Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Boogschutter man leeuw vrouw verenigbaarheid

Als was het maar een jacht op groot wild, de hartstochtelijke leeuwenvrouw is een van de best mogelijke doelwitten die de mannelijke boogschutter voor zich kan winnen. De Boogschutter-man is een wilde en plezierige geest die nooit een kans op avontuur aan zich voorbij laat gaan. De Leeuw-vrouw weerspiegelt zijn ijver om positief te blijven en de ongebreidelde passie die alle vuurtekens ongetwijfeld bezitten. De Boogschutter man waardeert zijn vrijheid boven alles en, gelukkig, de leeuwin maakt er geen aanspraak op. Op dezelfde manier kan het de boogschutter niet schelen dat de Leeuw-vrouw al haar energie besteedt aan het proberen indruk te maken op de menigte die haar omringt. Er zijn over het algemeen weinig echte problemen die zich voordoen tussen het paar en ze zijn zeer dicht bij het zijn van de ideale dat veel van die in de liefde streven naar. Het meest veelbelovende aspect van dit paar is dat de gebieden waar ze vaak de lijn trekken en koppig worden met andere tekens zeer onwaarschijnlijk zijn om ooit een probleem voor elkaar te worden. Of je nu al zo'n relatie hebt of niet, lees verder om te ontdekken wat deze twee zo'n fantastisch paar maakt.

Basiscompatibiliteit

Met hun overeenkomende energie, vrijgevigheid en passie niveaus laten ze geen Ruimte voor verveling of pauzes, het is volle kracht vooruit voor het Boogschutter man en Leeuw vrouw paar. De leeuwin acht zichzelf zeer hoog, zoals alle Leeuwinnen, en zal consequent proberen haar ego te vullen met complimenten, zelfs als ze er hard voor moet werken. Ze is een leider in de eerste plaats, en zal die positie snel innemen van de Boogschutter man die het niets kan schelen zolang hij maar plezier heeft. Terwijl de Leeuw-vrouw haar vreugde vindt in mensen en lof, vindt de Boogschutter-man het zijne in verkenning en avontuur, of hij nu een partner aan zijn zijde heeft of niet. Ze delen een overvloed aan optimisme, en geen van beiden zal een partner of vriend een dag zonder glimlach laten doorbrengen. Voor wie vreest dat interesses je in totaal verschillende richtingen zullen trekken, is er zelden reden tot bezorgdheid. Zelfs als hun bezigheden niet precies hetzelfde zijn, hebben zowel Leeuw-vrouwen als Boogschutter-mannen een hekel aan thuis zijn en geven ze er de voorkeur aan om er op uit te trekken. Het is dan ook niet meer dan normaal dat je vaak aan elkaars zijde te vinden bent als een indrukwekkend, compatibel koppel om jaloers op te zijn.

Echter, zelfs tussen de beste koppels is niet alles rozengeur en maneschijn. Zoals eerder vermeld, kunnen zowel Boogschutter als Leeuw soms behoorlijk koppig zijn, afhankelijk van de oorzaak. Terwijl Leeuw-vrouwen veel meer geneigd zijn om zich te schikken en uiteindelijk een compromis te sluiten, kun je van een Boogschutter-man verwachten dat hij voet bij stuk houdt alsof zijn leven ervan afhangt. Na een aantal episodes kan de relatiebalans een beetje eenzijdig aanvoelen en wrok teweegbrengen. Een ander probleem dat zich voordoet is de ongefilterde eerlijkheid van de Boogschutter, die zijn woorden nooit zal aankleden om ze zachter te laten aankomen. In tegenstelling tot de boogschutter, is de leeuwin een meer emotioneel persoon en rauwe eerlijkheid kan pijn doen, zelfs als het onbedoeld is, en zelfs haar ego kwetsen. Wat het emotionele aspect betreft, zal de leeuwin meer van haar partner of vriend willen als de band groeit, terwijl de boogschutter wegvlucht van alles wat ook maar enigszins behoeftig klinkt. Afgezien van deze paar problemen, zullen deze twee vuurtekens in bevredigende relaties samen schitteren.

Krijg een online astrologische lezing voor meer informatie.

Liefde en relaties

Vriendschap is voor zowel de leeuwin als de boogschutter opmerkelijk gemakkelijk te verkrijgen. Door hun buitengewoon spontane persoonlijkheid en natuurlijke charme die iedereen in hun omgeving aantrekt, zal geen van beide tekens ooit tekortschieten als het op gezelligheid aankomt. De Leeuw vrouw is extreem loyaal als dit belangrijk voor haar is. Haar vrijgevigheid kent geen grenzen, en als een vriend in nood is, zal zij alles doen wat in haar macht ligt om hem te helpen. Zij aanvaardt iedereen zonder beperking, maar geeft verrassend genoeg de voorkeur aan diegenen die haar de ego-boost en de adoratie geven die zij zo koestert. De Boogschutter man is ook zeer vrijgevig, maar zijn loyaliteit kan soms in twijfel worden getrokken. De boogschutter wordt vaak verweten dat hij alleen loyaal is zolang een situatie, vriend of partner enige opwindingswaarde biedt. Hoewel dit niet noodzakelijkerwijs voor alle boogschutters geldt, is het niet bepaald zeldzaam dat ze, als de aanvankelijke opwinding eenmaal is weggeëbd, minder goed met mensen kunnen opschieten.

Intieme relaties zullen altijd de meeste voldoening geven tussen deze twee tekens. De overweldigende passie die ze bezitten krijgt eindelijk een uitlaatklep, frequente en opwindende seks. De boogschutter eist een voortdurende stroom van opwinding en de leeuwin wil behagen. Het potentieel voor een Leeuw-vrouw om bezitterig en jaloers te worden is een echte zorg van een intieme relatie. Soms, wanneer haar partner haar behoefte aan aandacht zo goed vervult, is ze terughoudend om hem te delen met iemand anders. Voor veel tekens is dit een lichtere benadering van bezitterig gedrag en kan het bijna vertederend zijn, maar niet voor een Boogschutter man. Zijn instinct zal altijd zijn om te weigeren bij het eerste teken van beperking of afhankelijkheid, en hij zal niet aarzelen om een snelle, kwetsende exit te vinden voor een relatie. Maar over het algemeen wijzen alle tekenen op succes en geluk voor dit gepassioneerde, krachtige paar.

Samenwerken

Leeuw-vrouwen zullen zich altijd inspannen om hun ambities waar te maken, niet voor rijkdom, maar voor respect en bewondering. De kans op luiheid van een leeuwin is bijna direct verbonden met de mogelijkheid om vooruit te komen; als die er niet is, dan heeft ze weinig reden om al haar vaardigheden in te zetten. Over het algemeen is zij een uiterst harde werker, een uitstekend leider die inspiratie gebruikt in plaats van dreiging met discipline, en een werknemer die zowel in groepsverband als alleen kan uitblinken. Boogschutter-mannen zijn doel-setters en presteerders. Ze stellen voortdurend doelen en streven er eindeloos naar deze te bereiken, wat er ook voor nodig is. Ze zijn dus altijd gedreven en verzinnen geen excuses om zich niet volledig in te zetten. Boogschutters behouden hun optimisme op de werkvloer en zullen nooit accepteren dat iets niet kan worden bereikt. Samen vormen ze een relatief onberispelijk paar en stappen ze niet op elkaars tenen, tenzij de leeuwin het gevoel heeft dat ze wordt overvleugeld.

Als een relatie tussen een Boogschutter-man en een Leeuw-vrouw in het verschiet ligt, dan heb je geluk, want zelfs in vriendschap vormen ze een geweldig paar. Hoewel de twee hun verschillen kunnen hebben, is het delen van een liefde voor positiviteit, avontuur en het ontmoeten van nieuwe mensen meer dan genoeg om de basis te vormen van een geweldige relatie. De Boogschutter heeft veel baat bij een partner die zijn vrijheid en behoefte aan ruimte respecteert. Leeuw doet het het beste met een partner die niet jaloers is of zich ergert aan haar behoefte om omringd te worden door aanbiddende mensenmassa's. Samen vullen ze elkaar op alle mogelijke manieren aan.

Spreek met een liefdes- en relatiepsychiater voor aanvullende inzichten over de Leeuw-vrouw en de Boogschutter-man compatibiliteit.