Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Astrologische gebeurtenissen in november

Op 3 november hebben we de laatste Mercurius retrograde van 2020 afgesloten (phew!), maar wat heeft de rest van de maand in petto? Laten we eens wat dieper ingaan op Westerse astrologie.

Naast de sterrenbeelden spelen ook de planeten een belangrijke rol in de Westerse astrologie. Men gelooft dat zij rudimentaire motivaties in de menselijke psyche symboliseren. Hoewel het Westerse systeem ook gebruik maakt van twee maansknopen (de noordelijke of klimmende knoop en de zuidelijke of dalende knoop), worden de planeten als invloedrijker beschouwd.

De Westerse astrologische kalender is als een typisch kalenderjaar gebaseerd op de baan van de Aarde om de zon - die de hemelse uitlijning katalyseert. In tegenstelling tot individuele horoscopen (zelfs de altijd positieve Walter Mercado versie), zijn maandelijkse astrologische gebeurtenissen niet teken-specifiek, dus iedereen kan de effecten ervan voelen, ten goede of ten kwade. Markeer uw agenda; dit is wat er deze maand op het programma staat.

Vrijdag 6 november: Mercurius in Weegschaal vierkant; Saturnus in Steenbok

Jakkes! Deze zenuwslopende combinatie kan communicatieproblemen en een strenge manier van denken veroorzaken. Alsof dat nog niet erg genoeg is, kan de politie erbij betrokken raken. Denk na voordat je iets zegt, blijf onbevooroordeeld, en net als het advies van een goede vriend: "doe niets wat ik ook niet zou doen."

Dinsdag, 10 november: Mercurius komt opnieuw in Schorpioen

10 november is de tweede keer dat Mercurius dit jaar in Schorpioen komt, dus communicatie is weer koning. Praat eens goed met een familielid, partner of vriend. Vraag een vergadering of lunch aan met uw baas om te bespreken hoe u kunt groeien met het bedrijf. Weet u niet zeker waar u moet beginnen of wat u precies moet bespreken? Praat met een helderziende om meer duidelijkheid te krijgen.

Zaterdag 14 november: Nieuwe Maan in Schorpioen

Spendeer tijd aan journaling, neem een zelfzorgdag, of doe wat je ook maar inspireert om te beoordelen wat het is dat je tegenhoudt om te groeien, zodat je je beste leven kunt leiden.

Zaterdag 21 november: Zon komt Boogschutter binnen

Je hebt de komende vier weken om een messcherpe focus op reizen en hoger onderwijs te leggen. Ga een weekendje weg, plan een toekomstige reis (na 19 november) naar een nieuwe bestemming, leer een nieuwe taal, neem kookles, probeer een nieuwe workout - alles wat je maar kunt doen om je geest te verkennen, te groeien en uit te breiden.

Zaterdag 21 november: Venus komt in Schorpioen

Er gebeurt iets anders op de 21e, en het is niet half zo opbeurend als reizen of je opgeven voor een virtuele fitnessles. Venus verafschuwt het om in Schorpioen te zijn, wat betekent dat u problemen kunt krijgen met uw financiƫn of uw liefdesleven. Controleer of u al uw rekeningen op tijd hebt betaald, houd uw portemonnee dicht bij u en vermijd riskante zakelijke beslissingen waar veel contant geld mee gemoeid is. Praat met een partner als je ergens mee zit, maar doe om een onnodige uitbarsting te voorkomen. Aan de andere kant, heb je potentiƫle rode vlaggen genegeerd?

Maandag 30 november: Volle Maan Maansverduistering in Tweelingen

Het einde van de maand brengt de voltooiing van bepaalde vormen van communicatie, kwesties met betrekking tot broers en zussen, en zelfs korte uitstapjes. U staat misschien te popelen om in de komende maand veranderingen door te voeren, maar de 30e is niet het juiste moment om iets belangrijks te ondernemen.