Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

Volle maan tarot spreiding

Je hoeft niet op een bepaalde maanstand te wachten om de tarot te raadplegen met een vraag. De verschillende fasen van de maan lenen zich echter wel voor verschillende soorten lezingen, en het kan zijn dat de antwoorden die je krijgt relevanter zijn als je je vragen afstemt op de maan. Bijvoorbeeld, de nieuwe maan is een geweldige tijd om aspecten van een nieuw begin te verkennen, en om intenties voor de komende maand te stellen. De wassende maan, de dagen waarop de maan naar volle maan toegroeit, is een tijd om dingen naar jezelf toe te trekken en de energieën die al in je leven aanwezig zijn aan te boren en te gebruiken om je doel te bevorderen.

De volle maan, die traditioneel de drie dagen zowel voor als na de maan technisch gezien vol is, is de tijd om die intenties te manifesteren, om te vragen wat je nu moet doen om je doel te bereiken of die intenties tot stand te brengen. De volle maan is vooral een goed moment om vragen te stellen die te maken hebben met persoonlijke groei, want de tijd van de volle maan is het moment waarop intuïtieve krachten het sterkst zijn.

De tarotspreiding met volle maan is bedoeld om van deze verhoogde intuïtie te profiteren en is vooral nuttig om interne obstakels te ontdekken die je in de weg kunnen staan om je doelen te bereiken. Je kunt ook een beroep doen op een vertrouwde adviseur van Keen voor psychische begeleiding.

De vollemaansspreiding, stap-voor-stap

Voor de krachtigste lezing probeer je deze spreiding 's nachts tijdens volle maan, wanneer de invloed van de maan het grootst is. Concentreer je diep als je de kaarten schudt, en let op je intuïtie als je ze neerlegt. Immers, de volle maan is een tijd van verhoogde intuïtie. Je kunt je gedwongen voelen om de "verkeerde" kaart te kiezen - een kaart uit het midden of de onderkant van het spel, bijvoorbeeld - voor een bepaalde positie. Of je kunt intuïtief voelen dat je twee kaarten op dezelfde positie moet leggen. Besteed aandacht aan deze intuïtieve boodschappen en doe wat je goeddunkt. Lees de kaarten één voor één, in de volgorde waarin je ze hebt neergelegd, en let goed op de onderlinge relaties.

Positie één: Waar je bent

Deze kaart vertegenwoordigt het punt waarop je je nu in je leven bevindt. Deze kaart komt overeen met de significator in de Keltisch Kruis tarot spreiding en anderen. Onderzoek het zorgvuldig op aanwijzingen voor verborgen invloeden en stromingen waar je je misschien niet bewust van bent. Soms is het zo dat waar we geloven dat we zijn, helemaal niet is waar we eigenlijk zijn.

Positie twee: Wie je lijkt te zijn

Dit vertegenwoordigt zowel hoe je jezelf aan de wereld presenteert - je publieke gezicht - als de ware aard van je relaties met anderen in de context van je vraag. Zie deze kaart als een verwijzing naar de spanning die er kan bestaan tussen deze twee aspecten van jezelf, je publieke persoonlijkheid en je innerlijke zelf. Wat moet je doen om deze twee aspecten in harmonie te brengen?

Positie drie: Obstakels op je pad

Deze kaart verduidelijkt wat je blokkeert om je doelen te bereiken of wat je tegenhoudt om je intenties te manifesteren. Deze kaart kan gewoon versterken wat je al weet, of het kan verborgen krachten aan het licht brengen waar je je niet bewust van bent. Hij kan zowel materiële obstakels als immateriële obstakels zoals emoties en gedragingen vertegenwoordigen.

Positie vier: Wat je buiten moet doen

Deze kaart helpt je te begrijpen wat je moet doen om deze obstakels te overwinnen. Het spreekt eerder over materiële zaken en fysieke actie dan over emotionele of psychologische aanpassingen.

Positie 5: Wat je binnen moet doen

Deze kaart richt zich op je interne landschap. Ze vestigt de aandacht op probleemgebieden waaraan u misschien moet werken voor uw doel kan worden bereikt. Dit kan betekenen dat je je houding moet veranderen, je motivatie moet onderzoeken of zelfs je verwachtingen moet bijstellen.

Positie 6: Wat je van anderen kunt leren

Wanneer we gefocust zijn op een bepaald resultaat of doel, is het soms gemakkelijk om voor de hand liggende zaken over het hoofd te zien. Deze kaart suggereert welke lessen je zou kunnen leren van de buitenwereld en van andere mensen om het resultaat te creëren dat je wilt. Let goed op deze kaart, vooral in relatie tot de kaarten op positie 4 en 5.

Positie 7: De uitkomst

Deze kaart vertegenwoordigt natuurlijk de waarschijnlijke uitkomst als je diep graaft en de aanwijzingen volgt die je worden aangereikt door de andere kaarten. Neem deze kaart niet zomaar. Kijk diep en overweeg de meer subtiele implicaties. Net als bij een begin, is het soms heel anders waar we denken te willen zijn, dan waar we eindigen, of waar we moeten zijn. Kijk dus onder de oppervlakte en onderzoek deze waarschijnlijke uitkomst zorgvuldig.

Moet je deze spreiding gebruiken tijdens de volle maan?

Natuurlijk niet. Als je een dringende vraag of probleem hebt, is het moment om begeleiding te vragen het moment zelf, en de volle maan spreiding kan je helpen om de kracht van de volle maan in je reading te brengen op elk moment van de maand. Echter, als je een reading doet als onderdeel van het proces om naar een langdurig doel toe te werken, of als je op zoek bent naar diepe emotionele of spirituele begeleiding, dan vind je de volle maan waarschijnlijk de meest gunstige tijd voor een reading.

Op elk moment kun je contact opnemen met een adviseur op Keen voor een online tarot Lees!