Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Beste moederdag cadeau-ideeën per astrologisch zonneteken

Moederdag is 14 mei, en ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik ben altijd mijn hersenen aan het pijnigen om iets leuks voor mijn moeder te kopen/doen. Ik heb vaak verjaardagscadeautjes voor mensen gekocht op basis van hun astrologische zonneteken, maar om de een of andere reden heb ik daar nooit aan gedacht voor Moederdag. Maar natuurlijk! Het is een perfecte manier om een cadeau te kiezen of een activiteit die de essentie - de zon - van wie ze is, zal aanspreken.

Zon in Ram

Dit is het sterrenbeeld van mijn moeder, en de klassieke Ram die ze is, houdtvan sporten en wandelen. Dus heb ik een pas voor haar gekocht voor een nationaal park in de buurt. Ze gaat het geweldig vinden! Andere Ram-moeders willen misschien een brutaal nieuw trainingspak, een boek over vrouwelijke ontdekkingsreizigers of een picknick/wandeling/wandeling met jou.

Zon in Stier

Deze moeders zijn makkelijk om voor te kopen omdat ze houden van lekkere hapjes en lekkernijen die hun zintuigen prikkelen. De klassieke doos bonbons is dus een goed idee, vooral als je zelf truffels voor fijnproevers uitzoekt bij een topchocolatier (lavendel met vijg, zeezout en rum, enz.). Ze zou ook dol zijn op een zijden oogkussen gevuld met lavendel, een cadeaubon voor een massage, of een uitgebreide picknick.

Zon in Tweelingen

Neem deze moeder mee naar een filmfestival - kies voor een documentaire met een lezing na afloop - en houd haar dan tot laat buiten met een grappige meidenfilm plus een toetje en koffie na. Of probeer een uitstapje naar het museum, gevolgd door een etentje in een food cart en een stand-up comedy show.

Zon in Kreeft

Van alle moeders zou deze moeder zo dol zijn op het traditionele ontbijt op bed. Als je in de buurt woont, ga dan vroeg naar het huis en breng je iPod met zoete sfeermuziek, bloemen, en alles wat je nodig hebt voor een verzorgd ontbijt. Blijf bij haar eten en waardeer alle dingen die je zo leuk aan haar vindt. Als je verder weg woont, regel dan een maaltijdbezorgservice om haar te verrassen (betrek papa bij het plan). Of stuur haar een diffuser en een mengsel van essentiële oliën voor verzorging - iets waar Kreeften dol op zijn.

Zon in Leeuw

Neem je leeuwenmama mee uit voor een verrassingsbrunch met de hele familie of haar liefste vrienden. Zorg ervoor dat je een speelse tiara voor haar koopt om te dragen en geef kleine cadeautjes die haar lievelingsdingen weerspiegelen - chique etenswaren, een luxe paar oorbellen, of wat bijzondere nagellak. Zorg er gewoon voor dat ze wat tijd heeft om zich vereerd en erkend te voelen voor wat een geweldige moeder ze is. Als je echt durft, maak er dan een karaokeparty van!

Zon in Maagd

Je Maagd-moeder is misschien wat gereserveerder, maar ze zal dol zijn op een flesje van haar favoriete parfum of een cadeaumand vol verrukkelijke lekkernijen die haar favoriete bezigheden aanspreken. Mijn vriendin gaf haar Maagd-moeder een mand met boetiek schoonmaakspullen, biologische sponzen, etc. Ik weet het, gek toch? Maar ze vond het geweldig, want ze is een echte schoonheidsfreak. Alle Maagden hebben wel iets waar ze echt gek op zijn, dus zoek de mooiste en meest stijlvolle artikelen in die categorie en maak een luxe goodiebag voor haar.

Zon in Weegschaal

Pamper je Weegschaalmoeder op deze dag, want de kans is groot dat ze altijd voor anderen zorgt. Wat is iets wat ze nooit voor zichzelf zou doen? Kun jij ervoor zorgen dat dat gebeurt? Weegschalen houden ook van lekkere omgevingen, zoals Stieren, dus een uitstapje naar het kunstmuseum, een bezoek aan een historisch herenhuis of een mooi kledingstuk zal charmeer haar .

Zon in Schorpioen

Neem haar mee voor een psychische reading! Ik meen het, zelfs voor de lol, ga en laat palmen of kaarten lezen. Of, de geest tour van uw lokale oude stad is een andere grote moeder-date om haar te geven op Moederdag. Als ze het soort moeder is met wie je alles deelt, geef haar dan wat pikante lingerie of een gewaagd nieuw parfum.

Zon in Boogschutter

Kies een paar interessante reisboeken, filosofische klassiekers of een spiritueel georiënteerd boek. Wikkel ze in wat zoete batikstoffen, pak een picknicklunch in en neem haar mee naar de bergen of naar zee. Een dag met jou doorbrengen in de natuur is het beste cadeau voor haar, en ze zal de boeken nog maandenlang koesteren - vooral als je ze met haar wilt bespreken. Kun je er niet persoonlijk bij zijn? Stuur de boeken per post en maak een lijst met je favoriete documentaires die ze kan bekijken.

Zon in Steenbok

Deze moeder zal een elegante vulpen, de perfecte leren hoes voor haar Kindle, of een goede fles wijn totally waarderen. Je kunt haar ook eren met handgeselecteerde luxe chocolaatjes, of kiezen voor een elegante theepot en blikjes klassieke thee. Elegantie, kwaliteit en traditie maken allemaal deel uit van de ethiek van Cap Sun, dus houd daar rekening mee bij het samenstellen van uw geschenk.

Zon in Waterman

Jouw waterdragende moeder is waarschijnlijk een beetje eigenzinnig. Is er iets dat je de laatste tijd fascineert en dat je graag met haar zou willen delen? Een avant-garde filmfestival? Dansvoorstelling? Een moderne draai aan Hamlet? Ze wil graag nieuwe werelden leren kennen, dus manieren om actief op ontdekkingstocht te gaan zijn geweldige cadeaus. Misschien is ze een fan van Star Trek, in dat geval zou een actiefiguurtje niet misstaan. Als ze erg betrokken is bij humanitaire doelen, is een donatie in haar naam en een ontbijt in het nieuwe veganistische café misschien iets voor haar.

Zon in Vissen

Deze superlieve mama zal dol zijn op het cadeau van een prachtig kunstboek of een boek met zeegezichten. Of laat haar kennismaken met je favoriete dichters met een paar dichtbundels. Wat dacht je van een eigen kleine iPod met heerlijke sfeermuziek om bij weg te dromen? Mooie dagboeken, een workshop poëzie, of een boek over hoe je prachtige foto's maakt op haar telefoon zijn allemaal geweldige keuzes voor deze moeder. Spreek haar creativiteit en droomwereld aan, en het kan niet misgaan.

Onze moeders zijn zo speciaal; zij hebben ons tenslotte op de wereld gezet! De grootste geschenken van allemaal zijn natuurlijk uw zorg, tijd, aanwezigheid en liefde. Maar laat mijn lijst je aan het denken zetten over moederdaggiften op een nieuwe, astrologisch geïnspireerde manier!

Waarom geef je je moeder geen paranormale lezing van een adviseur op Keen? Psychische lezingen kunnen over elk gebied van het leven gaan - probeer het maar eens!

Zada is een intuïtieve en spirituele blogger, yogi en hondenmoeder van twee Cocker Spaniels, Demi en Bruce, die in Boston woont. Ze is gespecialiseerd in Tarot en Reiki en gebruikt haar intuïtieve gaven om mensen te helpen verlichting te bereiken en elke dag hun meest authentieke leven te leiden door middel van meditatie, visualisatie en Jivamukti. Haar spirituele dier is een Pegasus genaamd Randy.
Artikel Afbeelding bron: Stocksy-gebruiker Sean Locke.