Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

De toren omgekeerd tarotkaart

De torenkaart staat voor vernietiging en onrust. Maar als de toren omgekeerd is, is dat een teken dat deze vernietiging om een of andere reden is uitgesteld. Vernietiging is een integraal onderdeel van de cycli van groei en verbetering. Hier volgen enkele interpretaties van de omgekeerde torenkaart over hoe u zich tegen veranderingen kunt verzetten of hoe een komende verandering een grote impact op uw leven kan hebben.

Bang voor verandering

Het is gemakkelijk om comfortabel te worden in wat we kennen. De omgekeerde toren kan een teken zijn dat u bang bent voor verandering. Diep van binnen realiseer je je waarschijnlijk dat verandering noodzakelijk is. Waarschijnlijk verlang je zelfs heimelijk naar de transformatie die ermee gepaard gaat. Toch verzet je je tegen het proces omdat je bang bent voor de vernietiging en de pijn die met de verandering gepaard zullen gaan.

Als je uiteindelijk de vruchten wilt plukken van de transformatie die je wenst, dan moet je de nodige sprong in het duister maken. Het zal geen comfortabel of gemakkelijk proces zijn. Probeer niet om het proces halverwege te onderbreken of te stoppen, anders zou je jezelf kunnen terugvinden als een gevangene van de toren, gevangen in een eeuwigdurende strijd. Blijf vooruit gaan met je reis. Je hoeft niet bang te zijn, want met een groot risico komt een grote beloning. Binnenkort zul je de vruchten plukken van deze grote verandering.

Een waarschuwing voor de dingen die komen gaan

De omgekeerde toren kaart kan ook dienen als een waarschuwing voor een grote verandering die op het punt staat je leven te beïnvloeden. Je kunt het gevoel niet ontkennen dat er iets groots staat te gebeuren. Onderneem nu actie om u voor te bereiden op wat komen gaat. Dit kan u helpen om de rampspoed en vernietiging die op de loer liggen te vermijden of te beperken. Maar ondanks het onheilspellende uiterlijk van de kaart hoeft dit niet per se iets negatiefs te zijn.

Een grote crisis afgewend

Als je de toren omgekeerd ziet, kan dat ook betekenen dat je onlangs een verandering hebt vermeden die negatieve gevolgen voor je zou hebben gehad. Het probleem bleek vals alarm te zijn of minder ernstig dan het aanvankelijk leek. Hoewel dit natuurlijk de ideale situatie is, moet u niet te snel uw waakzaamheid laten varen. Het probleem kan u vanuit een andere hoek aanvallen en u nog erger treffen dan voorheen. Let goed op eventuele waarschuwingssignalen. Het kan zijn dat u nog niet uit de problemen bent.

Veranderingen en zorgen over uw gezondheid

Wanneer de omgekeerde toren wordt getekend tijdens een reading over uw gezondheid, betekent dit dat u beter op uw lichaam moet letten. Het negeren van de veranderingen die u ervaart en de vroege waarschuwingssignalen van uw lichaam is niet goed. Zoek nu de juiste medische zorg zodat deze zorgen onmiddellijk kunnen worden aangepakt. Als u ze zonder behandeling laat voortwoekeren, zal uw gezondheid daaronder gaan lijden.

Deze kaart geeft ook aan dat u de komende dagen extra voorzichtig moet zijn. Let extra goed op bij alledaagse bezigheden (zoals autorijden) die een inherent risico met zich meebrengen. Zolang u alert blijft, zal dit snel voorbij zijn.

Veranderingen op het werk

De veranderingen waarnaar de omgekeerde toren verwijst, kunnen zich ook op uw werk voordoen. Wanneer er grote veranderingen op uw werk plaatsvinden, gaat het er zelden gemakkelijk aan toe. U kunt merken dat zelfs uw meest kalme en gemoedelijke collega's ongewoon gestrest zijn. En wanneer iedereen gestrest is, ruzies en misverstanden zullen meestal volgen. U kunt zich geïsoleerd voelen, niet in staat om te leunen op de steun van de mensen op wie u gewoonlijk kunt rekenen. Blijf sterk tegen de chaos en verwarring. Denk goed na over elk woord dat u zegt. Het is altijd beter om zoveel mogelijk onnodige conflicten uit de weg te gaan.

Verbeter uw romantische relatie

Wanneer het op uw liefdesleven aankomt, geeft de omgekeerde toren aan dat uw relatie een paar veranderingen moet ondergaan. Als u bij uw partner wilt blijven, dan moet u er het nodige werk in steken om te kunnen overleven. Dit hangt meestal sterk af van uw vermogen om rustig en effectief met elkaar te communiceren. Wanneer u beslist wat er moet gebeuren om uw relatie te verbeteren, richt uw inspanningen om te veranderen dan alleen op uzelf. Pogingen om uw partner te veranderen vallen zelden in goede aarde. Als u uw eigen bijdrage aan de relatie kunt verbeteren, zal uw partner waarschijnlijk volgen.

Financiële veranderingen

U ondergaat waarschijnlijk een paar financiële veranderingen, zoals de omgekeerde toren tarotkaart aangeeft. U maakt zich echter zorgen en maakt van deze situatie een groter probleem dan nodig is. Ga direct met deze veranderingen om. U zult waarschijnlijk ontdekken dat ze niet zo slecht zijn als u vreesde. U moet echter nog steeds op veilig spelen met uw financiën. Het is nu niet het moment om risicovolle investeringen te doen met uw geld of uw kansen te wagen met gokken of de loterij.

Wilt u zich voorbereiden op de veranderingen die het leven met zich meebrengt? Maak contact met een van de ervaren tarotlezers van Keen. Ontvang een online tarotkaartlezing 24/7 vanuit het comfort van uw eigen huis via telefoon, chat, of e-mail. Uw tevredenheid is gegarandeerd!