter. Voor de Boogschutter man is het leven lang niet zo serieus en hij is zo zorgeloos als het maar zijn kan. Geluk en een bevredigende relatie is zeker niet onmogelijk voor de Boogschutter man en de Schorpioen vrouw match van vuur en water, maar beide partners moeten bereid zijn voor een heleboel compromissen te maken. De schorpioen is een notoire koppigaard en de boogschutter heeft een hekel aan regels, dus zorg ervoor dat je echt in de liefde investeert en niet alleen maar de rol speelt, anders riskeer je meer frustratie dan fantasie.

Basiscompatibiliteit

Voor de Schorpioen-vrouw zijn de wereld en de mensen erin nogal zwart-wit. Ofwel houdt ze volledig van je, ofwel kan het haar niet schelen. Haar energieke benadering van het leven laat geen middenweg toe en dus, als ze haar oog op iemand laat vallen, is hij het enige dat telt. Het belang van eerlijkheid voor de Schorpioenvrouw kan niet genoeg benadrukt worden en ze is zo loyaal als maar kan. Haar wilde en mysterieuze aard is aantrekkelijk en Boogschutter mannen voelen zich onmiddellijk tot haar aangetrokken. Het probleem is dat de schorpioen haar opwinding uit mensen en emotie haalt, in tegenstelling tot de boogschutter zijn opwinding uit reizen en het ervaren van de wereld in zijn geheel. Ze kan extreem beschermend en bezitterig zijn, vastbesloten om haar man te beschermen tegen de ogen en armen van iedereen die zijn kant op kijkt. Ze is zeer assertief en laat zich louter leiden door emoties, wat kan uitlopen op bittere ruzies als ze zich niet gewaardeerd voelt. De dominante partij zijn in een relatie met een Schorpioen is op zijn zachtst gezegd moeilijk, want de wilskrachtige Schorpioen-vrouw zal je zelfs op de beste dagen de loef afsteken om je te laten zien dat ze het kan.

Boogschutter-mannen behoren tot de vrijheidsliefhebbers van de dierenriem, en zodra iemand lijnen in het zand begint te trekken, is zijn aandacht snel verdwenen. Voor de boogschutter is zijn innerlijke kind eigenlijk zijn ware persoonlijkheid, want hij houdt nooit op met het zoeken naar plezier en opwinding. Hij houdt van reizen en kan er niet tegen om thuis te zitten in voorspelbare stagnatie, ongeacht hoe geweldig zijn partner ook is. Het constante verlangen van een Boogschutter-man om uit te gaan en nieuwe mensen te ontmoeten is genoeg om een Schorpioen-vrouw gek te maken. Haar bezitterige eisen voor beperkingen zullen waarschijnlijk toenemen en dat is wanneer hij zich prompt zal terugtrekken uit hun voorheen liefdevolle relatie. Hij is net zo wild en onmogelijk te temmen als zij, hoewel hij mist de koppigheid en kan concessies doen als hij echt toegewijd is. De echte mismatch hier zal altijd emotioneel zijn, omdat Boogschutter nogal koud kan overkomen vergeleken met een teken dat leeft en emotie ademt. Vuur en water staan conventioneel tegenover elkaar en dat zou hier als een vroege waarschuwing moeten dienen.

Geef een persoonlijke astrologische lezing op Keen voor meer informatie.

Liefde en relaties

Schorpioenvrouwen maken geweldige vrienden, maar het is moeilijk om er te komen. Ondanks haar absolute loyaliteit en liefde voor vertrouwen, heeft ze gewoon moeite om mensen vaak genoeg te vertrouwen om ze dicht bij haar te laten komen. Ze heeft een klein aantal vertrouwde vrienden en een nog kleiner aantal beste vrienden, vaak maar één persoon. In ruil voor haar ongeëvenaarde en nooit afnemende loyaliteit, wil ze elk detail weten, wat te veel kan zijn voor tekens die van hun privacy houden, vooral omdat ze de gunst niet zal teruggeven.

Verwacht volledige toewijding met een schorpioen als vriend, maar verwacht niet dat je haar vertrouwen snel wint. Boogschutter-mannen zijn precies het tegenovergestelde, sluiten gemakkelijk vriendschappen en genieten altijd van het gezelschap van mensen die leuk en interessant zijn. Hoewel hij onafhankelijk is, is hij zeker geen eenling. Tijd alleen kan heerlijk zijn, maar hij is nog steeds een sociale vlinder in hart en nieren. Helaas is de boogschutter kieskeurig, en als je niet opwindend of interessant bent, zal hij je voorzichtig aan je voorbij laten gaan.

Terwijl vriendschappen tussen het tweetal meestal goed verlopen, kunnen intieme relaties bestaande problemen en meningsverschillen verergeren. De passie van de Schorpioen-vrouw is gericht op de partner, maar helaas kan dat verloren gaan voor de Boogschutter-man. Hij heeft een hekel aan plakkerige, bezitterige mensen en als zulke extreme emoties op hem gericht zijn, kan hij zich overweldigd voelen. Aan de positieve kant zijn beide tekens seksueel compatibel, want ze houden van seks. Voor schorpioenen is goede seks verplicht in elke relatie, en voor de boogschutter is het een van zijn favoriete bronnen van plezier. De Schorpioen vrouw is extreem romantisch en de Boogschutter man houdt ook wel van een beetje romantiek, dus dit is een positief aspect voor hen beiden. Voor een succesvolle relatie zullen de boogschutter en de schorpioen zich moeten concentreren op verbale communicatie en niet toestaan dat problemen zich opstapelen totdat de schorpioen ontploft.

Samenwerken

Schorpioenvrouwen zijn vindingrijk en hardwerkend, waardoor ze relatief gemakkelijk de goedkeuring van hun bazen kunnen krijgen. Ze werkt het best als ze alleen is, want werken in teams kan problemen en drama veroorzaken als ze niet perfect op elkaar ingespeeld zijn. Zij is een leider die haar energie steekt in positieve versterking van haar werknemers, waarbij zij de voorkeur geeft aan het aanbieden van de wortel in plaats van de stok. Samenwerken met de Boogschutter man is niet moeilijk, en ze geniet van hem als een self-starter die geen richting nodig heeft. De Boogschutter man houdt van de uitdaging van het werk en zal zichzelf consequent doelen stellen in afwezigheid van die van een supervisor of baas. Hij gedijt in chaotische en snelle werkomgevingen, maar zijn productiviteit kan afnemen in saaie en eentonige werkomgevingen. Over het algemeen zouden er geen problemen met hem moeten zijn op het werk.

De Boogschutter-man zal zijn handen vol hebben aan de wilde Schorpioen-vrouw, maar het kan een uitdaging zijn die hij met open armen tegemoet treedt. Zijn liefde voor de opwindende en avontuurlijke dingen in het leven zal hem zeker in haar richting leiden. De Schorpioen-vrouw zal ongetwijfeld moeite hebben met zijn geringe emotionele betrokkenheid en onvermogen om zich altijd alleen op haar te richten, maar er kan een gulden middenweg worden bereikt als ze daarnaar streven. Deze enigszins tegenstrijdige match zal niet gemakkelijk zijn, maar kan heel bevredigend zijn als er duidelijk gecommuniceerd wordt en eventuele koppigheid op kritieke momenten kan worden onderdrukt.

Gesprek met een liefdes- en relatiepsychiater voor meer inzichten over de compatibiliteit tussen Schorpioen-vrouwen en Boogschutter mannen.