Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

The great escape: beste vakantiebestemmingen per zonneteken

Soms moet je er gewoon even tussenuit. De juiste vakantie is verfrissend, maar de verkeerde is vermoeiend. Elk zonneteken kan ergens op aarde wel iets van zijn gading vinden.

Ram: Actie! Sport en een beetje gevaar doen de energie van de Ram stromen. Snowboarden in Jackson Hole, wandelen langs vulkanen in Guatemala, of een safari in Kenia zijn goede keuzes. Elke uitbundige cultuur werkt voor de Ram. Mexico, Spanje en Zuid-Afrika zijn ook goede keuzes.

Stier: De mooiste hotels, het lekkerste eten en de beste mode zijn wat de Stier zoekt in een uitstapje. Parijs, Milaan en Londen zijn bestemmingen die alle drie hebben. Een mooi landschap en goede voorzieningen, zoals Kauai, het Ierse platteland en Zuid-Frankrijk, zijn ook ideaal voor de Stier.

Tweelingen: Als Tweelingen op vakantie gaan, willen ze alles zien! Drukke megasteden zoals Tokio, Mexico-Stad en Manhattan doen het hem. Wereldsteden en gemeenschappen die door meer dan één cultuur worden beïnvloed, zoals San Francisco, Macau, Hongkong, Singapore en Montreal, zijn ook geweldig.

kreeft: Als je de Kreeft zover kunt krijgen dat hij het huis verlaat, dan kan de plek waar hij naartoe gaat maar beter als thuis zijn. Napa Valley en Nantucket zijn gezellige, traditionele vakantiebestemmingen. Maar Bermuda, waar de dollar één-op-één wordt omgewisseld en iedereen Engels spreekt, biedt ook de gezelligheid en nabijheid die de Kreeft wenst.

Leeuw:Wat je ook het gevoel geeft dat je een ster of weer een kind bent, werkt voor leeuw. Warm weer is verplicht. Leeuw is nooit te oud voor Disneyworld en nooit te jong voor Las Vegas. Los Angeles, waar je de sterren tegen het lijf kunt lopen, is ook geweldig.

Maagd: Maagd houdt van schoon, veilig en efficiënt, met respect voor de natuur. Scandinavië is de hemel voor Maagd: niet alleen zijn Noorwegen, Zweden, Denemarken en IJsland al het bovenstaande, maar de inboorlingen hebben een hekel aan koetjes en kalfjes, net als Maagd! Een treinreis door Duitsland en Oostenrijk is ook geweldig.

Weegschaal: Waar ze ook heen gaan, het moet mooi en romantisch zijn en alle comfort van de moderne wereld bieden. Prachtige oude steden, zoals Charleston, Parijs, Venetië, Kyoto en Praag, bieden een gevoel van romantiek en mogelijkheden voor sprookjesboeken. Ontspannende tropische stranden, zoals die op Tahiti, doen Weegschaal zwijmelen.

Schorpioen: Onbegrepen en gevreesde plaatsen - met een vleugje sexy - intrigeren Schorpioen. Shanghai, New Orleans, Bangkok en Bogota zijn allemaal steden die de interesse van de Schorpioen wekken. Verafgelegen eilanden zoals de Seychellen, Barbados en de Faeröer-eilanden helpen de Schorpioen zich te vernieuwen, ver weg van de rest van de wereld.

Zagtman: De Boogschutter is een reiziger, maar geen toerist. Wandelmogelijkheden en vriendelijke inboorlingen zijn een must. Steden als Marrakech, Key West, Sevilla en Buenos Aires zijn ontspannen en leuk. Kamperen in de laatste grensstreek op aarde, Alaska, geeft de boogschutter het gevoel zo vrij te zijn als een vogel.

Hoofdschutter:Hoofdschutter houdt van architectuur, klasse, ijver, en adel. Londen, Rome, D.C., Brussel, Boston, en Chicago bieden alle vier de dingen die Steenbok een tweede blik doen werpen. Steenbok houdt ook van bergen, dus Colorado, de Adirondacks en Zwitserland zijn goede keuzes.

Waterman:De Waterman wil niet gaan waar iedereen gaat. Groenland, Mongolië en Slovenië zijn plaatsen waar de Waterman misschien wel nooit een andere toerist tegenkomt. Waterman houdt van liberale steden, zoals Seattle en Amsterdam. De metro van Toronto en het internet van Seoel overal naartoe zijn ook opwindend.

Vissen: De Vissen houden misschien wel van een Caraïbische cruise, maar ze houden ook van verborgen juweeltjes van ongerepte schoonheid die de massa's nog niet hebben ontdekt. Dominica, Skopelos, Mauritius en Isle of Skye liggen allemaal op het water, hebben geen toeristische trekpleisters en zijn op hun eigen manier magisch.

Ben je klaar om zelf op avontuur te gaan? Met een astrologische lezing kan een adviseur van Keen je helpen uitzoeken hoe je je droomvakantie kunt verwezenlijken.